Moderators stormrain Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Moderators Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Μου χτύπησαν μεγαλύτερη απόδειξη σε ένα μίνι μάρκετ και πλήρωσα με αυτές τις τιμές. Παίζει κάτι; Απατη?
JohnXarxas Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 εννοείς ότι οι αναγραφόμενες τιμές ήταν μεγαλύτερες απο αυτές που είχε η απόδειξη?
slygeo87 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Εννοώ ότι κάτι που κάνει 1 ευρώ στο ράφι πχ, το χτύπησαν 2 ευρώ και πλήρωσα 2. Μήπως είναι λάθος; Άλλαξε η τιμή; Μήπως είμαι εγώ ο μαλάκας φάση;
Moderators stormrain Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Moderators Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Εννοώ ότι κάτι που κάνει 1 ευρώ στο ράφι πχ, το χτύπησαν 2 ευρώ και πλήρωσα 2. Μήπως είναι λάθος; Άλλαξε η τιμή; Μήπως είμαι εγώ ο μαλάκας φάση; Εμμενω στο προηγουμενο. Απατη. Κατα τη γνωμη μου πρεπει να πας πισω με την αποδειξη και να τους ρωτησεις για ποιον λογο ακριβως πληρωσες τα (εστω) Ruffles 2 ευρω ενω στο ράφι γραφει πως κοστιζουν 1. Για οποιαδηποτε απαντηση εκτος απο "Ooops λαθος, οριστε τα χρηματα που πληρωσατε παραπανω" θα προσπαθουσα να επιστρεψω τα προϊοντα.
DKNI Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Μου χτύπησαν μεγαλύτερη απόδειξη σε ένα μίνι μάρκετ και πλήρωσα με αυτές τις τιμές. Παίζει κάτι; Σε πανω απο ενα προιοντα?
Holyday Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Εννοώ ότι κάτι που κάνει 1 ευρώ στο ράφι πχ, το χτύπησαν 2 ευρώ και πλήρωσα 2. Μήπως είναι λάθος; Άλλαξε η τιμή; Μήπως είμαι εγώ ο μαλάκας φάση; Μήπως δεν είχαν προλάβει να αλλάξουν τις τιμές ; Όχι ε ;
athlios Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Και κλασσικη περιπτωση μικρομυαλου ελληνα καταστηματαρχη. Μήπως δεν είχαν προλάβει να αλλάξουν τις τιμές ; Όχι ε ; Στην ταμειακη ομως προλαβαν ε?
slygeo87 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Μήπως δεν είχαν προλάβει να αλλάξουν τις τιμές ; Όχι ε ; Δε ξέρω, γι' αυτό ρωτάω τι παίζει. Μια άλλη φορά, στο ίδιο κατάστημα, αγοράζω 2 τετράδες μπύρες. Την μία τετράδα την χτύπησαν 3,30 και την άλλη 4,60. Υπάρχει περίπτωση να παίζει κάτι με το barcode? Π.χ. η μία τετράδα να είχε μια προσφορά ας πούμε;
karmen1983 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Δε ξέρω, γι' αυτό ρωτάω τι παίζει. Μια άλλη φορά, στο ίδιο κατάστημα, αγοράζω 2 τετράδες μπύρες. Την μία τετράδα την χτύπησαν 3,30 και την άλλη 4,60. Υπάρχει περίπτωση να παίζει κάτι με το barcode? Π.χ. η μία τετράδα να είχε μια προσφορά ας πούμε; Slygeo πας πίσω για το γαμώτο με την απόδειξη στο χέρι. Αν σου πουν μα και μου κατηγόρησέ τους για παραπλάνηση... Πίστεψέ με δε θα το παίξουν...
RedPanda Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Όταν τα συντρόφια σε διάφορα sites χρησιμοποιούν την λέξη "solidarity" τι ακριβώς εννοούν ?
-nick- Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Ενότητα. Σα μια γροθιά. Νομιζω "αλληλεγγύη" είναι πιο σωστη/ακριβης μεταφραση http://www.youtube.com/watch?v=EdgQELNjD6A
-nick- Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 =-= ερωτηση ο ΗΣΑΠ λειτουργει απο Κηφισσια προς Πειραια για ολους τους σταθμους ετσι ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις