stavi Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 ξέρει κανείς αν το λαπτοπ, από τη στιγμή που το έχω πολλές ώρες πάνω μου, μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα στα γυναικολογικά; Ξέρω σίγουρα ότι δημιουργεί πρόβλημα στους άντρες, όπως και οτιδήποτε άλλο έχει πολύ υψηλή θερμοκρασία, (άλλωστε γι'αυτό είναι έξω, για να αερίζονται).. Μήπως υπάρχει και στις γυναίκες αντίστοιχο πρόβλημα; γιατί κάτι δε μου αρέσει...
viper2005 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 ξέρει κανείς αν το λαπτοπ, από τη στιγμή που το έχω πολλές ώρες πάνω μου, μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα στα γυναικολογικά; Ξέρω σίγουρα ότι δημιουργεί πρόβλημα στους άντρες, όπως και οτιδήποτε άλλο έχει πολύ υψηλή θερμοκρασία, (άλλωστε γι'αυτό είναι έξω, για να αερίζονται).. Μήπως υπάρχει και στις γυναίκες αντίστοιχο πρόβλημα; γιατί κάτι δε μου αρέσει...
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 ξέρει κανείς αν το λαπτοπ, από τη στιγμή που το έχω πολλές ώρες πάνω μου, μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα στα γυναικολογικά; Ξέρω σίγουρα ότι δημιουργεί πρόβλημα στους άντρες, όπως και οτιδήποτε άλλο έχει πολύ υψηλή θερμοκρασία, (άλλωστε γι'αυτό είναι έξω, για να αερίζονται).. Μήπως υπάρχει και στις γυναίκες αντίστοιχο πρόβλημα; γιατί κάτι δε μου αρέσει... συγκεκριμένα με τη θερμότητα υπάρχει πρόβλημα στη γονιμότητά του του άνδρα, δηλαδή με τα σπερματοζωάρια. Στις γυναίκες δεν υπάρχει τέτοιο ζήτημα. Δεν πρέπει να ανησυχείς. Τώρα, ακτινοβολίες και τέτοια είναι άλλο θέμα. παρ' όλ' αυτά πρόσεχε μην το βάλεις φωτιά...
leftermann Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 ποιά είναι έξω και αερίζονται, μπαη δε γουέη;
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 ποιά είναι έξω και αερίζονται, μπαη δε γουέη;
athlios Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 ποιά είναι έξω και αερίζονται, μπαη δε γουέη; Ανησυχητικη ερώτηση ετσι?
freedubus Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Μπορεί κάποιος να μου πεί τη χρήση του διακόπτη δεξιά; Πού χρησιμοποιείται η βούρτσα και πού σκέτο; Εγώ, χρόνια τώρα, πιστεύω οτι προφανώς η βούρτσα χρησιμοποιείται σε σκέτο πάτωμα για να μαζεύει τη σκόνη και τα χνούδια, και σκέτο χρησιμοποιείται στα χαλιά. Κάποιος άλλος υποστηρίζει το αντίθετο και έχουμε μια διαφωνία. Διαφωτίστε.
Pantelwolf Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 η βουρτσα οπου δεν εχει χαλι. σκετο στα χαλια
freedubus Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Εγώ το ξέρω παντέλ. Αλλά επιβεβαιώστε το κι άλλοι για να ΤΡΙΨΩ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΤΗ ΜΟΥΡΗ κάποιου που δεν μου έχει εμπιστοσύνη. Μπορεί να έχει σε εσάς, τους άγνωστους φορουμίτες.
gang Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Εγώ λέω να τον βάλεις να προσπαθήσει να σκουπίσει με την βούρτσα ένα χαλί....
eSATA Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Και πώς σκουπίζει τα χαλιά με τη βούρτσα; Χοροπηδάει
pamelouketo Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Επειδή είμαι παντρεμένος περισσότερο χρόνο απ' την ηλικία των περισσότερων εδώ μέσα,λέω ότι και στο χαλί πάει η βούρτσα.Ιδίως άμα έχει χνούδια και λάσπες,τα στιβάζει σε μιά μεριά και μετά με μιά απλωτή κίνηση σπάει ο καρπός,ανασηκώνεται η επιφάνεια του ρουφήγματος και χλουπ,μπαίνουν στο γκεζί... Εκπαιδευμένος εδώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις