Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν είναι παλιό γαμώ το σπιτάκι. Πφ. Καλώς. Ευχαριστώ παίδες, θα προσπαθήσω να το τραινάρω.

Αστο, μην τραιναρεις τιποτα

Το παθαμε στο εξοχικο, σε καποια φαση αρχισαν να σπανε με την παραμικρη πιεση, πατημα γατας - αν και δεν εχουμε γατα - κτλ (λογικα ειχε προκληθει λογω καποιου σωληνα/υγρασιας απο κατω απο το πατωμα) οποτε φοναξαμε τον μαστορη (ετσι γραφεται, να'ουμ...) και σπασαμε καμια 50αρια πλακακια, το 1/4 του σαλονιου ξερω γω και ολα απο την αρχη

Δεν το σωζεις, απλα do it να τελειωνεις μια ωρα αρχυτερα

Δημοσ.

Ναι, βρήκα πρόσφατα γιατί έκανα μια μόντα με μια βιβλιοθήκη και χρειάστηκε να σπάσω μερικά.

Παρένθεση, αφού θα φύγουν που θα φύγουν, μήπως να έβαζα ξύλο κάτω;

Δημοσ.

Ναι, βρήκα πρόσφατα γιατί έκανα μια μόντα με μια βιβλιοθήκη και χρειάστηκε να σπάσω μερικά.

αμα δεν εξακριβωσεις την αιτια του φουσκωματος

τοτε μην κανεις τπτ εχτρα

απλως ξηλωμα

Δημοσ.

αν ξήλωνα πλακάκια, θα έβαζα laminate. Συνολικό πάχος 1 εκατοστό περίπου, όσο το πλακάκι πάνω-κάτω.

Σπάσιμο πλακακίων: μόνος σου, κόστος 0. Αν δεν έχεις καλέμι και βαριοπούλα, αγοράζεις. Κόστος ούτε 10 ευρώ. Αν το παίξεις πιο χάη-τεκ, αγοράζεις ένα φτηνό πιστολέτο + ένα καλέμι SDS, σύνολο κάτω από 100άρικο. Αλλά αφού κουνιούνται από μόνα τους, με το μαχαιράκι του νυχοκόπτη σε βλέπω να τα βγάζεις.

Laminate: το φτηνό, στο σύνολο μαζί με το αφρολεξάκι που βάζεις από κάτω, ούτε 10 ευρά/τ.μ.

Πέρασμα laminate: μόνος σου, κόστος 0. Πιο εύκολο από το να φτιάξεις πάζλ. Απαιτούμενα εργαλεία: μια σέγα, αν βρεις δανεική κόστος 0, αν αγοράσεις μια φτηνή κάνα 20ρικο. Εναλλακτικά μπορείς και με χειροκίνητο ξυλοπρίονο, αλλά με πιό πολύ κόπο και προσοχή. Κόστος κάνα ταληράκι.

Σου μένουν και ένα καλέμι, μια βαριοπούλα και μια σέγα για περεταίρω χρήση.

Δημοσ.

Laminate: το φτηνό, στο σύνολο μαζί με το αφρολεξάκι που βάζεις από κάτω, ούτε 10 ευρά/τ.μ.

Αηδία. Γιατί να πάρει το φτηνό; Για να κάνει θόρυβο, να γεμίσει σημάδια, να του σπάσει τα νεύρα και να θέλει πάλι άλλαγμα σε 1-2 χρόνια; Καλύτερα όχι. Καλό laminate=20-30€/τ.μ. Αλλά σε αυτή την τιμή παίζουν και άλλα υλικά ως εναλλακτική.

Δημοσ.

ρε δεν κάνεις καμιά τούμπα. Έχω 12 χρόνια το πιο φτηνό laminate στο μαγαζί. 8 ευρά το μέτρο. Περνάει από πάνω η σάρα και η μάρα. Ούτε κάνει θόρυβο, ούτε γέμισε σημάδια, ούτε μου έσπασε τα νεύρα και ούτε θέλει άλλαγμα. Φλώρε. 30 το μέτρο δώσε εσύ.

Δημοσ.

ρε δεν κάνεις καμιά τούμπα. Έχω 12 χρόνια το πιο φτηνό laminate στο μαγαζί. 8 ευρά το μέτρο. Περνάει από πάνω η σάρα και η μάρα. Ούτε κάνει θόρυβο, ούτε γέμισε σημάδια, ούτε μου έσπασε τα νεύρα και ούτε θέλει άλλαγμα. Φλώρε. 30 το μέτρο δώσε εσύ.

Τι λέμε τώρα; Κι εγώ στο μαντρί στο χωριό, άχυρα και σκατά έχω κάτω, μια χαρά είναι. Ο άλλος το θέλει για το σπίτι του όμως.

Δημοσ.

Απέκλεισα το λαμινέητ γιατί το δωμάτιο στο οποίο παρατηρήθηκε το δυσμενές φαινόμενο είναι ΠΟΛΥ τιγκαρισμένο. Μιλάμε για γωνιακή βιβλιοθήκη τίγκα στο βιβλίο, καναπέ γωνία, το γραφείο, γενικά, δε μπορεί να αδειάσει όλο το πάτωμα. Οπότε θα ξηλωθούν τα πλακάκια μόνο στο κέντρο (εκεί δηλαδή που δε θα πατάνε για πάντα έπιπλα) και θα μπουν σωστά με το όριο καινούριο πλακάκι - παλιό πλακάκι να είναι από αρμό που δέχεται ελαστικά την όποια τάση.

Δημοσ.

Τι λέμε τώρα; Κι εγώ στο χωριό στο μαντρί, άχυρα και σκατά έχω κάτω, μια χαρά είναι. Ο άλλος το θέλει για το σπίτι του όμως.

το μαγαζί μου φίλε δεν είναι σαν το μαντρί σου. Είναι πιο γιαλιστερό από το σπίτι σου ναούμ.

Απέκλεισα το λαμινέητ γιατί το δωμάτιο στο οποίο παρατηρήθηκε το δυσμενές φαινόμενο είναι ΠΟΛΥ τιγκαρισμένο. Μιλάμε για γωνιακή βιβλιοθήκη τίγκα στο βιβλίο, καναπέ γωνία, το γραφείο, γενικά, δε μπορεί να αδειάσει όλο το πάτωμα. Οπότε θα ξηλωθούν τα πλακάκια μόνο στο κέντρο (εκεί δηλαδή που δε θα πατάνε για πάντα έπιπλα) και θα μπουν σωστά με το όριο καινούριο πλακάκι - παλιό πλακάκι να είναι από αρμό που δέχεται ελαστικά την όποια τάση.

αφού ρε μπζηλέ μόνος σου το είπες:

Δημοσ.

Τι καλύτερο από το να έχει όλο το δωμάτιο πλακάκια και στο κέντρο μόνο να έχει laminate; μπορείς να το κάνεις και σαν λαβύρινθο, Δαίδαλος κι έτσι, πλακάκια + laminate, think about it.

Αν τα ξηλώσεις όλα laminate ftw.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...