aljam Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 παιδια,γεια σας και παλι ο εξωτερικος τα επαιξε κανονικα αλλοι φακελοι ειναι αδειοι αλλοι δεν ανοιγουν αλλοι βγαζουν μηνυμα για διαμορφωση αλλοι ανοιγουν δεν μπορω να διαγραψω ουτε να αποθηκευσω με σωζει καποιο recovery? υπαρχει καποιο free?
tilbellos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 το ιδιο προβλημα είχε ενας πελατης μου σε εναν wd, τα αρχεία του τα εσωσα με getdataback (μου πήρε 2 μερες), για free recovery δεν γνωρίζω κατι αξιόπιστο
aljam Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 παιδια εχω συμαντικο προβλημα εχω το transcent 160 δεν με νοιαζουν τα αρχεια εχω ομως μεσα φωτογραφιες και video 10 χρονων σας παρακαλω ας μου πει καποιος τι να κανω
TheELF Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Φίλε τα συμπτώματα που έχει ο σκληρώς σου είναι σοβαρότατα,ενδέχεται να είναι πρόβλημα στην επικοινωνία (usb; ),αν όμως τον συνδέσεις απ ευθείας μέσα στον η/υ και εξακολουθεί να κάνει τα ίδια δεν υπάρχει ελπίδα για τα αρχεία σου.
aljam Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 ακομα μου πεταει μηνυματα για κυκλικο ελεγχο πλεονασμου
washcloud Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 CRC ε; Μάλλον τα 'φτυσε. Για "σιγουριά" βαλ' τον εσωτερικό που ειπώθηκε, και προσπάθεια ανάκτησης με Active File Rceovery (δεν είναι φρη, αλλά το βρίσκεις φρη-σμένο σε όλα τα καλά τορεντάδικα).
aljam Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 παιδες ο σκληρος δεν τα εφτησε εχουν χαθει μονο οι φωτογραφιες και ολα τα αλλα αρχεια δεν ανοιγουν αυτο εγινε αφου κατεβασα μια ταινια απο torrent site το ιδιο ακριβως πραγμα επαθε χθες ενας φιλος αφου κατεβασε κατι απο τorrent site τι πρεπει να κανω? το plaisio υποστηριζει τετοια προβληματα?
washcloud Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Ναι, φυσικά. Πάν' τους τον, και πες τους να σου σώσουν τις φωτό και τα βίντεο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.