Προς το περιεχόμενο

Intel Core 2 Duo E7500 Overcklocking

halobump

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Πως να το πω κομψά... η μητρική σου είναι μέτρια. Δεν μπορείς να παίζξεις με ρεύματα, χωρίς Vmods. Bad luck... :-)

Ναι άνετα πες το όπως αισθάνεσαι ;) δεν είναι για overclocking. Το καλό της είναι ότι υποστηρίζει και DDR1 και DDR2, αλλά και AGP και PCIE (αυτός ήταν και ο λόγος που την είχα πάρει). Δεν με πειράζει και τόσο γιατί ήθελα πιο πολύ να πειραματιστώ. Σε 2 μήνες από τώτα θα πάρω καινούριο pc και έχω είδη αρχίσει μια μικρή έρευνα αγοράς (άμα προσέξεις και σε άλλα topics μου) και είδη κατέληξα σε Phenom II X6 (θα δείξει ποιον :-( , μάλλον 1055Τ). Πάντως thx για την βοήθεια και θα χαιρρόμουν να με βοηθήσεις σε λίγο καιρό που θα postaro τα κομμάτια που επέλεξα.

Δημοσ.

Αν θυμάμαι καλά,υπήρχε ένα μισητό FSB bug σε όσες μητρικές έρχονταν με το VIA PT880 chipset.Με λίγα λόγια η μητρική μπορεί να φτάσει μέχρι τα 300mhz και απο εκεί και πέρα απλά δέν θέλει να κάνει boot.

Στην καλύτερη περίπτωση θα καταφέρεις ένα 11x300 = 3300mhz.

Μην ψάχνεις άσκοπα για vcore.Απλά δέν υφίσταται τέτοια επιλογή...

Δημοσ.
Αν θυμάμαι καλά,υπήρχε ένα μισητό FSB bug σε όσες μητρικές έρχονταν με το VIA PT880 chipset.Με λίγα λόγια η μητρική μπορεί να φτάσει μέχρι τα 300mhz και απο εκεί και πέρα απλά δέν θέλει να κάνει boot.

Στην καλύτερη περίπτωση θα καταφέρεις ένα 11x300 = 3300mhz.

Μην ψάχνεις άσκοπα για vcore.Απλά δέν υφίσταται τέτοια επιλογή...

+1

Τέλος με το θέμα τότε παίδες γιατί καθώς δεν έχω την επιλογή να μειώσω vcore πρέπει να αλλάξω την stock ψύκτρα, κάτι που αποκλείεται γιατί θα πάρω νέο pc σε 2 μήνες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...