Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με piercing

vavlas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά έχω εδώ και δυόμιση μήνες ένα Piercing στο αυτί.

Προχτές ξύπνησα και με πονούσε λίγο το σημείο γύρω από την τρύπα,αλλά δεν έδωσα πολύ σημασία.

Σήμερα το αυτί μου έχει αλλάξει χρώμα,έχει μελανιάσει λίγο(χωρίς να πονάω καθόλου όμως)και στο πίσω μέρος της τρύπας έχει δημιουργηθεί μια φουσκάλα με πιον και αίμα.

Δεν πονάει καθόλου και δεν νιώθω καμία ενόχληση.

Ξέρει κανείς τι πρέπει να κάνω;

Δημοσ.
Παιδιά έχω εδώ και δυόμιση μήνες ένα Piercing στο αυτί.

Προχτές ξύπνησα και με πονούσε λίγο το σημείο γύρω από την τρύπα,αλλά δεν έδωσα πολύ σημασία.

Σήμερα το αυτί μου έχει αλλάξει χρώμα,έχει μελανιάσει λίγο(χωρίς να πονάω καθόλου όμως)και στο πίσω μέρος της τρύπας έχει δημιουργηθεί μια φουσκάλα με πιον και αίμα.

Δεν πονάει καθόλου και δεν νιώθω καμία ενόχληση.

Ξέρει κανείς τι πρέπει να κάνως

Το 1ο ειναι να πας σε εναν γιατρο.

Το οτι εχει πυον σημαινει οτι πρεπει να πας σε γιατρο οσο το δυνατον πιο γρηγορα, γιατι ο κινδυνος μολυνσης ειναι κοντα. Πιθανοτατα θα χρειαστεις αντιβιωση.

Εγω παντως θα πηγαινα σε γιατρο σημερα κιολας (ε δεν μπορει ολο και καποιος με λιγα ευρουλακια θα μπορει να σε δει:-D), τα ατιμα τα βακτηρια αν αρχισουν και πολλαπλασιαζονται δεν σταματουν! Ειναι σαν τη φωτια. Πρεπει να την σβησεις πριν απλωθει. :-)

Δημοσ.

Παλια ειχα πολλα πιρσινγκς. Ειχα φτασει σε σημειο να εχω σε αυτια,μυτη,στομα,γλωσσα.

Οποτε μου ετυχε τετοια περιπτωση (μουχει τυχει 2 ή 3 φορες) θυσιασα κατευθειαν το πιρσινγκ. Εβγαλα το σκουλαρικι και αφησα την τρυπα να κλεισει και κατευθειαν πηγα γιατρο.

Αν αποφασισεις να το ξανακανεις μετα φροντιζεις καλυτερα την τρυπουλα σου στο θεμα της καθαριοτητας;-)

Δημοσ.

/dirtyminded on

Αν αποφασισεις να το ξανακανεις μετα φροντιζεις καλυτερα την τρυπουλα σου στο θεμα της καθαριοτητας;-)

/dirtyminded off

(Sorry, δεν άντεξα, apologies)

Δημοσ.

δεν ειναι τπτ....

απλα καθαρισε το πιον με το χερι σου που το χεις απολυμανει με οινοπνευμα και μετα βαλε οινοπνευμα στο σημειο εκεινο...τελος περνα το σκουλαρικι για να μην κλεισει η τρυπα... :)

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

παιδες πριν 6 μερες εκανα τρυπα στ φρυδι για 2 μερεσ δν ειχε μελανια αλλα τν τριτη ειχα μια ελαφρια μελανια απο κατς κ δν ποναει κ μετα τσ 2 επομενεσ μερεσ κοκινισε απο κατς κ μ τσουζει...παιζει να πηγαινει γ νεκρωσει τ φρυδι???ξερει κανενας τ σταδια τσ νεκρςσεισ..πσ θα καταλαβουμε οτι γινεται νκρωσει??

Δημοσ.

Ρε παιδιά δεν είναι και τόσο σοβαρό. Το καλύτερο είναι να το καθαρίσει και να του βάζει μία αντιβιοτική κρέμα (για καμια βδομάδα). Δηλαδή όποτε βγάζετε πύον τρέχετε στους γιατρούς;;;; Ε τότε μάλλον έπρεπε να γίνω γιατρός. Το πιο εύκολο θα ήταν να κλείσεις την τρύπα και τελείωσες αλλα εγω θα έκανα ότι είπα παραπάνω και θα την κράταγα.

Υ.Γ. Εγω έχω 10 piercing (έχω πείρα στο θέμα)

Δημοσ.
Ε τότε μάλλον έπρεπε να γίνω γιατρός.

Εμ γιατι δεν εγινες;

Υ.Γ. Εγω έχω 10 piercing (έχω πείρα στο θέμα)

Στα νιατα μου ειχα φτασει τα 13. Σε τρωω:-p

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...