Προς το περιεχόμενο

not enough storage server σε τοπικό δίκτυο

bbbb

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.Εχω 4 υπολογιστές συνδεδεμένους με xp pro 32bit σε ένα switcher 1gbps για επικοινωνία μεταξύ τους.Ολα πήγαιναν καλά μέχρι που σύνδεσα ένα νέο υπολογιστή με windows 7 ultimate 64bit.Προσπαθώντας να στείλω αρχεία από τα παλιά pc στο νέο πολλές φορές παίρνω μήνυμα "not enough storage server" και δε μπορώ να στείλω τίποτε.Και μετά από αυτά γονατίζει όλο το δίκτυο και καθυστερεί η αποστολή και μεταξύ των άλλων pc.Mόνη λύση η προσωρινή αποσύνδεση του νέου pc.Το περίεργο είναι ότι παρόλο που παίρνω αυτό το μήνυμα στα παλιά pc,από το νέο pc προς τα παλιά στέλνω μια χαρά.

Μήπως ξέρει κάποιος τι μπορώ να κάνω; Tα pc πάνω στο switcher συνδέονται με στατική ip 192.168.254.χχ

Δημοσ.

Αν το σφάλμα είναι "not enough server storage" δες εδώ.

Δε μπορούσα να στείλω data από win7 -> winXP και με μια αλλαγή στη registry που προτείνεται στο παραπάνω link, δούλεψε.

Δημοσ.

Σωστο ειναι αυτο που σου λεει ο Αντωνης, εκτος και αν εχεις κανα Norton, που αυτο σου κανει τη ζημια. Αν τελικα δοκιμασεις να αλλαξεις τα irpstack slots, δωσε κατευθειαν τη τιμη 18. Εσυ Αντωνη ποσο εβαλες?

Δημοσ.

Δε είμαι στον συγκεκριμένο υπολογιστή για να δω αλλά έχω την εντύπωση πως το 20 δούλεψε. Δεν υπήρχε πιο πριν το συγκεκριμένο registry key.

Δημοσ.

Ευχαριστώ θα το δοκιμάσω.Στο συγκεκριμένο υπολογιστή δεν έχω antivirus.Στους άλλους έχω το avast και δεν αντιμετωπίζω παρόμοια προβλήματα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...