Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα σχετικά παλιό LG monitor με χαλασμένους πυκνωτές στο τροφοδοτικό. Πόσο μπορεί να μου πάρει ένα τεχνικός για να το φτιάξει ?

Δημοσ.

Γιατί αν κάνεις δεξί κλικ και "ιδιότητες" σε ένα αρχείο, εκεί που λέει "Δημιουργήθηκε" και "Τροποποιήθηκε" κι έχει ημερομηνίες, αν αυτές είναι διαφορετικές, το Τροποποιήθηκε είναι σχεδόν πάντα προηγούμενη ημερομηνία του Δημιουργήθηκε. Δε θα έπρεπε να είναι ανάποδα; Είναι λάθος στη μετάφραση;

Τι είναι ο "Moderator ε.α";

Δημοσ.

Που μπορω να βρω τα αρχιτεκτονικα σχεδια και τις κατοψεις του σπιτιου μου; Υπαρχουν σε καποια δημοσια υπηρεσια; Ποσο κοστιζει; Μηπως τα εχουν και σε ηλεκτρονικη μορφη; Θελω να κανω καποιες αλλαγες στις πριζες (να περασω δικτυο).Ηλεκτρολογικα σχεδια να φανταστω δεν υπαρχουν στις δημοσιες υπηρεσιες;

Δημοσ.

Γιατί αν κάνεις δεξί κλικ και "ιδιότητες" σε ένα αρχείο, εκεί που λέει "Δημιουργήθηκε" και "Τροποποιήθηκε" κι έχει ημερομηνίες, αν αυτές είναι διαφορετικές, το Τροποποιήθηκε είναι σχεδόν πάντα προηγούμενη ημερομηνία του Δημιουργήθηκε. Δε θα έπρεπε να είναι ανάποδα; Είναι λάθος στη μετάφραση;

Τι είναι ο "Moderator ε.α";

εν αποστρατεια

Δημοσ.

Μια χαζη ισως ερωτηση αλλα υπαρχουν και αυτες

Οταν λεμε οτι η κεραια "κοιταει" εννοουμε το πισω της κομματι σαν ουρα ή το μπροστινο που ειναι σαν πλεγμα ?

Δημοσ.
Μια χαζη ερωτηση

Σημερα μετα απο χρονια ξαναδοκιμασα redbull.

Ηταν 4 γουλιες.ΤΟσο ακριβο και 4 γουλιες ρε παιδια?Κατι μεγαλυτερο δεν υπαρχει?Αυτο το Monster τι λεει?

Βγαινει και σε 500αρα συσκευασια αλλα 80ml/γουλια ειναι καπως πολυ. Να το κοιταξεις.

Δημοσ.

Μια χαζη ερωτηση

Σημερα μετα απο χρονια ξαναδοκιμασα redbull.

Ηταν 4 γουλιες.ΤΟσο ακριβο και 4 γουλιες ρε παιδια?Κατι μεγαλυτερο δεν υπαρχει?Αυτο το Monster τι λεει?

Μην πινεις αυτες τις βλακειες! Πιες 3 ποτηρια φυσικο χυμο πορτοκαλι καθημερινως και θα δεις την διαφορα σιγα σιγα.

Δημοσ.

Μια χαζη ισως ερωτηση αλλα υπαρχουν και αυτες

Οταν λεμε οτι η κεραια "κοιταει" εννοουμε το πισω της κομματι σαν ουρα ή το μπροστινο που ειναι σαν πλεγμα ?

Tο πίσω που είναι σαν ουρά.

Το πλέγμα είναι ο κώλος της κεραίας, φαντάσου το σα μια χούφτα που «εγκλωβίζει» το σήμα που μάζεψε η ουρά.

Δημοσ.

Tο πίσω που είναι σαν ουρά.

Το πλέγμα είναι ο κώλος της κεραίας, φαντάσου το σα μια χούφτα που «εγκλωβίζει» το σήμα που μάζεψε η ουρά.

Ευχαριστω.Αρα κοιτανε Υμμητο και αυριο θα τις γυρισω Παρνηθα που ειναι και πιο κοντα και πιο προσβασιμη οπτικα αλλα θα εχει το ιδιο καλο αναλογικο σημα οπως ο Υμμητος ?

Επισκέπτης
Δημοσ.

Έχω επιστροφικά απο το Connx.

Χρειάζεται να παω να τα πάρω ή θα συμψηφιστούν στον επόμενο λογαριασμό?

99% θα συμψηφιστούν στον επόμενο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...