Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όχι ακριβώς δίαιτα. Απλά κόβω τις μαλακίες.

Σκατά. Έχει 200 θερμίδες στα 100ml. Και το μπουκαλάκι ειναι 250 δηλαδή μια 500αρα.

(Thanks για το λινκ, nick)

Δημοσ.

Δεν πίνω που δεν πίνω καφέ, έτσι και πιω σκέτο, θα μου ρουφηξει την ψυχη οπως εκεινο το πραγμα που ειχε κανει τον spiderman μαύρο.

Δημοσ.

Πως λεγεται αυτος που δεν θετει σωστα τις προτεραιοτητες του στην ζωη.δηλαδη κανει πρωτα τα ασημαντα πραματα αντι να κανει τα σημαντικα;

καποιο επιθετο που να χαρακτηριζει εναν τετοιο τυπο ανθρωπου υπαρχει;

αν ξερετε την αντιστοιχη αγγλικη λεξη ακομη καλυτερα.

Δεν ξερω αν υπαρχει απευθειας λεξη ξενη που να χαρακτηριζει την κατασταση αυτη αλλα 3 σκεψεις μου ερχονται στο μυαλο.

Α)Γενικοτερα καποιος που ασχολειται και προσπαθει να διατρεψει σε πραγματα ανευ σημασιας λεγεται ματαιοδοξος.

Β)Κοινη αμερικανικη εκφρταση ειναι "Put your priorities in order son, ή get/set your priorities straight.

Γ)Επισης υπαρχει και η εννοια procrastinate, οπου στην ουσια αναβαλεις σημαντικα πραγματα για αργοτερα ωστε να ασχοληθεις με πραγματα ευχαριστα για σενα μεν, αλλα ανευ ουσιαστικης σημασιας.

ΠΧ οπως οταν ειμασταν μικροι που αντι να διαβαζουμε τα μαθηματα μας, καθομασταν και παιζαμε playstation μεχρι τελευταις στιγμης, και ισα που στριμωχναμε λιγο χρονο στο τελος για διαβασμα! :devil:

Δημοσ.

χάθηκα λίγο αλλα δνε μπορώ να βρώ την ενότητα που μπορώ να γράψω για περιφερειακά ,και συγκεκριμένα για πολυμηχάνημα /

Αλλα ας κανω εδω την ερώτηση .

Για την σχολή μου χρειάζομαι κάθε εξάμηνο να τυπώνω πολλά πράγματα , πολλές σελίδες ....

Εχω εναν εκτυπωτη αλλα καθε εβδομάδα αναγκάζομαι και πάω τα μελάνια για ξαναγέμιζμα .

Σκέφτομαι για πολυμηχάνημα ή τεσπα για εναν καλύτερο εκτυπωτη που να είναι καλός και να εχει καλησ χεση ( αν οχι αριστη ) ποιότητας , αριθμού σελίδων/λεπτό , σερβις και κατανάλωσης μελανιού ( οικονομικης ) .

Σαφως αν οχι ακριβως τετοιο , κατι πλησίον αυτού .

εχετε να προτεινετε κατι ?

κοστος 80-100 ευρωπαϊκά max

ps: Ξέχασα να πω το πρόβλημά μου ... Συμφέρει να παω σε φωτοτυπάδικο ή να τυπωνω στο σπιτι ?

Δημοσ.

Και τα 2 . Κυρίως κείμενο αλλά και αρχεία pdf με διαφάνειες και εικόνες .

Σαφως κατα κύριο λόγο ασπρόμαυρο , εκτως και αν καποιες φωτογραφιες ειναι σημαντικες και με ασπρομαυρο δεν βγαιβουν καλα στο χαρτι .

Αλλα κυρίως κείμενο

Δημοσ.

Thanks !

Αλλα για εναλλακτική μιας και προτιμώ απο φυσικό κατάστημα , τί θα πρότεινες ? Κάποιο HP για παράδειγμα ? ( γιατι αυτη την μαρκα δεν την ξερω τουλαχιστον δεν την εχω ξαναδει )

Δημοσ.

χεχ, η brother είναι πασίγνωστη μάρκα, απλά δεν έχει καλό αντιπρόσωπο στο ελλάντα.

από την άλλη ποτέ μην πάς σε hp, τα μελάνια κάνουν πιο πολύ από τον εκτυπωτή.

πάρε κάποιον επσον που μπορείς να βρεις μελάνια ξαναγεμισμένα ΦΤΗΝΑ.

αλλα θα σου έλεγα να ξανασκεφτείς την πρότασή μου.. :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...