Προς το περιεχόμενο

ερωτηση με tv tuner

devilfish

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πριν λιγο καιρο ειχα αγορα το παρακατω tv tuner για το pc

http://powervision.skroutzstore.gr/p.HDTV-USB-DVB-T-Mpeg4-Digital-TV-stick.188858.html (δεν το αγορασα απο εδω απο το ebay το ειχα παρει 10 ευρω)

οταν το εχω συνδεδεμενο με την κεραια της τηλεορασης βρισκει μια χαρα ολα τα καναλια της digea ( με την δικη του κεραια εντελος τιποτα)

θα ηθελα να μαθω αν γινεται να βλεπω και τα mpeg 2 εκτος απο mpeg 4 η και ακομα καλυτερα και τα αναλογικα

υπαρχει καποια ρυθμιση η καποιο προγραμα για να κανω την δουλεια μου?

Δημοσ.

Τα mpeg2 τα βλέπει άνετα. Δεν τα πιάνεις τώρα; Το cine+, prisma είναι Mpeg2.

Τα αναλογικά δεν τα πιάνει. Τι να τα κάνεις όμως; Ηδη μπήκαν και τα κρατικά στην digea και σε λίγο καιρό θα καταργηθούν τα αναλογικά.

Δημοσ.

απο οτι καταλαβα τα κρατικα δεν ειναι digia απλα ψηφιακα σε mpeg 2

το προβλημα ειναι οτι τα cine+ δεν τα πιανω :fear: ενω ολα τα αλλα κανονικα

Δημοσ.
..το 2015, αν ενθυμούμαι καλώς.

χμμ τελικά δεν είναι τόσο κοντά.

Όπως και να έχει εφόσον εκπέμπουν όλα τα σοβαρά κανάλια σε ψηφιακή μορφή πια δεν νομίζω ότι χρειάζεται κάποιος να επενδύει στα αναλογικά.

απο οτι καταλαβα τα κρατικα δεν ειναι digia απλα ψηφιακα σε mpeg 2

το προβλημα ειναι οτι τα cine+ δεν τα πιανω :fear: ενω ολα τα αλλα κανονικα

Το tuner που έχεις είναι mpeg2 και παίζει και mpeg4 μέσω λογισμικού. Οπότε θα έπρεπε να τα πιάνεις.

Ποιο λογισμικό έχεις; Το blazetv;

• 5 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Διορθωστε με αν κανω λαθος αλλα νομιζα οτι θα καταργηθουν τελη 2011 με αρχες του 12.Εχω μια Metz clarus που πιανει Mpeg 2 και θα θελα να ξερα ημερομηνια για να δω αν αξιζει να παρω mpeg 4.Γιατι τα αναλογικα μεχρι στιγμης τα παιζει κρυσταλλο.

Δημοσ.

Διορθωστε με αν κανω λαθος αλλα νομιζα οτι θα καταργηθουν τελη 2011 με αρχες του 12.Εχω μια Metz clarus που πιανει Mpeg 2 και θα θελα να ξερα ημερομηνια για να δω αν αξιζει να παρω mpeg 4.Γιατι τα αναλογικα μεχρι στιγμης τα παιζει κρυσταλλο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...