Seldimi Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Καλά, οτι υπάρχουν παρόμοιες ιστοσελίδες το ξέραμε.. δεν χρειάζεται να την λέτε όλοι στον φίλο...
alexzzz Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Το χειρότερο είναι ότι πολλά από αυτά που διαβάζουμε σε αυτά τα site τα έχουμε συναντήσει στην πραγματικότητα
poscaman Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Καλά, οτι υπάρχουν παρόμοιες ιστοσελίδες το ξέραμε.. δεν χρειάζεται να την λέτε όλοι στον φίλο... Κούλαρε. Απλά μου κάθεται λίγο στραβά η αντιγραφή του concept... Το χειρότερο είναι ότι πολλά από αυτά που διαβάζουμε σε αυτά τα site τα έχουμε συναντήσει στην πραγματικότητα ω, ναι...
Evgenios1 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Καλά, οτι υπάρχουν παρόμοιες ιστοσελίδες το ξέραμε.. δεν χρειάζεται να την λέτε όλοι στον φίλο... Δεν ειναι του φιλου. Δεν ειναι διαφήμιση,ουτε ειμαι ιδιοκτητης του site,βρηκα το http://www.pelatakos.gr και περιέχει ανώνυμες ιστορίες απο πελάτες σε web designers,developers graphic designers.Αξίζει μια επίσκεψη και την καταχώρηση μιας δικια σας μοναδικης εμπειριας με πελάτη
PCharon Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Τα ελληνικά έχουν άλλη χάρη. (* αλλά όλο με γραφιστικά βλέπω και είναι λίγο βαρετό)
Cool-processor Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν ειναι του φιλου. ευχαριστώ φιλε που με πρόλαβες ειπα δεν ειναι δικο μου απλα το βρήκα και επειδή μου άρεσε ειπα να το κάνω share Ο πελάτης εχει πάντα δίκιο!!!
Seldimi Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Θα έστελνα και εγώ από την δουλεία αλλά οι ιστορίες μπορεί να πιάσουν σελίδες ολόκληρες!
kostas0928 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Το σκηνικό με το μπαρ που περιγράφει ο φίλος είναι απλα απίστευτο!
antonisid Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Ποτέ δε περίμενα πάντως το επάγγελμα αυτό (design/development) να υποτιμηθεί τόσο πολύ απ'τον κόσμο.Πλέον τείνει να γίνει το επάγγελμα του κακομοίρη.
PCharon Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Μπα, σε όλα συμβαίνει, διότι πάντα όποιος δεν κατέχει και θαρρεί πως έχει την τέλεια αντίληψη των πραγμάτων λέει και κάνει τα δικά του. Βέβαια στο τέλος αυτός χάνει καταλήγοντας σε κακό επαγγελματία ή απλά δεν τα σκάει στον πρώτο που του ξίνισε, τα σκάει στον τρίτο που του ειπε τα ίδια διότι τώρα πια τα έχει εμπεδώσει. Το θέμα είναι σε τί σειρά θα πέσεις σε αυτούς που θα ρωτήσει ο πελάτης (το ίδιο ισχύει παντού, πχ και με τους γιατρούς).
orotoi Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Μπα νομίζω στα δημιουργικά είναι λίγο πιο οτι να ναι. Ειδικά αν εμπλέκεται και η τεχνολογία.. Σου λέει ένα κουμπί θα πατήσεις και θα γίνει.. σιγά το πράγμα. Λίγο ή πολύ όπως λες γίνεται και αλλού (απ τον υδραυλικό μέχρι το δικηγόρο) αλλα όχι τόσο συχνά και όχι σε τέτοιο βαθμό απαιτήσεων. Στους άλλους απλώς ίσως μετά να λένε, "κοίτα πως σοβάτισε τον τοίχο", ή "πολύ #αλάκας αυτός ο γιατρός θα σου πώ εγΩ ένα καλό". Αλλα εδώ σου ζητάν τρελά.. βγάλε με στο google πρώτο σε μισή ώρα, κάνε τον μπάρμπα στη φωτό να φαίνεται απο την άλλη και λοιπά κουλά.. Το site αρκετά καλό, σχεδιαστικά και σαν ιδέα (παρθενογένεση γιόκ για τα περι αντιγραφών που ακούω..) Θα έστελνα και εγώ από την δουλεία αλλά οι ιστορίες μπορεί να πιάσουν σελίδες ολόκληρες! seldimi βάλε βάλε
v5net Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Ποτέ δε περίμενα πάντως το επάγγελμα αυτό (design/development) να υποτιμηθεί τόσο πολύ απ'τον κόσμο.Πλέον τείνει να γίνει το επάγγελμα του κακομοίρη. εγώ το περίμενα. στην Ελλάδα ζούμε όπου οι πιο ηλίθιοι ζουν με την ψευδαίσθηση ότι είναι έξυπνοι,υποτιμούν οτιδήποτε δεν καταλαβαίνουν και υπερτιμούν τον εαυτό τους. έχω ακούσει άπειρες φορές τη φράση: δεν έχω ασχοληθεί γιατί αν είχα ασχοληθεί θα το έκανα μόνος μου. αυτός ο τύπος αγνοεί όμως ότι όσο και να ασχοληθεί δεν πρόκειται να μάθει ούτε το mouse να πιάνει...
jakegate7 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 έχω λιώσει στο γέλιο! ανάλογη σελίδα είναι με τον Ζαχαρία ΔεντοΦτιάχνω
jakegate7 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 μάλλον σταμάτησε, κρίμα γιατί μου αρέσανε πολύ οι ιστορίες του.αν και δε έχω πολύ σχέση με το επάγγελμα του Ζαχαρία,οι ιστορίες του είχαν πολύ γέλιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.