Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Λεπον θελω να αγορασω καραμελες απο εναν ιταλο στο ebay (ναι καραμελες). Ο τυπος επειδη γενικα δε στελνει Ελλαδα και κανει εξαιρεση, θελει τη συναλλαγη εκτος ebay αλλα με paypal. Seems legit γενικα, αν και δεν εχει πολλες πωλησεις.

Με βαση τα παραπανω, καλυπτομαι καπως απο το paypal ή αν δε μου στειλει τιποτα και κανω dispute, μου ερθει καμια απαντηση "Ποιες καραμελες, ο stormrain απλα μου κατεθεσε χρηματα στο paypal μου γιατι (insert ηλιθιο λογο εδω)";

Ειναι 42ευρα συνολο και οχι 50cents για china products, γι'αυτο το ψαχνω παραπανω.

http://cgi.ebay.it/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=270946070537&ssPageName=ADME:X:RTQ:IT:1123#ht_902wt_901

• Moderators
Δημοσ.
Δημοσ.

Τώρα που θα ξαναγίνουν εκλογες ποια είναι τα κόμματα τα οποία θα είναι υποψήφια κομματα? ολα απο την αρχη ή μόνο αυτα που μπήκαν στη βουλή?

Δημοσ.

Τώρα που θα ξαναγίνουν εκλογες ποια είναι τα κόμματα τα οποία θα είναι υποψήφια κομματα? ολα απο την αρχη ή μόνο αυτα που μπήκαν στη βουλή?

Γενικά, είναι σαν να μην έγιναν ποτέ οι εκλογές. Δεν είναι σαν τις δημοτικές.

Δημοσ.

Ξερει κανεις που μπορω να βρω φτηνα μελανια?

Ειτε απο το ηρακλειο ή ειτε απο καπου στο Internet?

Υγ.HP 350xl κ' 351xl,δεν εχω προβλημα αμα ειναι γεμισμενα αρκει να ειναι καλα και να αξιζουν τα λεφτα τους.

Δημοσ.
Δημοσ.

Ξαφνικά το πισι μου κάνει έναν θόρυβο σαν "τζιζ-τζιζ-τζιζ-τζιζ". Μου φαίνεται προέρχεται από το τροφοδοτικό ο ήχος, χωρίς σιγουριά όμως, γιατί βασίζομαι στα αυτιά μου. Όταν δε λειτουργεί και απλά είναι στη πρίζα, πάλι κάνει αυτόν τον θόρυβο. Τι μπορεί να φταίει; Κανάς πυκνωτής που είναι στα τελευταία του; Πραγματικά, έχει αρχίσει να με ενοχλεί ο θόρυβος που κάνει και θα τον σπάσω.

Edit: Τελικα ειναι σίγουρα απο το τροφοδοτικο.

Δημοσ.

Ξαφνικά το πισι μου κάνει έναν θόρυβο σαν "τζιζ-τζιζ-τζιζ-τζιζ". Μου φαίνεται προέρχεται από το τροφοδοτικό ο ήχος, χωρίς σιγουριά όμως, γιατί βασίζομαι στα αυτιά μου. Όταν δε λειτουργεί και απλά είναι στη πρίζα, πάλι κάνει αυτόν τον θόρυβο. Τι μπορεί να φταίει; Κανάς πυκνωτής που είναι στα τελευταία του; Πραγματικά, έχει αρχίσει να με ενοχλεί ο θόρυβος που κάνει και θα τον σπάσω.

Edit: Τελικα ειναι σίγουρα απο το τροφοδοτικο.

για να κανει τζιζ προφανως καπου κατι δεν κανει καλα επαφη, αν το pc δεν το μετακινησες κλωτσησες χτυπησες κτλ και ηταν ακινητο στο ιδιο σημειο δες μηπως απλα δεν κανει καλη επαφη καποιο καλωδιο, αλλιως αν το τσεκαρεις και ολα τα καλωδια ειναι οκ αλλαξε τροφοδοτικο πριν ακουστει κανενα μεγαλο τζιζ και τα καψεις ολα :D

Δημοσ.

για να κανει τζιζ προφανως καπου κατι δεν κανει καλα επαφη, αν το pc δεν το μετακινησες κλωτσησες χτυπησες κτλ και ηταν ακινητο στο ιδιο σημειο δες μηπως απλα δεν κανει καλη επαφη καποιο καλωδιο, αλλιως αν το τσεκαρεις και ολα τα καλωδια ειναι οκ αλλαξε τροφοδοτικο πριν ακουστει κανενα μεγαλο τζιζ και τα καψεις ολα :D

Για καλή μου τύχη, ο θόρυβος σταμάτησε. :-D

Δημοσ.

Θέλω να βάλω στο μπάνιο άλλη βάση για το "ακουστικό" της ντουζιέρας και κάποια άλλα "ράφια"

πρέπει να τρυπήσω το πλακάκι με τρυπάνι;

Δημοσ.

Συμβουλή επειδη γλυστράει, κάρφωσε πρώτα ένα καρφί 1/2 εκατοστο, μετα βγάλτο για τρυπήσεις γιατι αν πας κατευθειαν με το τρυπάνι παιζει να σου φυγει απο τη θεση που θελεις να τρυπήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...