Προς το περιεχόμενο

Gigabyte x58A UD3R

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σημερα εκατσα να στησω το καινουριο desktop και μετα απο πολλη ωρα με τη βοηθεια ενος φιλου, τα συνδεσαμε ολα στο κουτι HAF X, πατησαμε το κουμπι να ανοιξει αλλα το μονο που εκανε ηταν ενας θορυβος απο τη μητρικη. το λεντακι για hιgh boltage μπροστα στο κουτι αναψε και ενα φωτακι πανω στη μητρικη ηταν κοκκινο. δεν εχω ξανασυναρμολογησει υπολογιστη απο το μηδεν, αλλα απο την εμπειρια μου, δεν βλεπω να εχω κανει καπου λαθος.. Εχετε καμια ιδεα που μπορει να οφειλεται το προβλημα? να σημειωσω οτι στην οθονη δεν εμφανιζεται τιποτα.

Y.Γ: Μπορει κανεις απο θεσσαλονικη να πεταχτει να δωσει κανενα χερακι ??? Θα το εκτιμουσα πολυ! Αν προσφερεται καποιος ας μου στειλει pm, θα ειμαι εδω μεχρι παρασκευη..

Επεξ/σία από Silvershot
  • Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Συνδεσες το καλώδιο για να παρει μπρος στη σωστη θεση;

Ελπιζω να μη βραχυκυκλώνει τιποτα στο κουτι...

εγω θα τα εβγαζα ολα και θα εβαζα τα βασικα μονο...

Δημοσ.

Βγαλ τα και ξαναβαλτα όλα ένα ένα, αφού τα δοκιμάζεις πρώτα...

Δες και κανένα βιντεάκι στο youtube...Και τσέκαρε και αν πατάει καλά η ψήκτρα του επεξεργαστή...!

Δημοσ.

Tα ξαναεβαλα τα καλωδια και αλλαξα θεση τις μνημες. η ψυκτρα ακουμπαει κανονικα.. εβαλα μονο τα βασικα καλωδια. Ο επεξεργαστης ειναι σταθερος μεσα. τι αλλο να κοιταξω????

Δημοσ.

Ψαξε στο βιβλιαρακι της μητρικης να δεις τι σημαινει το κοκκινο led που αναβει στην μητρικη

Καποιος ηχος ακουγεται οταν ανοιγεις το pc?

Δημοσ.

Κοιτα βασικα αν εχεις συνδεσει ολα τα καλωδια ρευματος της MB,δεν ειναι και πολλα..Μετα σιγουρεψου οτι εχεις βαλει και τα καλωδια των on off,reset κλπ σωστα.Αν τιποτα απο αυτα δεν,τοτε ξανα απο την αρχη με περισσοτερη προσοχη.

Δημοσ.

σε ποιο σημείο ακριβώς ανοίγει το κόκκινο φωτάκι; γιατί η μητρική έχει αρκετα.

Περιπτώσεις για κόκκινο φώς απο οτι διαβάζω στο manual είναι:

1.cpu voltage high

2. ddr voltage high

3. NB voltage

4.SB voltage

5.CPU temp

6. NB temp

κοίτα στην σελίδα 22

Δημοσ.
σε ποιο σημείο ακριβώς ανοίγει το κόκκινο φωτάκι; γιατί η μητρική έχει αρκετα.

Περιπτώσεις για κόκκινο φώς απο οτι διαβάζω στο manual είναι:

1.cpu voltage high

2. ddr voltage high

3. NB voltage

4.SB voltage

5.CPU temp

6. NB temp

κοίτα στην σελίδα 22

To Phase LED αναβει κοκκινο( σελιδα 23 ). το cpu voltage δεν αναβει. ενα κιτρινο λαμπακι επισης αναβει διπλα απο τις μνημες. Εχω κανει to clear cmos.

Δημοσ.
Ποιο τροφόδοτικό έχεις; συνδεσες σίγουρα σωστά τα ρεύματα;

sent from my HTC Magic using tapatalk

αυτο εδω: http://www.ocztechnology.com/products/power_management/ocz_z_series_850w_modular

Δεν ειμαι και απολυτα σιγουρος, μιας και ειναι modular, αλλα φενονται ενταξει. Θα ερθει τεχνικος για διαγνωση σημερα. Θα βρω την ακρη. Σας ευχαριστω ολους για την βοηθεια σας. Καλυτερα να μην κανω τιποτε αλλο μονος μου :P

Ας αφησουμε το thread ανοιχτο ετσι ωστε να ποσταρω με νεα για το τι εγινε, να αποτελει και βοηθεια για αλλους, αν τυχον εχουν το ιδιο ή παρομοιο προβλημα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...