Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα στη διαμόρφωση σελίδας στο word μετά από copy paste από pdf

egio13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετά από copy-paste από pdf σε word δε μπορώ να κάνω διαμόρφωση σελίδας στο word(συγκεκριμένα δε μου "ανοίγει-απλώνει" το έγγραφο ).Πως μπορείνα λυθεί το πρόβλημα;

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Φίλε accipio ,δυστυχώς τίποτα δεν έγινε και με τα δύο προγράμματα.Μεταφέρεται όλο το κείμενο αριστερά(ενώ πρίν ήταν περίπου στη μέση).Αυτό που πρόσεξα (δεν ξέρω αν έχει σημασία)είναι ότι ενώ στο wordpad έβαλα γραμματοσειρά την Palatino Linotype ,στο word είχε άλλη (Τimes new roman νομίζω).

Δημοσ.

Στο Word φανέρωσε τους κρυφούς χαρακτήρες (πάτα μαζί Control+Shift+8) και δες αν στο τέλος κάθε γραμμής έχει πατηθεί το Enter (φαίνεται έτσι: ¶) - αν ναι, άρχισε να το διαγράφεις ώστε να μην κόβονται απότομα οι γραμμές.

Δημοσ.

Υπάρχει μήπως ρύθμιση ,ώστε να διαγράφονται όλα τα enter δια μιας (λέω εγώ τώρα!..);

Τί συμβαίνει με τα μεγάλα σε έκταση κείμενα;

Δημοσ.

Ναι, με Εύρεση και Αντικατάσταση. Στο "Εύρεση του" βάζεις το χαρακτήρα παραγράφου (ή απλώς γράφεις ^p) και στο "Αντικατάσταση με" βάζεις κενό χαρακτήρα (πατάς το Space) και εφαρμόζεις "Αντικατάσταση όλων".

Αν θέλεις να διατηρηθούν οι παράγραφοι, εφαρμόζεις την παραπάνω ενέργεια σε κάθε παράγραφο χωριστά, αφού την επιλέξεις πρώτα, αρκεί να μην έχεις επιλέξει την τελευταία γραμμή της παραγράφου.

Δημοσ.

Ευχαριστώ accipio.

---------- Προσθήκη στις 15:45 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:33 ----------

accipio συγγνώμη ,κάτι τελευταίο :τις τελίτσες μεταξύ των λέξεων πως τις αφαιρώ;

Άκυρο....Είναι το CTRL SHIFT ΚΑΙ 8 που είχες πει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...