Προς το περιεχόμενο

Ερώτηση για επαγγελματική τηλεφωνική σύνδεση

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα

Θέλω την βοήθεια σας σχετικά με αναζήτηση σύνδεσης τηλεφώνου-internet για το γραφείο στο οποίο εργάζομαι

Το γραφείο εδώ και 5 χρόνια περίπου λειτουργεί με ένα τηλεφωνικό κέντρο ISDN το οποίο έχει πάνω μια κεντρική γραμμή 210-64χχχχ0 και 2 msn γραμμές οι οποίες είναι 210-64χχχχ1 και 210-64χχχχ2 . Απο κει και πέρα υπάρχει και μια άλλη γραμμή ξεχωριστή (δεν συνδέεται με το κέντρο) η οποία είναι το φαξ και η γραμμή ADSL.(ADSL OVER PSTN)

Κοίταζα κάποιο πρόγραμμα της forthnet (το Professional) και δεν ξέρω αν υποστηρίζει το κέντρο μας και την ISDN και στα τηλέφωνα δεν μπορείς να τους βρεις...

Αυτό που θέλω να μου προτείνετε είναι ένα πρόγραμμα το οποίο να κάνει για την σύνδεση που έχουμε , να προσφέρει απεριόριστες αστικές και υπεραστικές κλήσεις , + αρκετά λεπτά προς κινητά (επί πληρωμή βέβαια αυτό) και να μπορώ να έχω και μια γραμμή 24/1

Δημοσ.
http://oteshop.ote.gr/storefront/-/-/-business-/prodote_business_paketa_xronou.html

έχει κάποια προγράμματα ο ΟΤΕ.

Για isdn έχει μόνο ο OTE. Αλλά όλες οι επαγγελματικές λύσεις των εναλλακτικών δίνουν παραπάνω από 1 stand alone γραμμή. Τσέκαρε λίγο κι αυτό -> http://www.forthnet.gr/templates/viewcontentRmArt.aspx?c=10010672

Δημοσ.

Ναι βαλε forthnet, και οταν παθει καποια βλαβη θα σου λενε οτι φταει, ποιος αλλος; ο ΟΤΕ, ενω αυτοι δεν θα μπουν καν στον κοπο να στειλουν τεχνικο τους. Και εσυ θα καιγεσαι για τηλεφωνο, θα σε καλουν και δεν θα σε βρισκουν. Νομιζω οτι η ISDN ειναι ιδανικη για την περιπτωση σου, στην θεση σου θα εψαχνα καποιο οικονομικο πργραμμα απο ΟΤΕ μονο.

• Super Moderators
Δημοσ.

πράγματι βουρ για ΟΤΕ, για επαγγελματική σύνδεση χρειάζεσαι αξιοπιστία και τους τελευταίους 12 μήνες η Forthnet έχει τσακωθεί με αυτή τη λέξη...

Δημοσ.
πράγματι βουρ για ΟΤΕ, για επαγγελματική σύνδεση χρειάζεσαι αξιοπιστία και τους τελευταίους 12 μήνες η Forthnet έχει τσακωθεί με αυτή τη λέξη...

Όλο τα ίδια και τα ίδια. Ενώ ο ΟΤΕ δεν έχει κανένα πρόβλημα αξιοπιστίας. Προκόψαμε.

• Super Moderators
Δημοσ.

στην συγκεκριμένη περίπτωση πάμε αναγκαστικά στην επιλογή με τα λιγότερα πιθανά προβλήματα και την γρηγορότερη δυνατή αντιμετώπιση...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...