chrislem Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Καλησπέρα παιδιά.. Έχω έναν σκληρό εξωτερικό της WD τον Passport Essential 720GB. Τον είχα κλειδώσει με το προγραμματάκι που είχε μέσα και κάθε φορά που συνδέόταν μου έβγαζε αρχικά μόνο την μονάδα CD στον υπολογιστή μου. Πεταγόταν ένα παράθυρο και έβαζα τον κωδικό και έπειτα εμφανιζόταν στον υπολογιστή μου ως ένα άλλο διαμέρισμα σκληρού κανονικά. Ξαφνικά σήμερα αφού έβαλα τον κωδικό δεν μου εμφανίζεται ως διαμέρισμα στον υπολογιστή μου και ούτε μπορώ να τον ανοίξω. Έκανα επανεκκίνηση, δοκίμασα και τον σκληρό σε άλλο PC αλλά τα ίδια.. Παιδιά σας παρακαλώ help γιατί έχω μέσα πολύ σημαντικά αρχεία για την δουλειά μου και δεν γίνεται να τα χάσω! Σας ευχαριστώ προκαταβολικά..
washcloud Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Αφού τα έχεις σε αντίγραφα, γιατί ο ντόρος...;
chrislem Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Τι εννοείς τα έχω σε αντίγραφα.. Αν εννοείς κάπου αλλού στο pc μου δν τα έχω πουθενά. Τα είχα όλα μόνο στον σκληρό. δυστυχώς?
Tompgr Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Αφου εχεις μεσα σημαντικα αρχεια επρεπε οποσδηποτε να ειχες backup. Τελος παντον εγω θα σου ελεγα να ανοιξεις τη θηκη να βγαλεις τον σκληρο και να τον συνδεσεις εσωτερικα στον υπολογιστη με sata
washcloud Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Τι εννοείς τα έχω σε αντίγραφα.. Αφου εχεις μεσα σημαντικα αρχεια επρεπε οποσδηποτε να ειχες backup. ...αυτό. Δηλαδή η λογική λέει ότι όποιος έχει "τόσο σημαντικά αρχεία" (τα οποία τα προστατεύει πίσω από κωδικούς κλπ), τα έχει ήδη και σε αντίγραφα. Τεσπα μπορείς να δοκιμάσεις με το Test Disk.
chrislem Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 ...αυτό.Δηλαδή η λογική λέει ότι όποιος έχει "τόσο σημαντικά αρχεία" (τα οποία τα προστατεύει πίσω από κωδικούς κλπ), τα έχει ήδη και σε αντίγραφα. Τεσπα μπορείς να δοκιμάσεις με το Test Disk. Απ'τα λάθη μαθαίνεις παιδιά.. Πως μπορώ να το κάνω το Test Disk?
TheELF Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Απ'τα λάθη μαθαίνεις παιδιά.. Πως μπορώ να το κάνω το Test Disk? http://support.wdc.com/product/download.asp?groupid=203&sid=3&lang=en Δες και το wiki του ινσομνια για ανάκτηση δεδομένον,ίσος δει τα αρχεία σου.
washcloud Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Απ'τα λάθη μαθαίνεις παιδιά.. Πως μπορώ να το κάνω το Test Disk? Test Disk ιζ ε πρόγκραμ μάι φρεντ. Kαι λουκ κι εδώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.