Προς το περιεχόμενο

find a template

FISHERAKOS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα σε όλους!,

Εκανα μια ιστοσελίδα για το χωριό μου! http://www.kidonies.com ΚΥΔΩΝΙΕΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ και χρειάζομαι ένα template για background του site που να θυμίζει κάτι απο χωριό που μπορώ να βρώ κάτι τέτοιο;;

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!

Δημοσ.
δεν μπορώ να σε βοηθήσω στο ερώτημα σου αλλά βρήκα ενα ορθογραφικό.

θέλει u.

πιστεύω πως είμαστε καλά τώρα :)

Δημοσ.

fisherakos τι λέει το webnode σαν cms ?

Ωραίο φαίνεται το site πάντως! Αν δεν είχες αφήσει το Link στο webnode δε θα καταλάβαινα οτι είναι φτιαγμένο με cms.

Δημοσ.
fisherakos τι λέει το webnode σαν cms ?

Ωραίο φαίνεται το site πάντως! Αν δεν είχες αφήσει το Link στο webnode δε θα καταλάβαινα οτι είναι φτιαγμένο με cms.

να σαι καλά φίλε μου..

όταν λες τι λέει το webnode σαν cms ? τι εννοείς??

Δημοσ.
να σαι καλά φίλε μου..

όταν λες τι λέει το webnode σαν cms ? τι εννοείς??

Το Webnode τι ακριβώς είναι ? Δεν είναι cms σα το Joomla ? Αυτό κατάλαβα

Δημοσ.

sorry που και γώ δεν θα δώσω απάντηση στο θέμα σου.

Το μόνο που έχω να σου προτείνω είναι να σπάσεις λίγο τα κειμενά σου σε παραγράφους. , ότι πρέπει να πάει σε bullet να πάει κλπ και γενικότερα να προσέξεις λίγο την τυπογραφία σου.Έχεις πολύ μεγάλα κείμενα απλά "πεταγμένα" στην σελίδα και με μικρή γραμματοσειρά κάτι που κουράζει στο διαβασμα.

Δημοσ.
καμιά απάντηση στο θέμα μου??

προς αποφυγήν παρεξηγήσεων εννοούσα τα site τύπου webnode.. Όσο για το θέμα.. το site γενικότερα έχει αρκετά σημεία που θέλουν διόρθωση. Πέρα απο αυτό για την ερώτηση σου συγκεκριμένα ίσως στο google να βρείς κάποια φωτό σε υψηλή ανάλυση που θα σε καλύπτει. (αυτό νομίζω ζητάς και οχι template)

Δημοσ.
προς αποφυγήν παρεξηγήσεων εννοούσα τα site τύπου webnode.. Όσο για το θέμα.. το site γενικότερα έχει αρκετά σημεία που θέλουν διόρθωση. Πέρα απο αυτό για την ερώτηση σου συγκεκριμένα ίσως στο google να βρείς κάποια φωτό σε υψηλή ανάλυση που θα σε καλύπτει. (αυτό νομίζω ζητάς και οχι template)

Στο θέμα μας :)

μου εμφανίζει αυτό όταν πάω να φορτώσω μια απλή εικόνα μεγάλης ανάλυσης!

The "config.xml" file doesn't exist.

Often, this error is caused by incorrectly created ZIP archive. The ZIP archive must be compressed not to contain a parent folder of the folder containing the template files. E.g. you have the template files in the "C:\template" folder. The path to the "config.xml" file is "C:\template\config.xml". The archive should be compressed as the file paths don't contain the "C:\template" part. So the "config.xml" file will be located in the root folder of the archive and its path will be just "config.xml". Besides, it is possible that there is a typo in the filename which you specified. Please correct the ZIP file.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...