nikos66 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 OK, παιδιά, επειδή σας κούρασα κιόλας, παραγγέλνω από το πλαίσιο μαζί με διάφορα αναλώσιμα που χρειάζομαι την coolermaster, για την οποία όλοι έχετε πει τα καλύτερα λόγια, και περιμένω να δω τι θα μου πουν και τι ακριβώς σημαίνει το αναμένεται σύντομα. Αν μου το πάνε γενικά και αορίστως έρχεται, θα την ακυρώσω την παραγγελία και βλέπω τι κάνω. Αν πουν ένα λόγικό νούμερο ημερών, θα περιμένω. Αντεξε ένα καλοκαίρι ο επεξεργαστής σε αυτές τις θερμοκρασίες, ε, δεν φαντάζομαι να τα φτύσει τώρα - τον προσέχω κιόλας όσο μπορώ. Σας ευχαριστώ ξανά όλους για το ενδιαφέρον σας. @ LouCi4er: Την είδα την ψύκτρα τη μαμίσια. Δεν μου φαίνεται να κουνιέται, αλλά να σου πω την αλήθεια, δεν είμαι και 100% σίγουρος. Α, και επί τη ευκαιρία έκανα και ένα update στο bios
LouCi4er Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Α, και επί τη ευκαιρία έκανα και ένα update στο bios Ποιο εβαλες?Αλλαξε τιποτα?
nikos66 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Ποιο εβαλες?Αλλαξε τιποτα? Εβαλα το τελευταίο, το 1.80 - σκέφτηκα ότι αν τελικά μου κάει ο επεξεργαστής, μπορεί να πάρω 6πύρηνο και να το χρειαστώ Δεν νομίζω κάτι, τουλάχιστον δεν καταλαβαίνω κάτι εγώ. Με την κλασική χρήση πάντως του pc τώρα οι θερμοκρασίες είναι κολλημένες εδώ και ώρα στους 47. Πιο πριν ήταν κάπου στο 48-50 συνήθως. Αλλά δεν ξέρω πόσο σχέση έχει αυτό ή αν είναι τυχαίο.
LouCi4er Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Εβαλα το τελευταίο, το 1.80 - σκέφτηκα ότι αν τελικά μου κάει ο επεξεργαστής, μπορεί να πάρω 6πύρηνο και να το χρειαστώ Δεν νομίζω κάτι, τουλάχιστον δεν καταλαβαίνω κάτι εγώ. Με την κλασική χρήση πάντως του pc τώρα οι θερμοκρασίες είναι κολλημένες εδώ και ώρα στους 47. Πιο πριν ήταν κάπου στο 48-50 συνήθως. Αλλά δεν ξέρω πόσο σχέση έχει αυτό ή αν είναι τυχαίο. Tελικα μαλλον αληθινη ειναι η θερμοκρασια που δειχνει. Ενας βαθμος δεν λεει τιποτα.Μαλλον τυχαιο παιζει να ειναι.Εγω αυτη τη στιγμη με ιδιο επεξεργαστη στα 3,5 ειμαι με 34 βαθμους( με την 212 ).Kατι αλλο παιζει με το δικο σου.Τεσπα ρωτησε στο Πλαισιο ποτε θα φερουν την ψυκτρα και βλεπουμε.
ColdFusion Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 ρε μπας και δεν βαλανε παστα στη ψυκτρα?
LouCi4er Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν νομιζω να εχει τοσο πολυ διαφορα με ή χωρις παστα.Αντε 2-3 βαθμους αλλα 50αρι idle και 78 full load σε στοκ 965 τι να πω.Πραγματικα δεν ξερω τι μπορει να γινεται.
Alkibiadhs Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Με την stock ψυκτρα στον 925 πριν ακομα την καθαρισω ειχα παρομοιες θερμοκρασιες μολις την καθαρισα επεσαν κατω απο 40 και τωρα με το γομαρακι την mugen 2 δεν παει πανω απο 45 (idle 27-30).
nikos66 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Λίγο ακόμη μια ενόχληση βρε παιδιά και ελπίζω να φτάνουμε στο τέλος. Εκανα από χθες την παραγγελία της coolermaster, αλλά τελικά είναι όντως <αναμένεται σύντομα> και την ακύρωσα. Τώρα όμως βλέπω ότι έχει πλέον στο πλαίσιο κάποιες άμεσα διαθέσιμες. http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/CPU-Coolers/Noctua-NH-U9B.htm http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/CPU-Coolers/Xigmatek-Hdt-S983-Nepartak-CAC-S9HH3-U03.htm http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/CPU-Coolers/Xigmatek-Hdt-S1284C-Achilles-CAC-SXHH4-U03.htm Και λέω να πάρω μία από τις τρεις να ξεμπερδεύω και να ησυχάσω. Αν καταλαβαίνω καλά οι δύο πρώτες δεν έχουν 12άρη ανεμιστήρα (στη δεύτερη της Xigmatek μάλλον τα έχουν μπερδέψει λίγο στην περιγραφή). Οπότε προσανατολίζομαι στην τρίτη - κι ας έχει λίγο παραπάνω στην τιμή κι ας μη μου χρειάζεται ίσως τόσο καλή (έτσι διάβασα, ότι είναι αστέρι), αφού πραγματικά ο θόρυβος μου την έχει δώσει και δεν θέλω να το ρισκάρω. Καλά τα λέω; Παρεμπιπτόντως, επειδή φαίνεται λίγο γαϊδούρι, δεν θα έχω πρόβλημα χώρου, σε αυτό το κουτάκι http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PC-Cases/Lancool-PC-K56-Black-Case-C99-K56B0-10-C99-K56B0-10.htm
LouCi4er Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Νικο μια χαρα τα λες.Η καλυτερη απο αυτες που δειχνεις ειναι η τριτη.Καλη επιλογη και ο ανεμιστηρας που εχει ειναι πραγματικα αθορυβος.Ειναι λιγο ακριβουτσικη βεβαια αλλα αφου δεν γινεται τιποτα αλλο λογω της μη διαθεσιμοτητας και της απεργιας,τοτε μαλλον ειναι η μονη επιλογη.Το κουτι σου την χωραει κανονικα.Δεν θα εχεις προβλημα.
nikos66 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 OK, έγινε η παραγγελία. Λογικά την Παρασκευή θα την έχω και... for the record θα γράψω εντυπώσεις και αν λύθηκαν τα προβλήματα.
nikos66 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Επιτέλους βρήκα την υγειά μου Η ψύκτρα είναι όντως αθόρυβη. Ο ήχος που ακούγεται πλέον είναι ο ήχος των ανεμιστήρων του κουτιού, το fan της ψύκτρας είτε παίζει είτε όχι ουσιαστικά το ίδιο και το αυτό. Πήγα να ρυθμίσω από το bios να μην παίζει σε full, αλλά δεν είχε κανένα πρακτικό νόημα. Και οι θερμοκρασίες στα νορμάλ επίπεδα που μου αναφέρατε. Επαιξα το OCC και χτύπησε μαξ 52-53. Σε νορμάλ χρήση από 31-32 μέχρι 39-40. ΥΓ. Μόνο πρόβλημα, δεν παίζεται η εγκατάστασή της. Την έβαλε ένας φίλος, αλλά πραγματικά πολύ παίδεμα. Οριακά τελείως. Από τη μία κάτι πυκνωτάκια, από την άλλη οι μνήμες, παράξενες και οι βίδες της, πολύ ζόρι. Τώρα που μπήκε δεν ξαναβγαίνει, αυτό ήταν!
LouCi4er Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Αντε μεγεια και τελος καλο,ολα καλα.Τωρα ακουω normal θερμοκρασιες σε 965.Ε, η τοποθετηση της ψυκτρας ειναι λιγο μπελας αλλα απ' οτι θα διαπιστωσες αξιζει τον κοπο.
nikos66 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Αντε μεγεια και τελος καλο,ολα καλα.Τωρα ακουω normal θερμοκρασιες σε 965.Ε, η τοποθετηση της ψυκτρας ειναι λιγο μπελας αλλα απ' οτι θα διαπιστωσες αξιζει τον κοπο. Ε ναι, δεν το συζητάμε... Οσο για τις παλιές θερμοκρασίες, λογικά έφταιγε η βρόμα που είχε μαζέψει η μαμίσια ψύκτρα. Μιλάμε για στρώματα, όχι αστεία.Αν τη καθάριζα απλά, μάλλον θα έπεφτα πάλι σε φυσιολογικά επίπεδα (αλλά τον θόρυβο δεν θα τον γλίτωνα...)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.