washcloud Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Λοιπόν Μουστερή μου, ο τριακομμαδύος Πέντιουμ, "αυθεντικό" χιλιαοδγόνταΠ, δύσκολα το παίζει ούτως ή άλλως (ξέχνα το μέγεθος τ' αρχείου σε Γαβ Μπάιτς-δεν παίζει κανένα ρόλο). Γι' αυτό κι ο Αστερίξ που παίζει, ρόλο δεν παίζει. Εξού και ο λαπιτόπης του φίλου κάνει ντουρασελιά (=εκεί που σταματάει ο δικός ς, ατουνού συνεχάει). Τώρα όσο για τα πλεηρόνια : ο Κέηέμ, όπως είπε κι ο Γούντστοκ από πάνου, λίγο μπαστούνια τα βρίσκει με τα εμκεηβιά, και δη τα πρόσφατα : έτυχε να μου τύχει προσφάτως να μην με βγάζει τπτ εικόνα από μερικά τέτοια, ενώ γενικά ο Κεημάκος δεν κώλωνε πουθενά. Και γενικά, κανένας από μια πλειάδα γνωστών πλέηερ για χωραφοδουλιές δεν τράβαγε, παρά μόνο η πιο λέητεστ βερσιό(ν) του παλιοσειριού ΒιΕλΣί (ήτο ενκόουντητ με AVC Core το αχρείο το αρχείο, κι ενώ ο Πεϊντιουμάκος μου που είναι και λίγο πιο πρόγονος απ' τον δικό σου, γενικά τον έπαιζε τον Εΐβικόρ, αλλά προφανώς κάτι αναβαθμίστηκε και σ' αυτόν τον ρημάδη). Το λοιπόν, ή το σχετικό κόντεκ πακ του AV Core θα βαν'ς - ή με τον VLC θα τα παίζ'ς (δοκίμασε με αμφότερα μπαηδεγουέη). Αυτό αναφορικά με το γενικό πλέηινγκ. Όσο για την υπολογιστική ισχύ, είναι λίγο σκίσιμο για να στήσεις/ρυθμίσεις ΑΠΟΛΥΤΩΣ ένα τέτοιο μηχάνημα (περιλαμβάνει θα έλεγα μέχρι και φρέσκα, αμόλυντα Windows), ούτως ώστε ν' αποδώσει το μαξ στην πραξ. Γενικά θα πρέπει να ενδώσεις στις χαρές της αναβάθμισης, ούτως ώστε να γευτείς τις απολαύσεις του Έιτσντί Βίντεο. (Αν και σιγά, έναν φτενό διπύρηνο να βρεις, κι άντε και μια καλυτερότερη γραφοκάρτα - ίιιισως και λίγη περισσότερη μνήμη αν δεν έχεις, και σε EξΠί θα είσαι μπόμπα)
TheELF Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Να το πω;θα το πω! κατέβασε το Dziobas Rar Player 0.009.50 έχει όλους τους codec ενσωματωμένους και είναι φτιαγμένος για ταχύτητα,έχει μέχρι και ιδικές ρυθμίσεις για ακόμα περισσότερη ταχύτητα. Κάντε μπάνν στα Άμερreek(Αμερικάνικα-greek) πέθανα να τα καταλάβω.
washcloud Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Α σε παρακαλώ, αμέρικαν-βλαχο-γκρήκ ήντανε. Μου βγήκαν, τί να κάνω.
mousteris Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 μπααα! TheELF ο,τι και να του δωσω δε τ αρεσει.. αχ γεραματα! οσο για τη γλωσσα του washcloud δε θα ελεγα οτι ειναι αμερικανικα ουτε ελληνικα. ειναι θα ελεγα η γλωσσα της ψυχης...το "ειναι"... αυτο ειναι!
washcloud Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 ...ωραίος ο mister mousteris. Μe likes!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.