Προς το περιεχόμενο

Γιατι με βοηθησε με την εγγραφη μου?

kostaz8

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λοιπον..κατα τον οκτομβριο θα σας μαζεψουν καμια 10ρια ατομα ενα ωραιο βραδυ και θα σας πανε για ενα κερασμα,ενα-δυο ποτακια ρε αδερφε,ετσι για το καλο των προτοετων...

ισως γινει και δευτερη φορα

και κατα τον Φεβρουαριο-Μαρτιο,και αφου σου εχουν δωσει φλασακια,στυλο,φακελους,σημειωματαρια,σημειωσεις και απειρα φυλλαδια θα σε σπασουν τους ορχεις λεγοντας σου "ελα φιλε μου τι κανεις κλπκλπ" (σαν να εισαι κολλητος του/της) "κοιτα,αν θες παρε και εναν φιλο σου ή ελα μονος αν θες,ελεγα να παμε για ενα καφεδακι μωρε να τα πουμε λιγο και να πουμε κατι πραγματα για την σχολη"

το αποφευγεις οπως ο Δρακουλας το φως του Ηλιου γιατι ειναι το τελικο σταδιο του προσηλυτισμου στο κομμα που εκπροσωπει

σε ακραια περιπτωση θα σε περιμενουν εξω απο την αιθουσα να σε τραβηξουν να στο ριξουν στα ισα "ελα να γραφτεις" με τρελο πρεσσινγκ...

το τραβηξα επι 2 χρονια αυτο...

• Απαντ. 123
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δεν παίζει να ήταν κομματόβλακας. Αν ήταν, μετά την παροχή βοήθειας θα σου έδινε και έναν φάκελο προς ενημέρωση σου με τα κατορθώματα της βλακοπαράταξης του.

Εμένα μια δεκαετία πριν μου χε κάτσει ένα τρελό μωρό στην εγγραφή......σε σημείο που πέραν του φακέλλου που με φόρτωσε πήρα και επιπλέον φυλλάδια για ακόμα καλύτερη ενημέρωση :lol:

Δημοσ.
Και αυτός τη κέρδος έχει άμα μαζέψει ψήφους και ας πούμε κερδίσει η παράταξη του?

λεφτα απο το κομμα (εκεινο με το εμπρηστικο συμβολο ή εκεινο που συμβολιζει τον θεο του Ηλιου της αρχαιας Αιγυπτου)

λεφτα στον αρχηγο της παραταξης της σχολης

αργοτερα μια θεση για μεταπτυχιακο ή και θεση αναπληρωτη/επικουρου κλπ καθηγητη στην σχολη αυτη

και κυριως κανει ευκολοτερη την προσπαθεια του στο να μπει στο ψηφοδελτιο για τις επομενες,αντε παρα επομενες εκλογες για την αναδειξη της κυβερνησης...

Δημοσ.
λοιπον..κατα τον οκτομβριο θα σας μαζεψουν καμια 10ρια ατομα ενα ωραιο βραδυ και θα σας πανε για ενα κερασμα,ενα-δυο ποτακια ρε αδερφε,ετσι για το καλο των προτοετων...

ισως γινει και δευτερη φορα

και κατα τον Φεβρουαριο-Μαρτιο,και αφου σου εχουν δωσει φλασακια,στυλο,φακελους,σημειωματαρια,σημειωσεις και απειρα φυλλαδια θα σε σπασουν τους ορχεις λεγοντας σου "ελα φιλε μου τι κανεις κλπκλπ" (σαν να εισαι κολλητος του/της) "κοιτα,αν θες παρε και εναν φιλο σου ή ελα μονος αν θες,ελεγα να παμε για ενα καφεδακι μωρε να τα πουμε λιγο και να πουμε κατι πραγματα για την σχολη"

το αποφευγεις οπως ο Δρακουλας το φως του Ηλιου γιατι ειναι το τελικο σταδιο του προσηλυτισμου στο κομμα που εκπροσωπει

σε ακραια περιπτωση θα σε περιμενουν εξω απο την αιθουσα να σε τραβηξουν να στο ριξουν στα ισα "ελα να γραφτεις" με τρελο πρεσσινγκ...

Υ.Γ οκ απαντησε ο Adon1s

το τραβηξα επι 2 χρονια αυτο...

αλλά δεν μου απάντησες άμα η παράταξη του κερδίσει τι γίνεται?δλδ ποιος ο σκοπός αυτού του χαμού?

Δημοσ.
Και αυτός τη κέρδος έχει άμα μαζέψει ψήφους και ας πούμε κερδίσει η παράταξη του?

Κανένα, αλλα μην τους πεις τίποτα.

Ένα 80% αυτωνών (έτσι δεν γράφεται?) θα τους συναντήσεις όταν μπεις 4ο - 5ο έτος και αυτοί θα έχουν μπει στο ν-οστό και θα σου πουν ότι μετανιώσαν για τις μαλακίες που έκαναν τότε κ.λ.π Το υπόλοιπο 20% κάπου βολεύτηκε.

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ, ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ...

Δημοσ.

Για καθιστε βρε παιδια.Δηλαδη αποκλειουμε το γεγονος να ηταν ευγενικος ο ανθρωπος και να θελησε να βοηθησει εναν πελαγωμενο οπως του φανηκε πρωτοετη ?

:lol::lol::lol:

Δημοσ.

Κλασικα πραγματα των ελληνικων πανεπιστημιων θα τα δεις στην πορεια καλυτερα.

Το βασικοτερο ειναι να εισαι λιγο υποψιασμενος (οχι πωπω ηρθε ενα γκομενακι και με βοηθησε απο την πρωτη μερα πρεπει να ειμαι πολυ γαματος τυπος).

Δημοσ.

ξερουν ποιος ψηφιζει...

σε μια σχολη στην Θεσσαλονικη οταν εμπαινες στην αιθουσα για να ψηφισεις ,οταν εδινες την ταυτοτητα για να γραψουν τα στοιχεια σου(οπως και στις βολευτικες δηλαδη,κανονικα),και εγραφαν παραλληλα με αορατο μελανι επανω στον φακελο το ονομα αυτουνου και ετσι μετα εβλεπαν ποιος ψηφιζε ποιον...φυσικα και μετα εγινε της πουτανας με 5-6 ατομα αλλα δεν δωθηκε συνεχεια (ή μαλλον το σιωπησαν το θεμα) διοτι πολυ απλα "δεν υπαρχουν αποδειξεις...."

Δημοσ.
δεν γίνεται να πεις πως θα τους ψηφίσεις και να μην το κάνεις?

Εγω αυτό κανω

Στην αρχή με πέρνανε συνέχεια, μεχρι που δεν το σήκωνα καν και τώρα με περνουν μονο καθε εκλογές(μονο απο ΔΑΠ ευτυχως δεν εδωσα τηλ και στα αλλα κομματα).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...