em0vskangoura Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Καλησπέρα.Εχω μια μικρή απορία το οποίο ίσως είναι και πρόβλημα.Άρχισα να χρησιμοποιώ την ECS X58Β-A http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Motherboards/ECS-S1366-Ddr3-X58-X58B-A.htm και όταν δίνω ρεύμα να ανοίξει το PC, ξεκινάει για 1 sec και σβήνει, αμέσως ξεκινάει για 1 sec ( όλα δουλεύουν κανονικά χωρίς να προλάβει η GPU να βγάλει έξοδο στην οθόνη, ίσα που γυρνάνε τα fans 3-5 στροφές) και στην τρίτη που γίνεται αυτί ανοίγει κανονικά.Να σημειωθεί ότι εγώ πατάω το power_button 1 φορά και όλα τα κάνει η μητρική.Επίσης δοκιμασα clear_CMOS και load defaults αλλά τίποτα.Η μητρική μόλις ανοίχτηκε απο πλαίσιο.Απλά ρωτάω μήπως κάνας αλλος την έχει και του κάνει το ίδιο και ίσως είναι απόλυτα φυσιολογικό.
benign Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Μαλλον ειναι ελαττωματικη.Δεν ειναι λογικο ουτε εχει καποια νορμαλ εξηγηση αυτο. Αν το τροφοδοτικο που εχεις συνδεσει,ξερεις οτι ειναι οκ,τοτε λογικα καποιο τεχνικο προβλημα.Ειναι δικοπο μαχαιρι το Στοκ του Πλαισιου.
em0vskangoura Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Ναι μπορώ να συμφωνήσω αρκετά μαζί σου.Απλά θέλω να δω μην τυχόν κάποιος άλλος την δοκίμασε και του έτρεχε έτσι για καιρο και μια χαρά οπότε δεν θα την πάω τώρα για RMΑ, αλλά αργότερα.
zanzavar Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δε βλέπω το λόγο να περιμένεις.... Στείλτη όπως είσαι!
sazistas Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 μακρια απο αυτή την μητρική φίλε μου, όταν έστησα το i7 συστημα μου έκανα τη βλακία να την πάρω. Και είχε ένα σωρό προβλήματα, δε κρατούσε ρυθμισεις στο overclocking, δεν αναγνώριζε κάποιες RAM , κλπ. Την εστειλα όπως ηταν πισω στο πλαίσιο και μου την άλλαξαν με μια asus P6T η οποία είναι κορυφαία σε όλα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.