Προς το περιεχόμενο

Προτασεις για SSD Απο 150 - 260Ε

GRGION

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά βοηθεια πραγματικα. Σκεφτομουν για 60gb ή 64gb οχι πιο κάτω αλλα πιστευω οτι τα 80 θα ειναι τέλεια. Εχω διαβάσει reviews και βλεπω πολυ intel και ocz. Διαφωτίστε με.

Δημοσ.

Αυτή την εποχή ότι καλύτερο βάση τιμής/απόδοσης/χωρητικότητας είναι η nova σειρά της corsair.

64 & 128 GB, διαλέγεις και παίρνεις.

Δημοσ.

Απο αποψη επιδόσεων το κοιταω. Μπορει βεβαια να γινομαι υπερβολικος αλλα αναμεσα στο Νovα 128 και τον F80 δεν υπαρχουν διαφορες; Τα παραπάνω gb δεν ειναι δέλεαρ.

Δημοσ.
Απο αποψη επιδόσεων το κοιταω. Μπορει βεβαια να γινομαι υπερβολικος αλλα αναμεσα στο Νovα 128 και τον F80 δεν υπαρχουν διαφορες; Τα παραπάνω gb δεν ειναι δέλεαρ.

Οπως λεει και ο liopur σε καθημερινη χρηση δεν προκειτε να δεις διαφορα.Τωρα αν σου φτανουν τα 80 του Force που αν εισαι τωρα στα 45GB οπως λες,καλυτερα να επιλεξεις αυτον.

Δημοσ.

Σίγουρα θα πάρω μαλλον καποιο απο τους FORCE το προβλημα μου ειναι οτι συνηθιζω να αγοραζω ακριβο Hardware απο το πλαίσιο για εγγυηση (πιστοτικα αντικατάσταση ολα αυτα τα χρόνια οποτε τυχει κατι ειμαι οκ). Αλλα οι τιμές ειναι λίγο πάνω στο πλαίσιο εσεις τι θα προτείνατε;

Δημοσ.
Σίγουρα θα πάρω μαλλον καποιο απο τους FORCE το προβλημα μου ειναι οτι συνηθιζω να αγοραζω ακριβο Hardware απο το πλαίσιο για εγγυηση (πιστοτικα αντικατάσταση ολα αυτα τα χρόνια οποτε τυχει κατι ειμαι οκ). Αλλα οι τιμές ειναι λίγο πάνω στο πλαίσιο εσεις τι θα προτείνατε;

Το after sales service της Corsair φιλε μου ειναι καλυτερο απο οποιουδηποτε Πλαισιου.Αμα πας να αγορασεις κατι με το σκεπτικο τι θα συμβει αν σου χαλασει το εχασες το παιχνιδι.Απο την αλλη το ονομα Corsair δεν εχει δωσει τετοια δειγματα.Θα μου πεις συμβαινουν και στα καλυτερα σπιτια αλλα οκ.Εγω προτεινω να τον παρεις απο οπου τον βρισκεις φτηνοτερα και αμα χτυπα ξυλο συμβει οτιδηποτε βλεπεις τι κανεις.Αμα δεν μπορεσεις να βρεις ακρη με το μαγαζι,πραγμα δυσκολο,κατευθειαν Corsair και ησυχαζεις.

Δημοσ.
Το after sales service της Corsair φιλε μου ειναι καλυτερο απο οποιουδηποτε Πλαισιου.Αμα πας να αγορασεις κατι με το σκεπτικο τι θα συμβει αν σου χαλασει το εχασες το παιχνιδι.Απο την αλλη το ονομα Corsair δεν εχει δωσει τετοια δειγματα.Θα μου πεις συμβαινουν και στα καλυτερα σπιτια αλλα οκ.Εγω προτεινω να τον παρεις απο οπου τον βρισκεις φτηνοτερα και αμα χτυπα ξυλο συμβει οτιδηποτε βλεπεις τι κανεις.Αμα δεν μπορεσεις να βρεις ακρη με το μαγαζι,πραγμα δυσκολο,κατευθειαν Corsair και ησυχαζεις.

Μπορείς να μου προτεινεις κατι απο εξωτερικο που ίσως να γνωριζεις

Δημοσ.
Μπορείς να μου προτεινεις κατι απο εξωτερικο που ίσως να γνωριζεις

Εγω πριν απο 3-4 μερες παραγειλα απο εδω τον OCZ Vertex 90GB.Το καταστημα εχει πολυ καλες τιμες.

Τον 80αρη τον Corsair τον εχει 204 ευρω + 8 ευρω μεταφορικα.

Δημοσ.
Εγω πριν απο 3-4 μερες παραγειλα απο εδω τον OCZ Vertex 90GB.Το καταστημα εχει πολυ καλες τιμες.

Τον 80αρη τον Corsair τον εχει 204 ευρω + 8 ευρω μεταφορικα.

Το κατάστημα έχει πολυ καλές τιμες πραγματι.Εσυ το δικο σου τον παρέλαβες και αν επιτρεπετε γιατι το συγκεκριμένο;

Δημοσ.
Το κατάστημα έχει πολυ καλές τιμες πραγματι.Εσυ το δικο σου τον παρέλαβες και αν επιτρεπετε γιατι το συγκεκριμένο;

Δεν τον παρελαβα ακομα.Τριτη-τεταρτη που μιλησα με το καταστημα.Τον Corsair F80 θα επαιρνα και εγω αλλα δεν τον ειχε διαθεσιμο την τεταρτη που εκανα εγω την παραγγελια.Την παρασκευη τον εφερε παλι.Τεσπα δεν εχουν και τιποτα διαφορες ,τον ιδιο controller φορανε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...