Silvershot Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Σημερα εκατσα να στησω το καινουριο desktop και μετα απο πολλη ωρα με τη βοηθεια ενος φιλου, τα συνδεσαμε ολα στο κουτι HAF X, πατησαμε το κουμπι να ανοιξει αλλα το μονο που εκανε ηταν ενας θορυβος απο τη μητρικη. το λεντακι για hιgh boltage μπροστα στο κουτι αναψε και ενα φωτακι πανω στη μητρικη ηταν κοκκινο. δεν εχω ξανασυναρμολογησει υπολογιστη απο το μηδεν, αλλα απο την εμπειρια μου, δεν βλεπω να εχω κανει καπου λαθος.. Εχετε καμια ιδεα που μπορει να οφειλεται το προβλημα? να σημειωσω οτι στην οθονη δεν εμφανιζεται τιποτα. Y.Γ: Μπορει κανεις απο θεσσαλονικη να πεταχτει να δωσει κανενα χερακι ??? Θα το εκτιμουσα πολυ! Αν προσφερεται καποιος ας μου στειλει pm, θα ειμαι εδω μεχρι παρασκευη.. Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2010 από Silvershot
ΠάρηςΓ Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Συνδεσες το καλώδιο για να παρει μπρος στη σωστη θεση; Ελπιζω να μη βραχυκυκλώνει τιποτα στο κουτι... εγω θα τα εβγαζα ολα και θα εβαζα τα βασικα μονο...
filip123go Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Βγαλ τα και ξαναβαλτα όλα ένα ένα, αφού τα δοκιμάζεις πρώτα... Δες και κανένα βιντεάκι στο youtube...Και τσέκαρε και αν πατάει καλά η ψήκτρα του επεξεργαστή...!
Silvershot Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Tα ξαναεβαλα τα καλωδια και αλλαξα θεση τις μνημες. η ψυκτρα ακουμπαει κανονικα.. εβαλα μονο τα βασικα καλωδια. Ο επεξεργαστης ειναι σταθερος μεσα. τι αλλο να κοιταξω????
Tompgr Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Ψαξε στο βιβλιαρακι της μητρικης να δεις τι σημαινει το κοκκινο led που αναβει στην μητρικη Καποιος ηχος ακουγεται οταν ανοιγεις το pc?
Skia11 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Το manual είναι ο σωτήρας σε τέτοιες περιπτώσεις.
rafail1994 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Η μητρικη ειναι καινουργια ? ναι όλο το σύστημα είναι καινούριο
kajwbtfe Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Κοιτα βασικα αν εχεις συνδεσει ολα τα καλωδια ρευματος της MB,δεν ειναι και πολλα..Μετα σιγουρεψου οτι εχεις βαλει και τα καλωδια των on off,reset κλπ σωστα.Αν τιποτα απο αυτα δεν,τοτε ξανα απο την αρχη με περισσοτερη προσοχη.
Nik.K Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Για παν ενδεχομενο δεν κανεις ενα Clear CMOS ?
damastes Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 σε ποιο σημείο ακριβώς ανοίγει το κόκκινο φωτάκι; γιατί η μητρική έχει αρκετα. Περιπτώσεις για κόκκινο φώς απο οτι διαβάζω στο manual είναι: 1.cpu voltage high 2. ddr voltage high 3. NB voltage 4.SB voltage 5.CPU temp 6. NB temp κοίτα στην σελίδα 22
Silvershot Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 σε ποιο σημείο ακριβώς ανοίγει το κόκκινο φωτάκι; γιατί η μητρική έχει αρκετα.Περιπτώσεις για κόκκινο φώς απο οτι διαβάζω στο manual είναι: 1.cpu voltage high 2. ddr voltage high 3. NB voltage 4.SB voltage 5.CPU temp 6. NB temp κοίτα στην σελίδα 22 To Phase LED αναβει κοκκινο( σελιδα 23 ). το cpu voltage δεν αναβει. ενα κιτρινο λαμπακι επισης αναβει διπλα απο τις μνημες. Εχω κανει to clear cmos.
damastes Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Ποιο τροφόδοτικό έχεις; συνδεσες σίγουρα σωστά τα ρεύματα; sent from my HTC Magic using tapatalk
Silvershot Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Ποιο τροφόδοτικό έχεις; συνδεσες σίγουρα σωστά τα ρεύματα; sent from my HTC Magic using tapatalk αυτο εδω: http://www.ocztechnology.com/products/power_management/ocz_z_series_850w_modular Δεν ειμαι και απολυτα σιγουρος, μιας και ειναι modular, αλλα φενονται ενταξει. Θα ερθει τεχνικος για διαγνωση σημερα. Θα βρω την ακρη. Σας ευχαριστω ολους για την βοηθεια σας. Καλυτερα να μην κανω τιποτε αλλο μονος μου Ας αφησουμε το thread ανοιχτο ετσι ωστε να ποσταρω με νεα για το τι εγινε, να αποτελει και βοηθεια για αλλους, αν τυχον εχουν το ιδιο ή παρομοιο προβλημα.
Nik.K Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Γιατι δεν βγαζεις μια φωτο απο το εσωτερικο και να την ανεβασεις για να σου πουμε ? Ποιο ευκολο.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα