Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Θέλω να πάρω ενα φουσκωτό στρώμα για την θάλασσα για να αράζω .

Αυτά πόσο έχουνε ?

Πάνω απο ~5 Ευρώ ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θέλω να πάρω ενα φουσκωτό στρώμα για την θάλασσα για να αράζω .

Αυτά πόσο έχουνε ?

Πάνω απο ~5 Ευρώ ?

Αν εννοείς αυτά που είναι και για ύπνο κι έχουν βελούδο στην πάνω μεριά, 20-30 ευρώ.

Αν εννοείς θαλάσσης συνήθως 5-10 ευρώ (μπορεί να βρεις και με 3).

EDIT: κι εγώ δεν είχα ιδέα, απλά μου δημιουργήθηκε η απορία κι έψαξα στο γκουκγλ :-D

Επεξ/σία από ennoeitai
  • Like 1
Δημοσ.

οχι οχι , για μέσα στην θάλασσα το θέλω :)

οκ , θα πάω μια βόλτα απτο σουπερ μαρκετ ή απο το τζαμπο να κοιτάξω

Απλά ρώτησα για να μην δω καμια τρελη τιμη και νομίσω πως ειναι η "φυσιολογική"

Δημοσ.

με απλά Ελληνικά , ψάχνεις για αμμοβολή πρώτα για να φύγει το χρώμα και μετά για ηλεκτροστατική βαφή .

Ψάξε σε μαγαζιά που ασχολούνται με βαφές ζαντών .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα crocs της παραλιας γιατι ακουγονται πολυ τωρα τελευταια? Ειναι λιγο ακριβα. Εχουν διαφορα με τις οποιες αντιγραφες? ΠΧ ειδα κατι Migato στο σουπερμαρκετ με 14 ευρω.

40267_350_A.jpg

Επεξ/σία από therock
Δημοσ.

GAYY.jpg

Πέρα απο την πλάκα , είναι πολύ άνετες οχι μονο για την παραλία αλλά γενικά για την ορθοστασία , το σπίτι , κλπ .

Φοράω εγω στην κλινική που πάω και είναι άνετες .

Επίσης δεν χαλάνε ... εχω ενα ζευγάρι 3 χρόνια τώρα και είναι σαν καινούριο , με μονη "ζημιά" τις γρατζουνιές απο την καθημερινή χρήση .

Πριν 4-6 χρόνια ήταν must για πολλούς στην παραλία αλλά .... δεν θα το πρότεινα ...

Δημοσ.

Δεν θα το προτεινες απο ποια αποψη? Κοιτα για παραλιες εχω τις Hawaianas, Που για μενα ειναι τοπ. Τωρα αυτες σκεφτομαι να τις παρω ειτε για οταν παω για μπανιο σε θαλασσες με βραχακια, φυκια, (και αχινους ισως) και για το σπιτι τωρα καλοκαιρι. Οποτε μου κανουν?

Γυρω στα 24 δεν πανε? Να παρω τις original ή τπτ παραγωγο. Εχεις ακουσει κατι για τα οποια ομοια προιοντα?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μου ήρθε χαρτί για στρατό πριν λίγο καιρό. Επειδή είχα δουλειές, έστειλα τη μάνα μου και συμπλήρωσε υπεύθυνη δήλωση ότι θα φοιτήσω τη 3η λυκείου φέτος το οποίο κατέθεσε στην αστυνομία. Δε της είπαν όμως αν χρειάζεται κάτι άλλο για να πάρω αναβολή (θέλω αναβολή και για τη διάρκεια φοίτησης ύστερα από τη τρίτη λυκείου). Τώρα μου είπε αδερφός μου κάτι για ένα "περιοδεύων". Τι παίζει;

Επεξ/σία από giorgos147
Δημοσ.

Εγώ τα παλιά χρόνια που πήγαινα λύκειο και στεγόσαυροι παίζανε ανέμελοι στα λιβάδια, όταν έπρεπε να περάσω περιοδεύων πήγα στο ΡΟΥΦ (κέντρο στρατολογίας ή κάτι τέτοιο) τους έδωσα αν θυμάμαι καλά κάποιου είδους βεβαίωση πως έχω περάσει στη σχολή μου, μου σφραγίσανε κάτι και είχα αναβολή για Χ χρόνια.

Όλη αυτή η διαδικασία νομίζω είναι το "περνάω περιοδεύων".

Δημοσ.

Τίποτα δεν είναι

Πας στο Κ.Ε.Π και συμπληρώνεις μια αίτηση με τα στοιχεία σου και δηλώνεις την Δύναμη που θές να σε βάλουν δηλαδή Πεζικό , Ναυτικό , Αεροπορία , Ειδικές Δυνάμεις , κλπ αλλα αυτό δεν έχει καμία σημασία διότι θα σε βάλουν στον Στρατό Ξηράς ότι και να δηλώσεις . Εκτώς και αν έχεις καλό κονέ και τελικά σε βάλουν Ναυτικό ή Αεροπορία .

Αλλά αναβολή παίρνεις απο την στιγμή που τελειώσεις το Λύκειο και θεωρητικά περνάς σε κάποια σχολή , και όχι νωρίτερα όταν ακόμα είσαι μαθητής ...

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...