Προς το περιεχόμενο

Laptop για δουλειά σε λογική τιμή!

Faith

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βοήθεια..θέλω να αγοράσω ένα laptop για δουλειά, δε θα ήθελα όμως να δώσω πολλά χρήματα, αλλά να μου κρατήσει! Μη μου βγάλει error-μπλε οθόνη και "άσπρη σημαία", εν ολίγις να μου κρασάρει!

Τι προτείνετε;

Δημοσ.

για τι χρηση θα το εχεις ? Αν η δουλεια ειναι excel και word μπορεις να βρεις laptop με 400 € ... αν το θελεις για Autocad θα πας σε αλλη τιμη

Δημοσ.
για τι χρηση θα το εχεις ? Αν η δουλεια ειναι excel και word μπορεις να βρεις laptop με 400 € ... αν το θελεις για Autocad θα πας σε αλλη τιμη

Εξαρτάται και η χρήση του AutoCAD όμως ε? Όχι έχει και καμιά τρελή απαίτηση... Ελαφρύ είναι!

Δημοσ.

με 360 ευρώ τι περιμένεις να έχεις?

και 5 χρόνια να έχει πάλη κάτι θα σου βγάλουν για να το βγάλουν εκτός εγγύησης

Δημοσ.
Μαλλον ειναι με 1 χρονο εγγυηση ...

Ό,τι πωλείτε εντός ευρωπαϊκής ένωσης με βάση νόμο έχει τουλάχιστον 2 χρόνια εγγύηση! Τελεία και παύλα. Τα υπόλοιπα είναι βλακειούλες του κάθε καταστήματος.

Δημοσ.

...αντε να βγαλεις ακρη, ομως ...

---------- Προσθήκη στις 16:29 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:27 ----------

με 360 ευρώ τι περιμένεις να έχεις?

και 5 χρόνια να έχει πάλη κάτι θα σου βγάλουν για να το βγάλουν εκτός εγγύησης

αν δωσει ελαχιστα παραπανω θα παρει laptop με 2 χρονια εγγυηση. Υπαρχουν και 'αξιοπιστες' εταιρειες που σεβονται τον εαυτο τους. Δεν τολμουν να κανουν λαμογιες

Δημοσ.

Αυτά κάνουμε και αποχωρούμε από τα νομικά διακιώματά μας και μετά μας κακοφαίνεται αν μας πιάνουν τον κ@λ@.... Καλά να πάθουμε τότε. Αν αυτοί είναι λαμόγια εμείς τι είμαστε τότε??:rolleyes::rolleyes:

Δημοσ.

προγράμματα θέλω να του βάλω.. όπως κανά photoshop και τέτοια!! Δεν σκέφτομαι να βάλω τίποτα βαρύ ώστε να μην το αντέχει, απλά σκέφτομαι επειδή θα είναι πολλές ώρες ανοιχτό μήπως γίνει τίποτα!

Δημοσ.

Αν μας περιγράψεις λίγο καλύτερα τι χρήση θα του κάνεις θα μπορέσουμε να σε βοηθήσουμε καλύτερα.

Το λέω γιατι λες απλά 'θα βαλεις προγράμματα'. Εννοείται, οτι θα βάλεις προγράμματα. τι θα βάλεις; φυστίκια;

Και μετά λες 'photoshop και τέτοια'.

Πες μας τι χρήση θα του κανεις. Π.χ. Θα ανοίγεις το Photoshop μια φορά το μήνα να μικραίνεις και μια φωτόγραφία ή θα φτιάχνεις μακέτες, webdesign κλπ? Τι άλλα προγράμματα σκέφτεσαι να χρησιμοποιείς; Χρειάζεται να ανοίγεις ταυτόχρονα πολλά προγράμματα μαζί; Ή μήπως θα μπαίνεις μόνο στο νετ και θα σερφάρεις κυρίως;

Δημοσ.
Ό,τι πωλείτε εντός ευρωπαϊκής ένωσης με βάση νόμο έχει τουλάχιστον 2 χρόνια εγγύηση! Τελεία και παύλα. Τα υπόλοιπα είναι βλακειούλες του κάθε καταστήματος.

Σωστά, αλλά βάση ευρωπαϊκής οδηγίας. Όχι νόμο. Γι' αυτό δίνουν πράγματα με 1 χρόνο και κανείς δεν τους αγγίζει.

Δημοσ.
Αυτά κάνουμε και αποχωρούμε από τα νομικά διακιώματά μας και μετά μας κακοφαίνεται αν μας πιάνουν τον κ@λ@.... Καλά να πάθουμε τότε. Αν αυτοί είναι λαμόγια εμείς τι είμαστε τότε??:rolleyes::rolleyes:

Οχι δεν κανουμε αυτο ολοι ... και αυτο ειναι το προβλημα.

Ρωτα πρωτα τον ανθρωπο αν εχει ορεξη, σε περιπτωση προβληματος μετα τον πρωτο χρονο, αν εχει ορεξη για τρεχαματα. Θα μπορουσε να πει, καλα για 30-50euro παραπανω γιατι δεν πηρα καποιον ποιοτικο με 2 χρονια εγγηση. Τι μου προτειναν...

Ανηκω σε περιπτωση που ειχα κυνηγησει τετοια ιστορια και οφειλω να πω οτι πρεπει να εχεις αντοχες

Δημοσ.

Πες μας τι χρήση θα του κανεις. Π.χ. Θα ανοίγεις το Photoshop μια φορά το μήνα να μικραίνεις και μια φωτόγραφία ή θα φτιάχνεις μακέτες, webdesign κλπ? Τι άλλα προγράμματα σκέφτεσαι να χρησιμοποιείς; Χρειάζεται να ανοίγεις ταυτόχρονα πολλά προγράμματα μαζί; Ή μήπως θα μπαίνεις μόνο στο νετ και θα σερφάρεις κυρίως;

Καθημερινή χρήση.. σκέφτομαι και για EDIUS αλλά γνωρίζω ότι είναι βαρύ σαν πρόγραμμα...να φτιάχνω ψηφιακά album θέλω και μοντάζ!

---------- Προσθήκη στις 20:34 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:34 ----------

Α! Ξέχασα να πω ότι ίσως και να ανοίγω δύο προγράμματα μαζί...πολύ πιθανόν να γίνεται κάτι τέτοιο!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...