mauro Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Γεια χαρα σε ολους. Εχω ενα σκληρο δισκο Samsung HD103UJ και σημερα βαζοντας τον σε ενα νεο pc (ο δισκος χρησιμοιουνταν ως εξωτερικος σκληρος) ξαφνικα αρχισε να "διαβαζεται" σαν δισκος 32mb! Ο δισκος εκκινει κανονικα μολις παρει ρευμα και δεν ειχε παρουσιασει κανενα προβλημα μεχρι τωρα. Παιζει βγαζοντας τον απο την εξωτερικη θηκη για να τον μεταφερω στο pc να παρουσιαστηκε το προβλημα αφου λιγο πριν ο δισκος λειτουργουσε κανονικα. Καμια ιδεα γιατι δεν υπαρχει η αποδειξη αρα και η εγγυηση!
probe Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Κοίτα μήπως υπάρχει για την μητρική που τον συνδέεις κάποιο σχετικό (με το πρόβλημα) bios update. ΥΣ: Δεν προκάλεσες εσύ το πρόβλημα βγάζοντάς τον από τη θήκη.
filip123go Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Αν τον βάλεις στο pc που τον είχες πριν, τι γίνεται...?
mauro Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Παιδια δοκιμασα αμεσως αφου διαπιστωσα το προβλημα να τοποθετησω το σκληρο στην μητρικη που τον ειχα παλαιοτερα συγκεκριμενα σε μια asus P5Q-E και με συνδεση σατα και usb (βαζοντας τον πάλι στην εξωτερικη θηκη) αλλα τιποτα το προβλημα παρεμεινε. Η δευτερη μητρικη είναι μια gigabyte p35-DS4. Φοβαμαι μηπως την πατησα με κανενα στατικο πιανωντας τον σκληρο κατα την μεταφορα πραγμα που δεν μου εχει ξανασυμβει. Υπαρχει τετοιο ενδεχομενο? Επίσης δεν ξερω αν υπαρχει η δυνατοτητα για check του δισκου με καποιο utility αφου και στα bios ο δισκος "φαινεται" 32mb. Ευχαριστω για τις απαντησεις παιδια και σορι για το αργοποριμενο της απαντησης.
macabre_sunsets Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Ρίξε μια ματιά σε αυτό το thread.
probe Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 http://www.samsung.com/global/business/hdd/support/utilities/ES_Tool.html
TheELF Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Γνωστό πρόβλημα ευτυχώς έχεις πρόσβαση σε η/υ με λειτουργικό,δες εδώ ή εδώ πως λύνεται το πρόβλημά σου.
mauro Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Ρίξε μια ματιά σε αυτό το thread. Ευχαριστω φιλε μου ---------- Προσθήκη στις 22:58 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:50 ---------- Ευχαριστω πολυ ρε παιδια το προβλημα λυθηκε χρησιμοποιωντας το estool της samsung. Απλα ετυχε να ξεκινησω απο εκει αφου ειδα πρωτη την απαντηση του macabre. Πρεπει να σας πω πως δεν περιμενα τοσο αμεσες και στοχευμενες απαντησεις στο προβλημα μου αλλα guys you R O C K! Thanks
probe Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Αν -χτύπα ξύλο- σου ξαναπαρουσιαστεί το ίδιο πρόβλημα έχε υπόψην ότι για την Gigabyte που αναφέρεις υπάρχει σχετικό bios update (Fix: Some of 1000 GB (1TB) HDDs will be detected size error) .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.