antonl Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Ακριβώς όπως το γραψα, παίζει. Αλλά αν ο τίτλος του thread είναι κάτι πιο κοινό, δεν ξέρω τι αποτελέσματα βγάζει.
cthulhucarbide Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δοκιμαστικά, έκανα την ίδια ακριβώς αναζήτηση που έβαλες στην εικόνα αλλά δεν έβγαλε τίποτα
mastor10 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 ξερετε αν σε μεταλλο που δεν υπαρχει μαγνήτης, να μαγνητιστεί το ενα? το σκισα... δηλαδη εστω οτι εχω δυο κοματια μεταλλο, γινετε να μαγνητιστούν μονο στη μια ακρη τους για να κολλάνε?
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 μόνο στη μία άκρη; αυτό δεν είναι δυνατόν μάστορα
mastor10 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 σιγουρο? μονο με κολλημα αλλου μαγνητικού μεταλου πανω σαυτο ε? κριμα... ευχαριστω παντως btw ξερεις που μπορει να γινει αυτο?
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 δεν έχω καταλάβει τι προσπαθείς να κάνεις
cthulhucarbide Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 ξερετε αν σε μεταλλο που δεν υπαρχει μαγνήτης, να μαγνητιστεί το ενα? το σκισα... δηλαδη εστω οτι εχω δυο κοματια μεταλλο, γινετε να μαγνητιστούν μονο στη μια ακρη τους για να κολλάνε? Πολύ γενική και ασαφής η ερώτηση αλλά σε ένα μικρό βαθμό γίνεται. Για να αξιοποιηθεί όμως... δεν.
mastor10 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 αμα δεν μπορει να το πεις, ζωγραφισε το που λενε και τωρα το μυαλο μου ειναι σκατα για να το πω και το ζωγραφισα αυτο 8ελω να κανω, απο δυο μεταλλα να γινουν οι ακρες τους μαγνήτες να κολλανε μεταξυ τους Link
andreapaog328 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Πολύ γενική και ασαφής η ερώτηση αλλά σε ένα μικρό βαθμό γίνεται. Για να αξιοποιηθεί όμως... δεν. δε γίνεται...γιατι ακόμα ψαχνουμε τα μαγνητικά μονόπολα. κοινώς, οι μαγνητικοί πόλοι παντας πανε σε ζευγάρια. αρα αν ενα υλικο μαγνητιστει απ τη μια, θα μαγνητιστει και απ την αλλη.
mastor10 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 ναι, οποτε η μονη περιπτωση να γινει αυτο ειναι ή να μαγνητιστεί ολο ή να εφαρμοστουν στις ακρες μαγνητικά ελάσματα(?) το δευτερο αν γινετε που μπορει να γινει?
cthulhucarbide Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 πώς γίνεται; πχ παίρνοντας μια σιδερένια ράβδο και τρίβοντας έναν μαγνήτη κατά μήκος της μιας άκρης, αυτή θα μαγνητστεί. Ο μαγνητισμός θα εξασθενεί μέχρι να φτάσει στην άλλα άκρη. Άμα είναι όμως πολύ κοντή η ράβδος, τότε καταλαβαίνεις ότι δεν γίνεται τίποτα αμα δεν μπορει να το πεις, ζωγραφισε το που λενε και τωρα το μυαλο μου ειναι σκατα για να το πω και το ζωγραφισα αυτο 8ελω να κανω, απο δυο μεταλλα να γινουν οι ακρες τους μαγνήτες να κολλανε μεταξυ τους Link Αυτό το καταλάβαμε, το που θέλεις να το αξιοποιήσεις δεν μας είπες αν και κατά 99% δεν πρόκειται δε γίνεται...γιατι ακόμα ψαχνουμε τα μαγνητικά μονόπολα. κοινώς, οι μαγνητικοί πόλοι παντας πανε σε ζευγάρια. αρα αν ενα υλικο μαγνητιστει απ τη μια, θα μαγνητιστει και απ την αλλη. Δεν χρειάζεται μονόπολο για αυτό
mastor10 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Αυτό το καταλάβαμε, το που θέλεις να το αξιοποιήσεις δεν μας είπες αν και κατά 99% δεν πρόκειται γιαυτο που λες, μια σιδερένια ραβδο να μαγνητιστούν να κολλήσουν σε γωνια αλλα να μη κολλανε και τα υπολυπα πραγματα στο υπολοιπο σωμα της ραβδου
cthulhucarbide Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Για μια ακόμα φορά δεν λες τι ακριβώς θες, σε τι γωνιά, σε τι συνθήκες τι βάρος να κρατάει, τι είναι τα αντικείμενα και τι είναι όλο αυτό. Πάντως ξέχνα το. Σίδερο που θα μαγνητίσεις μόνος σου το πολύ να σηκώνει κανα συνδετήρα
mastor10 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Πάντως ξέχνα το. Σίδερο που θα μαγνητίσεις μόνος σου το πολύ να σηκώνει κανα συνδετήρα αυτο μου αρκει, δεν ειχα σκοπο να το κανω πολυ δυνατο ευχαριστω
Προτεινόμενες αναρτήσεις