panosno1com Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Για πειτε ενα προγραμμα επεξεργασιας mp3. Ο,τι πιο απλο, θελω μονο να κοβει τμηματα του mp3 χωρις τιποτα εξτρα σουπερ λειτουργιες. http://cutmp3.net/ κατι σαν αυτο; DVB T mpeg4 ατήλιε/αθλιε??
Moderators stormrain Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Moderators Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Αν καποιος γραμματεας στις εκλογες δεν προλαβε να παρει το επιδομα το οποιο ηταν να πληρωθει Δευτερα-Πεμπτη, χανει το επιδομα τελικα;
koularasss Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 ο αδερφος μου,μου ειπε οτι αν βγαλεις απο τα φυστικια το πορτοκαλοκοκκινο ¨πραμα¨ που εχουν γυρω γυρω(αυτο που τους δινει την αλμυρα δλδ)κ εχουν κιτρινοπα σημαδια ειναι κατουρημενα,γινεται αυτο???(δν ξερω μπορει να μου εκανε κ πλακα)
cthulhucarbide Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Έχει ακουστεί πολλές φορές ότι αυτά τα πορτοκαλί είναι κατουρημένα αλλά νομίζω πως δεν είναι εύκολο να έχουν βάλει στο εργοστάσιο μια στρατιά ατόμων να κατουράνε τα ξηροκάρπια. Πόσο μάλλον να πήρανε και άδεια, και μετά από αυτό να έχουν και ωραία γεύση. Εσύ κουλουράς τι λες, πιστεύεις ότι έχουν βάλει κάποιον να τα κατουρήσει, και αν ναι για ποιο λόγο άραγε;
liopyr Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Αν πάω τέτοια ώρα να πληρώσω λογαριασμό σε μίνι μάρκετ που συνεργάζεται με ελτα, θα τον δεχθεί; Ή παίζει μόνο τις ώρες που δουλεύουν και τα ελτα;
alexzzz Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Αν πάω τέτοια ώρα να πληρώσω λογαριασμό σε μίνι μάρκετ που συνεργάζεται με ελτα, θα τον δεχθεί; Ή παίζει μόνο τις ώρες που δουλεύουν και τα ελτα; Το δέχονται. Έτσι και αλλιώς δεν τα στέλνουν αμέσως. Η εντολή φεύγει μετά από 1 μέρα ή παραπάνω
liopyr Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Το δέχονται. Έτσι και αλλιώς δεν τα στέλνουν αμέσως. Η εντολή φεύγει μετά από 1 μέρα ή παραπάνω Κι εγώ έτσι νομίζω, απλά ρώτησα επειδή χθες (Κυριακή) δε το δέχθηκε.
alexzzz Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Κι εγώ έτσι νομίζω, απλά ρώτησα επειδή χθες (Κυριακή) δε το δέχθηκε. Σε ένα τοπικό εδώ καφέ, μπαρ, μινι μαρκετ, σούπες, ιντερνετ, ελτά και και και είχε δεχτεί κανονικά πάντως.
sabpaxa Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 τι κολπο ειναι αυτο με τα Ε.Λ.Τ.Α; προμηθεια απο τα Ε.Λ.Τ.Α ή απο τον ενδιαφερομενο;
computeras13 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Πόσα χρόνια θα πάω για διπλό φόνο;!;! Έχουν αρχίσει να μου την δίνουν δύο από τους συγκατοίκους μου....
Sellers Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Τα red bull, shark κ.λ.π έχουν πολύ ζάχαρη? Στα λιπαρά λένε 0, αλλά στις θερμίδες λένε καπου στα 120 αν θυμάμαι καλά. Θεωρούνται πολλά?
Chrisxxx Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Διαιτα; Αν υπολογισεις οτι καθε μερα εχεις αναγκη απο 1500-2000 θερμιδες τοτε μαλλον δεν ειναι πολλές, αλλά από οσο ξέρω εχουν ζαχαρη. Νερακι και πρασινο τσαι (σκετο) καλυτερα.
-nick- Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Τα red bull, shark κ.λ.π έχουν πολύ ζάχαρη? Στα λιπαρά λένε 0, αλλά στις θερμίδες λένε καπου στα 120 αν θυμάμαι καλά. Θεωρούνται πολλά? http://fridge.gr/49610/stiles/energy-drinks-ximeia/ Εδώ μιλάμε για κανονική ζάχαρη “as seen in your kitchen” γνωστή και ως σουκρόζη και επίσης για την γλυκόζη, την προτιμώμενη τροφή του οργάνου που σου λείπει. Ως ένα σημείο, όταν μιλάμε για συνδυασμό σουκρόζης και γλυκόζης, πράγμα σύνηθες σε energy drinks, μιλάμε για γλυκόζη στο τετράγωνο άπαξ και η σουκρόζη είναι δισακχαρίτης που υδρολύεται (“σπάει“) στο στομάχι σου σε γλυκόζη και φρουκτόζη. Τι κάνουν αυτά; E, όταν σε πρήζαν στα γυμνασιακολυκιακά έτη με την κυτταρική αναπνοή και εκείνο τον καταραμένο κύκλο του Krebs, κάτι γνώριζαν — από αυτά το σώμα παράγει άμεσα και γρήγορα ενέργεια στην αποθηκευμένη βολικά στους φωσφορικούς δεσμούς της ουρίτσας του ATP. Αν αυτό δεν σε συγκινεί ιδιαίτερα, τότε σκέψου πως η ζάχαρη (και κυρίως η υπερβολική ποσότητά της) μπορεί αποδεδειγμένα να δράσει σαν βελτιωτής διάθεσης, να σε κάνει να νιώσεις την χαρακτηριστική ευδαιμονία ενός γεύματος με την εξελικτική σφραγίδα του “βγάλαμε και την ενέργειά μας για σήμερα“. Ναι, αυτό μεταφράζεται και σε αλλαγές στην νευρομεταβίβαση (σκέψου ντοπαμίνη και οπιοειδή!) του ανύπαρκτού σου οργάνου, η χορήγηση ζάχαρης ή γλυκόζης μπορεί ίσως να αυξήσει παροδικά και την επίδοση σου σε τεστ που μετράνε νοητική επίδοση. Συμπέρασμα; “Η ζάχαρη είναι γλυκιά, αχ πόσο μας τονώνει, μπάτσοι γουρούνια δολοφόνοι!“. Το Red Bull μας λέει πως περιέχει 11 γραμμάρια σάκχαρα συνολικά στα 100 ml (δηλαδή 26 κοντά στην μερίδα των 250 ml) ενώ το Monster Energy γύρω στα 54 γραμμάρια στα 500 ml του. Κάμποσο ε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις