insomniaK Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 To έχω κάνει και με xp και όλα λειτουργούσαν όπως και με τον παλιό σκληρό.
Pantelwolf Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Απο pc σε λαπτοπ; Χλωμό σε κόβω. Σε ιδιο μηχάνημα ναι. Θελω να πω οτι χρειάζεται να προυπάρχουν οι drivers για τον disk controller και για το chipset στην default εγκατάσταση του συστήματος, κάτι μάλλον απίθανο για το λαπ.
Pantelwolf Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Ναι τωρα τα ξαναδιάβασα και έχεις δίκιο. Σε αυτή την περίπτωση θα δουλέψει ρολόι αλλά αφου μιλάμε για λαπτοπ μάλλον είναι 2ο παρτίσιον και όχι 2ος σκληρός χωρίς να μπορώ να το επιβεβαιώσω, οπότε αναμένεται καταστροφή και του έτερου. Αν το κάνει σε καινούριο δίσκο, στο ίδιο μηχάνημα πάλι νο προμπλεμ.
patrickdrd Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 απ'το paypal στην καρτα τι χρεωση εχω στην αναληψη;
nemesiskp Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Για αγορα απο ebay τα πραγματα ερχονται στα ελτα της περιοχης συμφωνα με το ταχυδρομικο κωδικα που εχω δηλωσει στην εγραφη μου;
ninthestars Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Ξέρει κανείς στις συνταγές όταν λένε "ακέρωτο πορτοκάλι" τι εννοούν;
JohnXarxas Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 μάλλον να το καθαρίσεις, γιατι βάζουν κερι και λοιπές βλακείες απο έξω για να λάμπει και να φαινεται πιο λαχταριστό δεν είμαι σίγουρος, μην σε πάρω στο λαιμό μου
viper2005 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 γιατι τα περισσοτερα blackberry bold 9000 στο ebay ειναι απο hong kong?
ninthestars Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 μάλλον να το καθαρίσεις, γιατι βάζουν κερι και λοιπές βλακείες απο έξω για να λάμπει και να φαινεται πιο λαχταριστό δεν είμαι σίγουρος, μην σε πάρω στο λαιμό μου Βασικά λένε "ξύσμα από ακέρωτο πορτοκάλι", αλλά ούτε που μου περνούσε από το μυαλό πως τους βάζουν κερί για να λάμπουν.
Meraklis56 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Για να μην ανοίξω ολόκληρο thread και επαναληφθούν αυτά που έχουν χιλιο-ειπωθεί και δε τα βρίσκω. Σύντομα θα βγάλω μια χρεωστική κάρτα απο κάποια τράπεζα.Ακόμα δεν γνωρίζω απο ποιά.Αυτό που θέλω να μάθω είναι οι κινήσεις που κάνω. Να φανταστώ τα λεφτά,αν θέλω,τα φορτώνω στο paypal και μετά απο αυτό αγοράζω απο όπου θέλω. Οι αγορές κυρίως θα γίνονται απο amazon,paypal. Όμως δεν γνωρίζω τα βασικά,τι πρέπει να προσέχω απο τους αγοραστές(για ebay). Πρέπει να υπήρχε κάποιο thread που να χε οδηγίες αλλά δε το βρίσκω.Άρα όποιος άνθρωπος θέλει να κάνει την καλή πράξη της ημέρας,ας με δώσει τα φώτα του
antonl Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Χοντρικά αυτό που κάνω εγώ: Είχα λογαριασμό σε τράπεζα Κύπρου κι άνοιξα έναν δεύτερο για online αγορές. Ένας απλός, κανονικός λογαριασμός είναι. Σ αυτόν έχω μέσα συνήθως κανα 50€. Όταν αδειάσει ή δε μου φτάνει το ποσό, μπαίνω ebanking και μεταφέρω χρήματα απ τον κύριο λογαριασμό μου σε αυτόν (συνδέθηκαν αυτόματα με το άνοιγμα του δεύτερου). Στο paypal έχω καταχωρίσει τον αριθμό της κάρτας και τραβάει λεφτά χωρίς να χρειάζεται κάποια κίνηση εκ μέρους μου. Τώρα για το τι χαρτομάνι χρειάζεσαι για ν ανοίξεις λογαριασμό δεν ξέρω, γιατί πριν 5 χρόνια που το κανα εγώ ήθελε μόνο ταυτότητα. Σε 15' είχε τελειώσει η δουλειά στην τράπεζα κι είχα πάρει την κάρτα.
leftermann Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 τα κέρατά τους ζητάνε πλέον για να ανοίξουν λογαριασμό. Λες και σου κάνουν χάρη που σε αφήνουν να καταθέσεις.
angmar Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Για πες, γιατί θέλω ν αλλάξω κάτι στοιχεία στο δικό μου και μάλλον θα θέλουν τα ίδια, μη πηγαινοέρχομαι.
leftermann Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Θα σε γελάσω, Ανγκμάρη. Πριν κάνα χρόνο η γνιέκαμ τους (Αλφα) είχε πάει πολλά και διάφορα, κι εμένα χτες που πήγα και άνοιξα έναν ακόμα στην ίδια τράπεζα, μου ζήτησαν "μόνο" (επειδή είχα ήδη έναν λογαριασμό) εκκαθαριστικό, ταυτότητα και απόδειξη εισφορών ΟΑΕΕ... Δεν ξέρω τι θα ζητούσαν αν δεν είχα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις