Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν βγαίνουν ακόμα, στην υφή ήταν σαν κανονικός χυμός, αλλά είχανε τσοντάρει και γάλα μέσα; Νομίζω τα σπρώχνανε ως και καλά σμούθηζ.

Μια φορά πάντως που ανακάτεψα γάλα με ροδακινοχυμό, δεν ήταν μεγάλη επιτυχία.

Οι χυμοι πρεπει να λεγονταν frulite και γενικα δεν ηταν και μεγαλη επιτυχια. :rolleyes:

• Απαντ. 6,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
- Πως μπορείς να το λες αυτό με τόση σιγουριά;

- Το λέω μονάχα με την σιγουριά του θέλω μου.

Τυπικός διάλογος super market!

Δημοσ.

Καλοκαίρια 2ας,3ης γυμνασίου στα κωλοβλαχομπιτσόμπαρα που σύχναζα έπινα μόνο κοκτέλια σεξ ον δε μπιτς που μέσα είχαν χυμό ροδάκινο, βόντκα και κάτι άλλο. Από τότε έχω να πιώ χυμό ροδάκινο. Θα πάρω σήμερα στο σούπερ. Θένξ για τη φλασιά.

Δημοσ.

Έκανα 4 μικρές τρύπες στο τοίχο και θέλω να τις σιάξω. Δε μ'ενδιαφέρει να είναι τέλειο το αποτέλεσμα. Τι προτείνετε;

Δημοσ.

Στόκο;

Δηλαδή πάω σε ένα μαγαζί με χρώματα και ζητάω στόκο; Μήπως έχει και σε μεγάλα σούπερ μάρκετ;

Είμαι στόκος απ' αυτά.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ο ορισμός της μικρής απορίας (δηλαδή ρωτάω καθαρά από περιέργεια).

Τον τελευταίο καιρό βρέθηκα σε δημόσιες υπηρεσίες, συμβολαιογράφους κ.α. Ποιος είναι ο λόγος που χρησιμοποιούν πολλοί από αυτούς ακόμη ένα γραφικό περιβάλλον (μάλλον και λειτουργικό) που είναι από εποχές MS-DOS;

α) Τα έχουν περασμένα έτσι, υπάρχει νομικό πρωτόκολλο και είναι συνδεδεμένα μεταξύ τους τα μηχανήματα οπότε δεν είναι εύκολο να συντονιστούν όλοι μαζί στην αλλαγή;

β) Βαριούνται να κάνουν την αλλαγή;

γ) Οι υπάλληλοι βαριούνται να μάθουν το νέο γραφικό περιβάλλον;

...και διάφορες άλλες εκδοχές. Γενικά ξέρει κανείς τι παίζει; Δεν πρέπει να είναι το (γ) πάντως, γιατί έχω δει και νέους ανθρώπους να το χρησιμοποιούν.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...