Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread III

YiN

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν ο εκλιπών γνώριζε τις σεξουαλικές σου προτιμήσεις και δε θέλεις να εκτεθείς μπροστά στους άλλους που θα είναι εκεί, μια συνεννόηση με το συμβολαιογράφο θα ήταν η ιδανική λύση.

Αν είναι, π.χ. για μια αποθηκούλα να γίνεις ρόμπα στους γονείς ή στους συγγενείς σου και να καυγαδίζεις για μια ζωή, δε λέει. Αν, πάλι, σου αφήνει καμμιά πολυκατοικία, κάνε την καρδιά σου κόμπο και πήγαινε μαυροφορεμένος και χαμηλοβλέπων.

:P

Δεν θα παω ουτως η αλλος.Φευγω για πανω ρε συ,απλα αφησα πληρεξουσιο διοτι θα ανοιξει μεσα Οκτωβρη.Νταξ δεν θα εχει αλλους συγγενεις εμας καλει μονο, αδερφια κ την μητερα μου.Απλα μας ειπε η συμβολαιογραφος οτι η διαθηκη ειναι καπως ''γραφικη''....κ αυτο με εχει φαει λιγο!

Παντως τα αδερφια μου ξερουν

• Απαντ. 708
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

2162

• status

2007

• leftermann

1760

• gang

1631

Δημοσ.
Δεν θα παω ουτως η αλλος.Φευγω για πανω ρε συ,απλα αφησα πληρεξουσιο διοτι θα ανοιξει μεσα Οκτωβρη.Νταξ δεν θα εχει αλλους συγγενεις εμας καλει μονο, αδερφια κ την μητερα μου.Απλα μας ειπε η συμβολαιογραφος οτι η διαθηκη ειναι καπως ''γραφικη''....κ αυτο με εχει φαει λιγο!

Παντως τα αδερφια μου ξερουν

Του πατερα σου να υποθεσω ? :rolleyes:

Δημοσ.
"Πέθανα ρε πούστη και δεν θα μου λείψεις καθόλου"

Υπάρχει και το άλλο άκρο :

"Μια ζωή ήμουν bi και κρυβόμουν, ενώ ο Τοξοβόλος είχε τα @@ να βγει ανοιχτά. Ίσως τελικά να είναι ο πιο άντρας απ'όλους σας" ...

Μη βαράτε, απλά σκεφτείτε ότι έχω διδάξει καφριλίκι το Στάτους που είναι κσα μικρό μου αδερφάκι.

:P:p:p

Δημοσ.

Ναι ρε γαμάτο ήταν, έδειχναν και ενα άλλο Ιαπωνικό με κάτι τηλεκατευθυνόμενα. Η μόνη μαλακία με αυτό το κανάλι ήταν ότι κάθε φορά έβαζε τα ίδια επεισόδια. Είχα μάθει απέξω όλες τις ατάκες του Καμπαμαρού :P

Δημοσ.
Ναι ρε γαμάτο ήταν, έδειχναν και ενα άλλο Ιαπωνικό με κάτι τηλεκατευθυνόμενα. Η μόνη μαλακία με αυτό το κανάλι ήταν ότι κάθε φορά έβαζε τα ίδια επεισόδια. Είχα μάθει απέξω όλες τις ατάκες του Καμπαμαρού :P

ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑααααααααααααααααα

Το οποίο επίσης δεν είχε προβληθεί όλο στο Ελλάντα μηγαμητίποτα (επαναλαμβάνομαι)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...