Προς το περιεχόμενο

Ikonik Ra X10 SIM έρωτας από την πρώτη ματιά

TEOKOS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Pε παιδια σας έχει τύχει από φωτογραφία να γουστάρεται τρελά κάποιο part?E είχε πέσει το μάτι μου κάποτε σε αυτό και έτυχε να το βρώ σε καλή νομίζω τιμή .Άντε να βρώ να το γεμίσω να δώ πως πάει με θερμοκρασίες

http://www.techpowerup.com/reviews/Ikonik/Ra_X10_SIM/3.html

Δημοσ.

Θοδωρή το κουτάκι τα σπάει. Πολύ καλό, ποιοτικό και όμορφο.

Το μόνο μείον του θα είναι υποθέτω ο θόρυβος απο τα φουρφούρια του, καθώς είναι ουκ ολίγα. :lol:

Καλορίζικο φίλε, καλή επιλογή. :-)

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ ,αλλά σαν το δικό σου Νικόλα ΔΕΝ υπάρχει.Αλλά ρε γαμώτο κανει τζιζζ ,ζεματάει την τσέπη και ανέβηκε και άλλο νομίζω :cry:

Δημοσ.
Ευχαριστώ πολύ ,αλλά σαν το δικό σου Νικόλα ΔΕΝ υπάρχει.Αλλά ρε γαμώτο κανει τζιζζ ,ζεματάει και ανέβηκε και άλλο νομίζω :cry:

Aνέβηκε πολύ φίλε. Να φανταστείς ότι το πήρα το καλοκαίρι στα 290 ευρώ και τώρα κάνει 360..... :-(

Έλεος!

Όμως δεν συμφωνώ. Απο το review που είδα το Ikonic έχει φοβερά καλούδια, αποσπώμενα drive bays, αποσπώμενο motherboard tray και το λογισμικό που παρέχεται για την ρύθμιση των fans είναι όλα τα λεφτά. Το μόνο που με χάλασε είναι ότι το psu τοποθετείται επάνω, όμως δεν υπάρχει θέμα καθώς το κουτί είναι πολύ ευρύχωρο και το airflow θα είναι πολύ καλό σίγουρα.

Με λίγα λόγια, πολύ καλή επιλογή φίλε και μουράτο!

Κουτί που θα μείνει πολυυυύ καιρό. :-)

Δημοσ.
Pε παιδια σας έχει τύχει από φωτογραφία να γουστάρεται τρελά κάποιο part?E είχε πέσει το μάτι μου κάποτε σε αυτό και έτυχε να το βρώ σε καλή νομίζω τιμή .Άντε να βρώ να το γεμίσω να δώ πως πάει με θερμοκρασίες

http://www.techpowerup.com/reviews/Ikonik/Ra_X10_SIM/3.html

TEOKOS άν το πήρες στα 40 ευρώ(άν δεν κάνω λάθος) που το είχε πρόσφατα το πλαίσιο,το πήρες ΤΖΑΜΠΑ το κουτί είναι ΦΟΒΕΡΟ κατ'εμέ,για να μην σου πώ ότι το ζαχάρωνα αλλά πρίν κανά δυό μήνες αγόρασα και εγώ καινούργιο και επειδή θα με κυνηγούσε η γυναίκα , έπνιξα την καταναλωτική μανία μου:lol:.Το λοιπόν φίλε μου με γειά σου και θα σε παρακαλούσα όταν το στήσεις πές μας τις εντυπώσεις σου ,έχω περιέργεια να μάθω πώς και άν δουλεύει σωστά η SIM συσκευή που έχει[tip:πήγαινε στο site της εταιρείας και βάλε το καινούργιο firmware για το SIM (άν και κάτι μου λέει ότι θα έχεις πάει στο site ίσα με 50 φορές :lol:)

Δημοσ.

Nαι ρε γαμώτο με έβαλε στην μπριζα να ξαναστήσω μηχάνημα και τα έχω πουλήσει όλα:confused:

---------- Προσθήκη στις 10:39 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 10:31 ----------

TEOKOS άν το πήρες στα 40 ευρώ(άν δεν κάνω λάθος) που το είχε πρόσφατα το πλαίσιο,το πήρες ΤΖΑΜΠΑ το κουτί είναι ΦΟΒΕΡΟ κατ'εμέ,για να μην σου πώ ότι το ζαχάρωνα αλλά πρίν κανά δυό μήνες αγόρασα και εγώ καινούργιο και επειδή θα με κυνηγούσε η γυναίκα , έπνιξα την καταναλωτική μανία μου:lol:.Το λοιπόν φίλε μου με γειά σου και θα σε παρακαλούσα όταν το στήσεις πές μας τις εντυπώσεις σου ,έχω περιέργεια να μάθω πώς και άν δουλεύει σωστά η SIM συσκευή που έχει[tip:πήγαινε στο site της εταιρείας και βάλε το καινούργιο firmware για το SIM (άν και κάτι μου λέει ότι θα έχεις πάει στο site ίσα με 50 φορές :lol:)

40 ευρώ με την καμία Πάνο ,και εγώ είχα προσπαθήσει τότε αλλά δεν ...παιζουν ΄΄αλλα πράγματα ,η mainstream τιμή του είναι γύρω στα 400 $ σου στέλνω πμ

Φυσικά μόλις το στήσω θα γράψω εντυπώσεις

Δημοσ.

Καλά με τόσους ανεμιστήρες με που θα πατάς το power button θα πρέπει να επικοινωνείς και με το πύργο έλεγχου του κοντινότερου αεροδρομίου για άδεια απογείωσης γιατί λογικά θα απογειωθεί... Πέρα από τη πλάκα το κουτί φαίνεται πάρα πολύ καλό και η τοποθέτηση των fans σε αυτά τα σημεία λογικά θα βοηθάει πάρα πολύ το airflow .

Δημοσ.
Καλά με τόσους ανεμιστήρες με που θα πατάς το power button θα πρέπει να επικοινωνείς και με το πύργο έλεγχου του κοντινότερου αεροδρομίου για άδεια απογείωσης γιατί λογικά θα απογειωθεί... Πέρα από τη πλάκα το κουτί φαίνεται πάρα πολύ καλό και η τοποθέτηση των fans σε αυτά τα σημεία λογικά θα βοηθάει πάρα πολύ το airflow .

Που να δεις Κωστή και το μπλε ηλεκτρίκ που βγαζουν οι ανεμιστήρες ..Disco Barbarela ενα πραγμα:mrgreen:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...