leftermann Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 πόσο το πλήρωσες το συστηματάκι? το περιμένω. Ένα κατοσταρικάκι. Είχε και κάτι πιο φτηνά, αλλά δεν με έψησαν. Μεταξύ μας,γείτονα τονε λένε.Κι ειναι και τζάμπα,πάει μάλιστα και κλείνει και το νερό άμα πιάσουνε τα μπιλοζίρια...Βρες μου gsm να το κάνει αυτό,μπορείς; Μπορώ να συνδέσω το gsm μου με μια ηλεκτροβάνα. Μ; Να ανάψει και την καφετιέρα λίγο πριν φτάσω. Μ; Δεν έχω γειτόνους σε τέτοια φάση εκεί ρε. Κάτι παππούδια ξεχασμένα από τον χάρο μόνο.
Chrisxxx Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Καλα όλα αυτα αλλά το εμπιστευεσαι ότι θα λειτουργει καλά ή θα μεινει καμια φορα ανοιχτο μεχρι να τελειωσει το πετρέλαιο;
athlios Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 ΔΩΣΕ ινφο μπαρμπαλεφτερ. Να βαλουμε στο θερμοσιφωνα ρε.
pamelouketo Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Βασικα επειδη πιστευω πως το κανε το ξεσπασμα του ο καιρος δεν νομιζω να ξαναβγαλει τετοιο κρυο, οποτε λογικα θα διαθεσω τα χρηματα σε κανα καλο κρανος (τωρα που χουν και προσοφορες), και αντε να παρω και κανα ισοθερμικο. Δεν θυμαμαι τα περασμενα χρονια, να χει βγαλει κανα τρομερο κρυο μετα τα μεσα Φεβρουαρη. Οποτε αυτα που ηθελα (ποδιά+ζελατινα) θα τα παρω του χρονου με δραχμες. Η οτι αλλο εχουν θεσπισει εως τοτε Ξέρεις μήπως γιατί ο Φλεβάρης λέγεται και κουτσοΦλέβαρος;Να σου πω: Ήτανε,που λες παιδάκι μου,στα τελειώματά του ο Μάρτης (btw,γδάρτης-παλουκοκαύτης) και ο δύστυχος ο χωριάτης,αφού έκαψε ό,τι ξύλο είχε (συμπεριλαμβανομένων και των φραχτών της ως άνω παρένθεσης),είδε από μακρυά την άνοιξη που έφερνε ο Απρίλης και χαιρέκακα έπιασε τα @@ του και τάδειξε στο Μάρτη,λέγοντάς του:"Πριτς Μάρτη μου,τα γλύτωσα τ´ αρνοκάτσικά μου". Τι ήταν να το πει,σκύλασε ο Μάρτης και πήγε να τρακάρει δυό μέρες απ´ τον Απρίλη,να συνεχίσει την κακοκαιρια του.Όμως ο Απρίλης ήτανε ήδη λειψός,οπότε ο Μάρτης την έπεσε στον Φλεβάρη,που στα χρόνια εκείνα είχε πιό πολλές μέρες... ...Του δάγκωσε τις μέρες του Φλεβάρη λοιπόν,τούκαψε και τα παλούκια του χωριάτη,του ψόφησε και τα ερίφια του γεωργού και τέλος έβαλε κι ένα φέσι να (με το συμπάθειο) στον Φλεβάρη,του άρεσε βλέπεις να τυραννάει τους απογόνους του χωριάτη και δεν τούδωσε ποτέ τις δανεικιές του μέρες πίσω του Φλεβάρη.....
leftermann Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Link θερμοσίφωνο δεν νομίζω να σηκώνει, 16Α λέει. Κρις, θα το παίρνω τηλέφωνο να ανάψει μερικές ώρες πριν πάω. Φεύγοντας θα το αφήνω κλειστό. Λες να ανάψει από μόνο του και να καίει τσάμπα; Ξέρωγω...
gang Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 το περιμένω. Ένα κατοσταρικάκι. Είχε και κάτι πιο φτηνά, αλλά δεν με έψησαν. μάλιστα. Έναν controller της nokia με το κινητό του μαζί είχα δει, 100€. Τα υπόλοιπα hand made και με περισσότερα relays
leftermann Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 ...Τα υπόλοιπα hand made και με περισσότερα relays Μπαρδόν; Δεν τό'πιασα...
gang Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Μπαρδόν; Δεν τό'πιασα... Το έφτιαξε ένα παιδί για εργασία στην σχολή μας. Και είχε παραπάνω relays
leftermann Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 με κωδικό διάλεγες ποιό relay να ανοίξει/κλείσει; Καλό. Παίζει και αυτό, αλλά δεν μου γέμισε το μάτι. Και είναι και μπρίζα.
gang Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 με κωδικό διάλεγες ποιό relay να ανοίξει/κλείσει; Καλό. Παίζει και αυτό, αλλά δεν μου γέμισε το μάτι. Και είναι και μπρίζα. Νομίζω με μηνύματα δούλευε. Του έστελνες δηλαδή μήνυμα
viper2005 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 ποιος μπορει/δικαιουται να βγάλει ευρωπαικο αφμ? εταιρείες ή μπορουν και οι εμποροι? thanks
pamelouketo Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Ελληνικό είναι το ΑΦΜ,απλά λέει EL μπροστά.... Για την απόκτησή του αρκεί να πας στην εφορία και να δηλώσεις ενδοκοινοτικές συναλλαγές,πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει να αποδίδεις ΦΠΑ ανα μήνα. Για ελεύθερους επαγγελματίες/εταιρείες only....
viper2005 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Ελληνικό είναι το ΑΦΜ,απλά λέει EL μπροστά.... Για την απόκτησή του αρκεί να πας στην εφορία και να δηλώσεις ενδοκοινοτικές συναλλαγές,πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει να αποδίδεις ΦΠΑ ανα μήνα. Για ελεύθερους επαγγελματίες/εταιρείες only.... γινεται ηλεκτρονικα η αποδοση η θα πρεπει να περασεις απο το υποκαταστημα? επισης ισχυει και για τους εμπορους αυτο right?
pamelouketo Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Απαραίτητη προϋπόθεση ο επιτόπιος έλεγχος, Αλλά,επειδή ουκ αν λάβοις παρα του μη έχοντος*,ο έλεγχος κάλλιστα μπορεί να γίνει από μακρυά,δηλαδή κανα τρίωρο πριν το σχόλασμα του Δ.Υ. (ας είναι και λίγο μετά το χτύπημα της κάρτας του ) να τη κοπανήσει,να πάει στη γκόμενα/μπύρες/φιλαράκια/μαγαζί γυναίκας,ό,τι τελοσπάντων και την άλλη μέρα ενώ εσύ ακόμα περιμένεις στο Βιλαμπάφο τον έλεγχο και πάρεις τηλέφωνο στην εφορία,θα σου πουν ότι ο έλεγχος επετεύχθη επιτυχέστατα και μπορείς να προχωρήσεις στις ενδοκοινοτικές σου συναλλαγές,απρόσκοπτα... * παλιά είχαν xtra χαρτζιλίκι απ' τους επιτόπιους ελέγχους (έχουν αναφερεθεί ολόκληρες πολυκατοικίες εισαγωγικών γραφείων,ελεγχομένων από ορδές ελεγκτών,εκατό ψωροχιλιάδες δρχ το κεφάλι,ψίχουλα σ' αυτά που βγάζανε οι μαλαματάδες που ελεγχόντουσαν...).
Προτεινόμενες αναρτήσεις