Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ενα προγραμμα για το Power point αλλα με περισσοτερες επιλογες(σε εικονες,σχεδιαση κτλ)?Εννοω που να ενσωματωνεται στο power point ,οχι αλλο προγραμμα.

Δημοσ.

Ενα προγραμμα για το Power point αλλα με περισσοτερες επιλογες(σε εικονες,σχεδιαση κτλ)?Εννοω που να ενσωματωνεται στο power point ,οχι αλλο προγραμμα.

ασχετο

αλλα αν ψαχνεσε για παρουσιασεις

τοτε εχει ενα προγραμα η adobe που ειναι all the rage

αλλα δεν θυμαμαι πως λεγεται

B)

Δημοσ.

Oχι προσθετο.Μαλλον δε το περιεγραψα καλα.Εχω δει power point με λειτουργιες περα των απλων που εχει εξ αρχης το pp.Αυτα θελω.

ασχετο

αλλα αν ψαχνεσε για παρουσιασεις

τοτε εχει ενα προγραμα η adobe που ειναι all the rage

αλλα δεν θυμαμαι πως λεγεται

B)

:huh:

Δημοσ.

Eκανα εγγραφη στην υπηρεσια της CosmoΚΑΡΤΑ που σου δινει 1 ωρα προς ολα τα δικτυα με καθε ανανεωση των 10 ευρω.

Υποθετω αυτη η εγγραφη ισχυει πλεον καθε φορα που θα κανω ανανεωση ετσι ? εννοω, δεν θα χρειαζεται να ξαναενεργοποιω την συγκεκριμενη υπηρεσια καθε φορα πριν κανω ανανεωση ,ετσι ?

Δημοσ.

Eκανα εγγραφη στην υπηρεσια της CosmoΚΑΡΤΑ που σου δινει 1 ωρα προς ολα τα δικτυα με καθε ανανεωση των 10 ευρω.

Υποθετω αυτη η εγγραφη ισχυει πλεον καθε φορα που θα κανω ανανεωση ετσι ? εννοω, δεν θα χρειαζεται να ξαναενεργοποιω την συγκεκριμενη υπηρεσια καθε φορα πριν κανω ανανεωση ,ετσι ?

Ναι, δεν χρειάζεται να την ξαναενεργοποιήσεις.

Επιπλέον, μπορείς να ενεργοποιήσεις:

- την υπηρεσία 0,01 ευρώ το λεπτό προς 2 αριθμούς cosmote.

- να λάμβάνεις μπόνους από εισερχόμενες/εξερχόμενες κλήσεις κάθε μήνα.

Δημοσ.

Ναι αλλα αυτες ισχυουν προσθετικα με το 60λεπτα προς ολους? Δηλαδη πρωτα θα φαγωθουν τα 60 και μετα σε 2 αριθμους θα εχω 0,01?

Επισης τι παιζει με το μπονους

Δημοσ.

Από το site της cosmote :-) :

Οι κλήσεις προς τους επιλεγμένους αριθμούς της υπηρεσίας «0,01€/λεπτο προς 2 αριθμούς COSMOTE», δεν καταναλώνουν τα δωρεάν λεπτά της υπηρεσίας.

Το μπόνους, είναι ανάλογα και με την χρήση που θα κάνεις, αναλυτικά:

Μπόνους για εισερχόμενες:

Μηνιαία εισερχόμενη κίνηση (σε λεπτά) - Bonus σε € (ανά λεπτό)

0'-10' - 0€ /λεπτό

>10' - 0,008 € /λεπτό

Μπόνους γαι εξερχόμενες:

Μηνιαία χρήση σε € - Ποσοστό υπολογισμού Bonus

από 0€ έως και 10€ - 3%

από 10€ έως και 20€ - 4%

από 20€ έως και 30€ - 5%

από 30€ έως και 50€ - 7%

από 50€ έως και 80€ - 9%

από 80€ έως και 150€ - 12%

από 150€ έως και 300€ - 15%

άνω των 300€ - 18%

Δημοσ.

Για τα 60 λεπτα

Ο ελάχιστος χρόνος διάρκειας ανά κλήση είναι 3 λεπτά για κλήσεις ομιλίας και βιντεοκλήσεις και στη συνέχεια η χρέωση γίνεται ανά δευτερόλεπτο

Λεω και εγω

It was too good to be true :\

• Moderators
Δημοσ.

Καλημέρα!

Θέλω να ταξιδέψω στο Μιλάνο Χ ημερομηνίες. Στο airtickets βρίσκω εισιτήρια με easyjet πήγαινε/ελα, ως "πακέτο". Ωστοσο με εξυπηρετεί να πάω με Aegean και να επιστρέψω με easyjet.

Το πρόβλημα είναι πως μου λέει ότι η επιστροφή με easyjet δεν μπορεί να συνδυαστεί με άλλη εταιρεία για να πάω. Όμως παρατηρώ πως με αφήνει να επιλέξω one way για να παω με Aegean και one way για να επιστρέψω με τη συγκεκριμένη πτήση της easyjet.

Ερώτηση: αφού πρακτικά είναι σαν να συνδυάζω τις δύο εταιρείες, γιατί το airtickets αρνείται να το δει έτσι και θελει να το κανω one way εις διπλούν; What's the catch?

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Καλημέρα!

Θέλω να ταξιδέψω στο Μιλάνο Χ ημερομηνίες. Στο airtickets βρίσκω εισιτήρια με easyjet πήγαινε/ελα, ως "πακέτο". Ωστοσο με εξυπηρετεί να πάω με Aegean και να επιστρέψω με easyjet.

Το πρόβλημα είναι πως μου λέει ότι η επιστροφή με easyjet δεν μπορεί να συνδυαστεί με άλλη εταιρεία για να πάω. Όμως παρατηρώ πως με αφήνει να επιλέξω one way για να παω με Aegean και one way για να επιστρέψω με τη συγκεκριμένη πτήση της easyjet.

Ερώτηση: αφού πρακτικά είναι σαν να συνδυάζω τις δύο εταιρείες, γιατί το airtickets αρνείται να το δει έτσι και θελει να το κανω one way εις διπλούν; What's the catch?

Ευχαριστώ

Δοκίμασε και σε άλλο site. Skyscanner πχ

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...