xagiouken Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Γεια σας εχω αυτο το pc που φενετε στην υπογραφη εδω και αρκετο καιρο οταν τον ανιγω τα προτα 10-15 λεπτα αρχιζει και κολαει ανιγει τα προγραμματα αργα οταν εχω το ιντερνετ ανιχτω και αλλαζω καρτελα κολαει και πρεπι να περιμενω δεν ξερω γιατι εκανα σκαν για ιους βρικε 6 και τους διεγραψα αλλα τπτ μιπος ξερετε τι εχει????
theoma4 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Κανε μια εκκαθαριση και ανασυγκροτηση δισκου,μετα ανοιξε την διαχειση εργασιων(δεξι κλικ στην μπαρα κατω κατω στην επιφανεια εργας.) και δες ποσες υπηρεσιες εκτελουνται εκεινη την στιγμη,αν δεις μερικες περιτες τερματισετες και ρυθμισε να μην ξεκινανε με την εκκινηση του υπολογιστη ωστε να ελαφρυνεις το συστημα σου.
Alexander000000 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Καλισπερα Εχω ενα προβλημα με τα windows vista home premium. Ενω ειχα κατεβασει καπιες ταινιες κια ειχαν περασει απο ελεγχο για ιους Ξαφνικα μου πεταξε το μυνημα οτι το στοιχειο εξερευνησης των windows σταματησε να λειτουργει. Εκανα εππανεκιννηση και μολις μου ανοιγει το pc μου ξαναβγαζει το ιδιο μύνημα σβηνονται ολλα απο πισω κια ξαναβγαινουν αλλα μολις βγαινει το μυνημα ξαναεμφανιζετε με αποτελεσμα να μην μπορω να κανω τιποτα. Τι μπορω να κανω;;;;.
theoma4 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Κανε μια επαναφορα συστηματος...απο τον πινακα ελεγχου
washcloud Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 <<-Πας για ψάρεμα;>> <<-Όχι, για ψάρεμα πάω>> <<-Ααα, κι εγώ έλεγα ότι για κα'να ψάρεμα πας>> <<-Ε όχι μωρέ, είπα να πάω για ψάρεμα>> (...) Καλισπερα Εχω ενα προβλημα με τα windows vista home premium. Ενω ειχα κατεβασει καπιες ταινιες κια ειχαν περασει απο ελεγχο για ιους Ξαφνικα μου πεταξε το μυνημα οτι το στοιχειο εξερευνησης των windows σταματησε να λειτουργει. Εκανα εππανεκιννηση και μολις μου ανοιγει το pc μου ξαναβγαζει το ιδιο μύνημα σβηνονται ολλα απο πισω κια ξαναβγαινουν αλλα μολις βγαινει το μυνημα ξαναεμφανιζετε με αποτελεσμα να μην μπορω να κανω τιποτα. Τι μπορω να κανω;;;;. ...τίποτα. ...δεν μπόρεσα ν' αντισταθώ ...Λοιπόν, σε safe mode, μπαίνει;
xagiouken Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 οταν ξεκιναει ο υπολογιστης εχει 53 διεργασιες ειναι πολλες???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.