-nick- Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Εμενα μου φανηκε ως τις μαλακιες που συνηθιζει να πεταει ο Κοελιο.
leftermann Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Εμενα μου φανηκε ως τις μαλακιες που συνηθιζει να πεταει ο Κοελιο. α να μπράβο, κι εμένα. Να ζεις, να αγαπάς, και να τον παίζεις ασπούμε. έντιτ, έλα, του Μπουσκάλια είναι αυτό, δεν μιλάει κανένας και με αφήνετε να γίνομαι ρόμπα, καλά που είναι και ο Κρισξξξ ναούμ...
-nick- Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 α να μπράβο, κι εμένα. Να ζεις, να αγαπάς, και να τον παίζεις ασπούμε. Piss & Love
washcloud Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 δεν μιλάει κανένας και με αφήνετε να γίνομαι ρόμπα ...κάποια στιγμή θα μας καταλάβαινε...*sigh* Κρίμα, αν και δεν μπορώ να πω, καλά περάσαμε απ' τις 23/12/2006 μέχρι σήμερα. Κρις, προδότη.
viper2005 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 ρε παιδες ποτε βγαινουν οι καινουργοι επεξεργαστες τις ιντελ? [οι ποιο φθηνοι δλδ]
leftermann Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 χρειάζομαι ένα καρτοκινητό, το οποίο με μίνιμουμ κόστος ανανέωσης να έχει μεγάλη προθεσμία εξάντλησης του χρόνου. Το μόνο που θα κάνει, είναι να στέλνω από αυτό 10-15 μηνύματα στο δικό μου κινητό (wind αν παίζει ρόλο) όλο τον χρόνο. Τι καρτοκινητό χρειάζομαι ο άσχετος;
JohnXarxas Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 πάνε ρώτα κάθε πότε είσαι υποχρεωμένος να ανανεώνεις τον χρόνο σου... αν και εντάξει, θα δωσεις 5€ την πρώτη φορα και άλλα 5€ μετά απο κανένα εξάμηνο
parasaser Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 για υποτιτλους εμφανιζονται κινεζικα. ανοιγω σκετο το αρχειο srt ή txt και ειναι κινεζικα. ενω σε xp φαινονται μια χαρα, εβαλα και τις ιδιες ρυθμισεις (γραμματοσειρα κοκ) αλλα τιποτα. μετεφερα και το ιδιο αρχειο απο xp σε 7 και τους μετετρεψε σε κινεζικους παλι.
thomasG4 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 για υποτιτλους εμφανιζονται κινεζικα. ανοιγω σκετο το αρχειο srt ή txt και ειναι κινεζικα. ενω σε xp φαινονται μια χαρα, εβαλα και τις ιδιες ρυθμισεις (γραμματοσειρα κοκ) αλλα τιποτα. μετεφερα και το ιδιο αρχειο απο xp σε 7 και τους μετετρεψε σε κινεζικους παλι. control panel-->Clock Language and Region-->Region and Language-->adminstrative-->change system locale-->Greek-->OK-->κανεις επανεκκινηση και ετοιμος
washcloud Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 χρειάζομαι ένα καρτοκινητό, το οποίο με μίνιμουμ κόστος ανανέωσης να έχει μεγάλη προθεσμία εξάντλησης του χρόνου. Το μόνο που θα κάνει, είναι να στέλνω από αυτό 10-15 μηνύματα στο δικό μου κινητό (wind αν παίζει ρόλο) όλο τον χρόνο. Τι καρτοκινητό χρειάζομαι ο άσχετος; Αν δεν κάνω λάθος Λέφτη (που δεν παίζει), κάθε SIM καρτοκινητής (όλως δηλαδή των εταιριώνε), μένει ενεργή για μια χρονιά (365 μέρες δηλαδή - 366 για τα δίσεκτα) μέχρι την υποχρέωση να ανανεωθεί το credit της (κι ας είναι και μηδενικό). Ειδικά για Γουίντ, μπορώ να στο επιβεβαιώσω εξ' ιδίας πείρας.
JohnXarxas Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 πάρε καμια what's up για να σε παίρνουν κι όλας αν χρειάζεται και νομιζω της κοσμοτε θέλει ανα χρόνο υποχρεωτικά ανανέωση για να μην διαγραφεί ο ολογαριασμός σου
leftermann Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 ok, μια χαρά είναι αν η ανανέωση διαρκεί 1 χρόνο. Σε gsm switch θα το βάλω, θα παίρνω τηλ και θα μου ανάβει τα καλοριφέρ στο χωριό, και θα μου στέλνει σμσ επιβεβαίωσης. Λογικά θα βάζω 5 ευρώ ομιλία μια φορα τον χρόνο. Θενκς
Προτεινόμενες αναρτήσεις