Hamurabi Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Παιδια καλησπερα,ενδιαφερομαι να μαθω Ολλανδικα. Παιζουν γενικα φροντιστηρια που να κανουν μαθηματα σε λογικες τιμες ή πρεπει να ψαχτω μονο για ιδιαιτερα; (αληθεια ποσο να κοστιζουν αυτα θενξ
arxaggelos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Αν είσαι Αθήνα, νομίζω παραδίδονται μαθήματα πολλών γλωσσών στη Φιλοσοφική σε εξευτελιστικές τιμές, αρκεί να γίνει τμήμα. Ελπίζω να υπάρχει ακόμη αυτό.
Hamurabi Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Πως μπορω να μαθω φιλε μου πληροφοριες για τη φιλοσοφικη; αν ισχυει αυτο, τι προυποθεσεις κτλ κτλ;
xpapias Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Μαθήματα επίσης γίνονται στο Ολλανδικό ινστιτούτο (σε πολύ βασικό επίπεδο) και στη λέσχη του Πανεπιστημίου. Αν είναι να φύγεις για Ολλανδία έχε υπόψη σου ότι το κράτος έχει μια μορφή κρατικών φροντιστηρίων στα οποία με υψηλό κόστος ανεβαίνεις επίπεδα ανα 20ήμερο περίπου. Πολλά τα λεφτά αλλά αξίζει τον κόπο γιατί μαθαίνεις τη γλώσσα σωστά και έχεις Β2 (lower αντίστοιχο) σε κανένα 2-3μηνο. Αν πάντως καταλήξεις σε ιδιαίτερα στείλε μου οπωσδήποτε pm (τι πρέπει να δεις / τι να αποφύγεις). Έχε υπόψη σου ότι για B2 θα χρειαστείς περίπου 1,5-2 χρόνια εντατικά. Παρεμπιπτόντως φοβερή η γλώσσα αρκεί να κάνεις σωστό ξεκίνημα.
arxaggelos Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Ευτυχώς βρήκα το link, είναι το Διδασκαλείο Ξένων Γλώσσών. Και εδώ θα βρεις το φετινό προγραμμα και λοιπές πληροφορίες. Αντε τυχερούλη και φέτος παίζουν Ολλανδικά ΟΚ οι τιμές δεν είναι τόσο εξευτελιστικές όσο νόμιζα, αλλά είναι για όλη τη χρονιά, και είναι κάτω από τα μισά από όσα θα πλήρωνες σε ένα φροντιστήριο, για να μη συζητήσουμε για το πόσο θα πλήρωνες σε ιδιαίτερα. Διαλέγεις και παίρνεις.
Christav Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Ριξε μια ματια και εδω: http://www.uoa.gr/to-panepistimio/yphresies-panepisthmiakes-monades/didaskaleio-xenwn-glwsson.html Δεν ξερω αν εννοουσε αυτο ο arxaggelos. edit: με προλαβε
Hamurabi Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Eπειδη και λογω δουλειας ειναι λιγο δυσκολο να κατεβαινω στο κεντρο για μαθημα, αν διαλεξω το δρομο του ιδιαιτερου που μπορω να βρω καποια τηλεφωνα απο ατομα που διδασκουν;
xpapias Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Έχεις pm. Δυστυχώς δεν έχω όμως κάποιον να σου προτείνω.
DrLo Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Αν είσαι Αθήνα, νομίζω παραδίδονται μαθήματα πολλών γλωσσών στη Φιλοσοφική σε εξευτελιστικές τιμές, αρκεί να γίνει τμήμα. Ελπίζω να υπάρχει ακόμη αυτό. Για αυτό από όσο θυμάμαι πρέπει να είσαι φοιτητής (όχι απαίτητα του ΕΚΠ) σε 2-3 μήνες δε γίνεσαι σε καμία γλώσσα Β2
xpapias Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Για αυτό από όσο θυμάμαι πρέπει να είσαι φοιτητής (όχι απαίτητα του ΕΚΠ) σε 2-3 μήνες δε γίνεσαι σε καμία γλώσσα Β2 Δεν ισχύει. Απλά οι μη-φοιτητές πληρώνουν περισσότερα δίδακτρα. Σε 3 μήνες - με σοβαρή προσπάθεια - έχεις B2 Σουηδικά. Πολύ εύκολη γλώσσα. 3 χρόνοι στα ρήματα. Τα οποία παρεμπιπτόντως δεν κλίνονται (ίδιο σε όλα τα πρόσωπα).
DrLo Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν ισχύει. Απλά οι μη-φοιτητές πληρώνουν περισσότερα δίδακτρα. Σε 3 μήνες - με σοβαρή προσπάθεια - έχεις B2 Σουηδικά. Πολύ εύκολη γλώσσα. 3 χρόνοι στα ρήματα. Τα οποία παρεμπιπτόντως δεν κλίνονται (ίδιο σε όλα τα πρόσωπα). Το ξέρεις από πρώτο χέρει ή απλά στο έχουν πει ? Έχει μεγάλη διαφορά.
xpapias Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Από πρώτο χέρι. Σε ένα 8μηνο ήμουν Β1+ με μαθήματα 1φορά την εβδομάδα και χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Η δυσκολία της γλώσσας είναι αφενός η προφορά των Σουηδών (Βορράς/Νότος λίγο διαφορετική) και τα ουσιαστικά που έχουν 4 κατηγορίες και παίρνουν το άρθρο στο τέλος. αυτοκίνητο (αφηρημένο) - αυτοκίνητοτο (συγκεκριμένο) - αυτοκίνητα (αφηρημένο πληθ) - αυτοκινητατα (συγκεκριμένο πληθ)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.