Carebear Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Γεια σας! Ψαχνω ενα ασυρματο headset, δηλαδη να εχει και μικροφωνο. Το μονο που ξερω ειναι το Clearchat της Logitech το οποιο το πηρα πριν 2-3 χρονια με το που βγηκε. Πολυ καλο δεν λεω, αλλα ειχε δερμα και σκληρο padding με αποτελεσμα μετα απο λιγη ωρα τα αφτια σου να πονουν και να ιδρωνουν και να το βγαζεις. Εκανα ενα google αλλα δεν βρηκα κανενα αλλο, εκτος απο αυτα που ειναι σε στυλ hands-free τα οποια δεν μου κανουν γιατι ειναι με ενα ακουστικο. Οποιος ξερει καποιο αλλο wireless headset ας μου πει. Ευχαριστω.
kmir Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Ειναι λιγο παλιο αλλα αν το βρεις ειναι απιστευτα καλο και στα8ερο.Bluetooth ειναι και ειναι της Sony το DR-BT21G
Carebear Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Ειναι λιγο παλιο αλλα αν το βρεις ειναι απιστευτα καλο και στα8ερο.Bluetooth ειναι και ειναι της Sony το DR-BT21G Χμμ... τα reviews στο ιντερνετ λενε οτι η ποιοτητα του ηχου δεν ειναι καλη σε σχεση με τα υπολοιπα wireless ακουστικα. Ευχαριστω παντως, θα το εχω στα υπ'οψην
Str Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.614953 έψαχνα και εγώ σε κάποια φάση... είτε αυτό είτε ένα της Logitech που έβγαινε στα 100 περίπου...
kmir Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Προσωπικα μια χαρα ποιοτητα εχω με τα sony και ειναι και πολυ βολικα και ανετα.
Carebear Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Logitech F540 Ευχαριστω φιλε πολυ καλο φαινεται. Ειδα οτι υπαρχει και το G930 της Logitech το οποιο ειναι στην ιδια τιμη, αλλα υποστηριζει 7.1 ενω το αλλο μονο stereo. Απ'οτι φαινεται το F540 εχει ιδια τιμη χωρις 7.1 γιατι πληρωνεις το οτι μπορει να συνδεθει με 3 συστηματα ταυτοχρονα συμπεριλαμβανομενων και κονσολων, καθως και το αντιστοιχο hardware-άκι που παει πακετο. Αυτο εμενα δεν με ενδιαφερει, οποτε θα παρω το G930 γιατι το 7.1 μετραει Ευχαριστω ολους για τη βοηθεια ---------- Προσθήκη 29-09-2010 στις 04:54 ---------- Προηγούμενο μήνυμα 28-09-2010 στις 21:02 ---------- Ειδα κατι πολυ περιεργο. Το G930 κανει 160 δολαρια, χτυπαω μια ενα convert, νταξει λεω, 117 ευρω. Παω μετα στο eυρωπαϊκο site της logitech και βλεπω τιμη 180 ευρω. Δηλαδη 244 δολαρια. Μας δουλευουν; για κοροϊδα ψαχνουν; Ακομα και απο Αμερικη να το παραγγειλω, πληρωνω 20-30 δολαρια εξτρα μεταφορικα, και οχι 84!
Nik.K Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Ολες οι εταιρειες ετσι ειναι......Στο Αμερικα ειναι σχεδον ολα Πιο φτηνα. Κοιτα ομως και σε μαγαζια, στο σιτε τους τα εχουν παντα τσιμπημενα.
Carebear Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Τελικα θα παρω αυτο. Logitech Headset Wireless H760 Γιατι ειναι πισω απο το κεφαλι και εχω ενα μικρο κολλημα με το μαλλι, lol. Για καλη μου τυχη το βρηκα και σε καταστημα της Θεσσαλονικης
-f-o-f-o13 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Τελικα θα παρω αυτο.Logitech Headset Wireless H760 Γιατι ειναι πισω απο το κεφαλι και εχω ενα μικρο κολλημα με το μαλλι, lol. Για καλη μου τυχη το βρηκα και σε καταστημα της Θεσσαλονικης [ame]http://www.youtube.com/watch?v=GKe8S7beC6s[/ame] :p:p
Nik.K Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Εμ εσυ δεν ηθελες 7.1 και για αυτο τα F540 δεν σου εκαναν ?
Carebear Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 [f]o[f]o13 ενταξει, δεν ξερω για τους αλλους, αλλα οταν ειναι να παρεις κατι που θα σου μεινει, καλυτερα να δωσεις κατι παραπανω και να ειναι καλο Το ζυγιζω μεταξυ G930 kai H760.... G930 +++++ 7.1 + voice morphing mods. - βαρια. -- χαλαει το μαλλι στην κορυφη και πανω απο τα αυτια. --- κλειστα αξουστικα με leather padding. H760 + ελαφρυ. ++ δεν χαλαει το μαλλι. +++ ανοιχτα ακουστικα με foam padding. ----- τα G930 εχουν απειρα καλυτερο ηχο λογικα. Λετε αμα παω σε καποιο καταστημα να εχουν ανοιχτα να τα δοκιμασω;; Γιατι αμα δεν ειναι κουραστικα τα G930 και δεν σου πονανε τα αφτια και να ιδρωνουν, τοτε δεν τιθεται ζητημα. Κατι μου λεει πως τα αφτια σου στο G930 ειναι τελειως μεσα στο ακουστικο, οποτε δεν πρεπει να εχει τετοιο προβλημα. Θα googleάρω να βρω καμια φωτογραφια καποιου να τα φοραει. μισο.
Nik.K Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Τα εχω εδω μην ψαχνεις, το αυτι μπαινει ολο μεσα, το ζητημα ειναι πως ειναι λιγακι βαρια και θα σου χαλανε τα μαλλια αν και δεν νομιζω πως αυτο ειναι λογος για να μην τα παρεις.
Carebear Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Λοιπον, βρηκα εδω εναν τυπο που ειχε ενα video review.... ο τυπος φαινεται κεφαλας, αλλα τα ματια εχουν παντα το ιδιο μεγεθος, οποτε fullscreen 8 χιλιοστα το ματι του, 6.5 εκατοστα το ακουστικο... 8.1 ...μετρας την κορη σου, επι... και βλεπεις σαν καλος μ***κας οτι το fullscreen του review ηταν σε κανονικο μεγεθος, οποτε οι πραξεις ηταν ασκοπες. οποτε 6.5 πανω-κατω... αρα το αυτι ειναι ολο μεσα, ισως ο λοβος να ειναι στο padding, αλλα αυτο δεν μας πειραζει! G930 =D κατσε να βρω και μαγαζι θεσσαλονικη, ή εστω ελλαδα... χμ... brb! Τα εχω εδω μην ψαχνεις, το αυτι μπαινει ολο μεσα, το ζητημα ειναι πως ειναι λιγακι βαρια και θα σου χαλανε τα μαλλια αν και δεν νομιζω πως αυτο ειναι λογος για να μην τα παρεις. lol, νιωθω μ***κας επι δυο XD χαχαχα ---------- Προσθήκη στις 03:48 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 03:39 ---------- τα βρηκα μεσω skroutz =D Ξερει κανει μηπως αν χρειαζεται να εχεις καρτα ηχου 7.1 για να λειτουργησει το "εικονικο" 7.1 των G930 ; Η μητρικη μου εχει 7.1 αλλα δεν εχω καρτα ηχου καθολου :\
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.