Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

κανονικό τζην είναι γαμώ το σπιτάκι του, ολόμαυρο. μαρξ&σπενσα και είναι σα να με χύσανε γιαπωνέζοι γυμνοσάλιαγκες.

τι είναι καραμπογιά.

hahaha :')

Γιαπωνέζοι ε? =D

Δημοσ.

Όταν θέλουμε να παρκάρουμε σε δημοτικό πάρκινγκ ένα μηχανάκι τι κάνουμε δεδομένου ότι το χαρτάκι μπορεί α) να το πάρει ο αέρας και β) να το πάρει κάποιος άλλος και να το χρησιμοποιήσει;

Δεν ξέρει κανείς;

Δημοσ.

Οχι αλλα πρεπει να το αφηνεις ανοιχτες τις πορτες..(υγρασια μπλαμπλα,μουχλα μπλαμπλα,ειτζ,μουχριτσα κτλπ ξερεις)

Λογικα ισως τωρα να βρωμαει,αμα βρωμαει ετοιμασου να το καθαρισεις..Υπαρχουν διαφοροι τροποι να το καθαρισεις απο φυσικους(με νερα,ξυδια,σοδες,baking poweder και ολα τα γνωστα) ή με ετοιμα spray.

Αυτο που αφηνεις τις πορτες ανοιχτες οσο δεν το δουλευεις πιστευω το κανεις αμα θες να το αδρανοποιησεις προσωρινα για αποψυξη κτλ. Εγω το χα κλειστο ολο το χειμωνα. Δεν βλεπω να εχει "καλιεργησει" τπτ μεσα, αλλα την μυρωδια της κλεισουρας του την εχει σιγουρα. Τωρα τι χρησιμοποιω να το καθαρισω?

Δημοσ.

Χρήσιμες πληροφορίες , για το πλύσιμο των τζίν:

Η μητέρα μου, ακριβώς για να αποφεύγει ξεθωριάσματα και ξεβάματα τα έβαζε στο πλυντήριο με το μέσα, έξω. Μ' αυτό τον τρόπο, προστατεύονταν κι ας μην υπήρχαν τότε τα ειδικά για τα μαύρα ρούχα, υγρά!

Όταν πλέον χρειάστηκε να πλύνω μόνος μου και χάλασα μερικά(γιατί όσο ζούσα μαζί της, ποτέ δεν με απασχόλησαν τέτοια ζητήματα :P ), τη ρώτησα και μου είπε το τρίκ.

100% αξιοπιστία :D

Δημοσ.

Χρήσιμες πληροφορίες , για το πλύσιμο των τζίν:

Η μητέρα μου, ακριβώς για να αποφεύγει ξεθωριάσματα και ξεβάματα τα έβαζε στο πλυντήριο με το μέσα, έξω. Μ' αυτό τον τρόπο, προστατεύονταν κι ας μην υπήρχαν τότε τα ειδικά για τα μαύρα ρούχα, υγρά!

Όταν πλέον χρειάστηκε να πλύνω μόνος μου και χάλασα μερικά(γιατί όσο ζούσα μαζί της, ποτέ δεν με απασχόλησαν τέτοια ζητήματα :P ), τη ρώτησα και μου είπε το τρίκ.

100% αξιοπιστία :D

θα ορκιζομουν οτι το εγραφε και η ετικέτα...

Δημοσ.

Κάτι "μαγικό" συνέβη και στο πληκτρολόγιο του laptop όταν πάω να πατήσω το πλήκτρο 'P' βγαίνει συνέχεια το αστεράκι*. Γνωρίζει κανείς πως αλλάζει;

http://imageshack.us/photo/my-images/189/dsc0638q.jpg/

Δημοσ.

καλησπερα παιδια, στη easyjet οποιος ξερει τις χειραποσκευες εκει που γινεται το check in τις μετρανε με το μετρο αν πληρουν τις προηποθεσεις ή με το ματι?

γιατι εχω ενα σακουαγιαζ που το 25εκ το εχει στο υψος το 56 στο μηκος και το 45 στο πλατος

Δημοσ.

Αναλογα το λαπτοπ. Λογικα ειναι καποιος συνδυασμος fn πληκτρου.

πάτα το fn μαζί με ένα πλήκτρο που λέει num lock με το ίδιο χρώμα του fn

Δημοσ.

καλησπερα παιδια, στη easyjet οποιος ξερει τις χειραποσκευες εκει που γινεται το check in τις μετρανε με το μετρο αν πληρουν τις προηποθεσεις ή με το ματι?

γιατι εχω ενα σακουαγιαζ που το 25εκ το εχει στο υψος το 56 στο μηκος και το 45 στο πλατος

Tα βαζουν σε μια ειδικη κατασκευη που χωραει αυτες τις συγκεκριμενες διαστασεις. Αν νομιζεις οτι ζουλιεται, εισαι κομπλε.

Δημοσ.

Tα βαζουν σε μια ειδικη κατασκευη που χωραει αυτες τις συγκεκριμενες διαστασεις. Αν νομιζεις οτι ζουλιεται, εισαι κομπλε.

παρολο που εχει το 25 στο υψος και το 45 στο πλατος? ειναι αναποδα απο αυτα που δινει, πιστευω ναι να ζουλιεται λιγο

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...