Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το κτελ Θεσσνίκης-Αθήνας κάνει στάση λεει Πεδίο Aρεως.

Δηλαδη που? επί της Αλεξάνδρας?

Εχει σταθμο εκεί ή χύμα?

• Απαντ. 6,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έχει ένα σταθμό. Είναι σχεδόν πάνω στην Αλεξάνδρας, κάνει ένα πλάτωμα εκεί. Απ' τη μία παρκάρουν τα ΚΤΕΛ, απ' την άλλη είναι ο σταθμός.

Δημοσ.

Μου έχει χαλάσει ο θερμοσίφωνας. Δεν ζεσταίνει το νερό. Τι παίζει τώρα; Ηλεκτρολόγος; Πόσο κοστολογείτε την ζημιά; Θα βάλω καινούργιο ή μπορεί να έχει χαλάσει κανά "κερατάκι" και να μου έρθει φθηνά;

Αν ανάβει η ενδεικτική λυχνία του θερμοσίφωνα,τότε έχει καεί η αντίσταση.Αν δεν ανάβει,έχει καεί ο θερμοστάτης.

Για αντίσταση υπολόγιζε 10-15€,για θερμοστάτη 7-9€.Ο τεχνικός δεν ξέρω πόσα θα σου ζητήσει αλλά δε νομίζω ότι θα 'ναι και κάτι δύσκολο για να το κάνεις μόνος σου.

Δημοσ.

Αν ανάβει η ενδεικτική λυχνία του θερμοσίφωνα,τότε έχει καεί η αντίσταση.Αν δεν ανάβει,έχει καεί ο θερμοστάτης.

Για αντίσταση υπολόγιζε 10-15€,για θερμοστάτη 7-9€.Ο τεχνικός δεν ξέρω πόσα θα σου ζητήσει αλλά δε νομίζω ότι θα 'ναι και κάτι δύσκολο για να το κάνεις μόνος σου.

Κι αν είναι καμμένη η ενδεικτική λυχνία; :P

Δημοσ.

Γνωρίζει κανείς που θα μπορούσα να προμηθευτώ βούρτσες και εργαλεία καθαρισμού καμινάδας τζακιού στην Αθήνα;

Δεν μπορώ να βρώ τίποτα εκτός απο συνεργεία στο internet.

Δημοσ.

Υπαρχουν τα μαγαζια που πουλανε ειδη κιγκαλεριες (σιδερα, ατσαλια, καγκελα κτλ)

Απο αυτα τα μαγαζια ειναι που παιρνουμε τις ταναλιες, τις μασιες, τα φτυαριακια και τα υπολοιπα τσουμπλεκια που εχουμε διπλα στο τζακι. Λογικα, αυτοι θα εχουν αυτο που ζητας (και αν οχι, θα ξερουν που θα το βρεις)

Δημοσ.

Ok, από τις πληροφορίες που μου δίνεις, έχει χαλάσει η αντίσταση. Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Λοιπόν, από σημερινή είδηση στο in.gr:

Τα αποτελέσματα των πρώτων δοκιμών του mChip που έγιναν στην Ρουάντα για εντοπισμό ασθενειών όπως το ΑIDS και η σύφιλη παρουσίασαν ακρίβεια σε ποσοστό που σε ορισμένες περιπτώσεις άγγιζε το 100%!

Βοηθήστε με να καταλάβω πως συνάδουν τα "ορισμένες περιπτώσεις" και "100%".

Δημοσ.

Τα αποτελέσματα των πρώτων δοκιμών του mChip που έγιναν στην Ρουάντα για εντοπισμό ασθενειών όπως το ΑIDS και η σύφιλη παρουσίασαν ακρίβεια σε ποσοστό που σε ορισμένες περιπτώσεις άγγιζε το 100%!

ορισμενες περιπτωσεις εγω το καταλαβαινω ως συγκεκριμενη ομάδα ατόμων που υποβλήθηκε σε δοκιμή

Δημοσ.

Για τον εντοπισμο, ασθενειων οπως το AIDS και η συφιλη και αλλες που δεν αναφερονται, παρουσιασες ακριβεια 100% σε ορισμενες ασθενειες

Πχ εντοπισαν 100% φορεις για συφιλη αλλα μονο 80% για AIDS

Για τον φιλο που ρωτησε, οι καρτες paysafe ειναι απλα προπληρωμενοι 16ψηφιοι αριθμοι. Δεν θες πχ να δωσεις online κανενος ειδους καρτας, θες μονο ρευστο, ετσι?

Πας στο ψιλικατζιδικο και με ρευστο "αγοραζεις" paysafe, μια αποδειξη με ενα 16ψηφιο αριθμο που τον βαζεις στο σαιτ που θες να κανεις αγορα και τελος, σου πιστωθηκε το ποσο αυτο στο λογαριασμο σου πχ στοιχηματικες στο ιντερνετ. Στην ουσια πληρωνεις χρηματα στον ψιλικατζη που αυτος θα τα δωσει στην εταιρεια paysafe (η αποδειξη βγαινει απο ενα μηχανημα με καρτες που εχει στο ψιλικατζιδικο) και η paysafe θα τα δωσει στην εταιρεια, στο σαιτ της οποιας θα χρησιμοποιηθει ο 16ψηφιος

Δημοσ.

Μου χτύπησαν μεγαλύτερη απόδειξη σε ένα μίνι μάρκετ και πλήρωσα με αυτές τις τιμές. Παίζει κάτι;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...