Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπαρχει καποιο ειδος απο μαγνητη που να εφαρμοζεται σαν αυτοκολλητο? Ωστε να μπορεις να το κολλησεις σε 2 ξεχωριστες επιφανειες και να τις ελκει? ΠΧ, θελω στο πισω μερος του κινητου να βαλω κατι τετοιο και ενα στο bluetooth ακουστικο, ωστε να μπορω με αυτο τον τροπο να το "κολλαω" πισω στο κινητο. Παιζει κατι τετοιο ή ξεφυγα?

Δημοσ.

Υπαρχει καποιο ειδος απο μαγνητη που να εφαρμοζεται σαν αυτοκολλητο? Ωστε να μπορεις να το κολλησεις σε 2 ξεχωριστες επιφανειες και να τις ελκει? ΠΧ, θελω στο πισω μερος του κινητου να βαλω κατι τετοιο και ενα στο bluetooth ακουστικο, ωστε να μπορω με αυτο τον τροπο να το "κολλαω" πισω στο κινητο. Παιζει κατι τετοιο ή ξεφυγα?

Yp;arxoyn πλαστικοί μαγνήτες ελαστικοί αυτοί που φέρνουν τα ντελιβεράδικα συχνά αλλά είναι πολύ αδύναμοι και σχετικά χοντροί και δεν θα κάνεις δουλειά. Άσε που αν έβαζες δυνατό μαγνήτη θα επηρεαζόταν ίσως το ακουστικό του bluetooth και του κινητού, και πιθανώς κάποιο άλλο μέρος του κινητού.

Γνώμη μου, ξέχνα αυτήν την ιδέα τελείως, δεν αξίζει

Δημοσ.

Όντως με μαγνήτη δε θα κάνεις δουλειά. Με αυτά τα σκρατσάκια όμως; Τα velcro πώς τα λένε. Μ'αυτά θα μπορούσες να κάνεις δουλειά. Να κολλήσεις με κόλλα όμως, τη μια μεριά στο κινητό και την άλλη στο μπλουτουθ. Μπορείς να βρεις κόλλα όχι τόσο δυνατή, ώστε να μπορείς αν θέλεις πιο μετά να τα ξαναβγάλεις. Πήγαινε σε ένα σιδεράδικο για την κόλλα. Τώρα για τα velcro, που θα τα βρεις σκέτα δεν ξέρω να σου πω. Ρώτα σε καμιά μοδίστρα. Θα μπορούσε να γίνει ωραίο υπό συνθήκες πάντως.

Δημοσ.

Έχουμε εμπειρία πληρωμών με χρήση χρεωστικής της ATE στο εξωτερικό; Σύμφωνα με το site "όπου υπάρχει το σήμα της VISA" αλλά θέλω να 'μαι βέβαιος.

Δημοσ.

Έχουμε εμπειρία πληρωμών με χρήση χρεωστικής της ATE στο εξωτερικό; Σύμφωνα με το site "όπου υπάρχει το σήμα της VISA" αλλά θέλω να 'μαι βέβαιος.

Δεν είχα κανένα πρόβλημα σε Ισπανία, Ιταλία, Πορτογαλία, Ουγγαρία, Τουρκία και Ρουμανία που την έχω χρησιμοποιήσει. Ούτε από άλλους έχω ακούσει κάτι. Λεφτά να έχει μέσα και όλα καλά.

• Like 1
Δημοσ.

Τα crocs της παραλιας γιατι ακουγονται πολυ τωρα τελευταια? Ειναι λιγο ακριβα. Εχουν διαφορα με τις οποιες αντιγραφες? ΠΧ ειδα κατι Migato στο σουπερμαρκετ με 14 ευρω.

40267_350_A.jpg

καλυτερα να δωσεις κατι παραπανω και να παρεις κατι της προκοπης παρα αυτο το πραγμα...

• Like 2
Δημοσ.

Όντως με μαγνήτη δε θα κάνεις δουλειά. Με αυτά τα σκρατσάκια όμως; Τα velcro πώς τα λένε. Μ'αυτά θα μπορούσες να κάνεις δουλειά. Να κολλήσεις με κόλλα όμως, τη μια μεριά στο κινητό και την άλλη στο μπλουτουθ. Μπορείς να βρεις κόλλα όχι τόσο δυνατή, ώστε να μπορείς αν θέλεις πιο μετά να τα ξαναβγάλεις. Πήγαινε σε ένα σιδεράδικο για την κόλλα. Τώρα για τα velcro, που θα τα βρεις σκέτα δεν ξέρω να σου πω. Ρώτα σε καμιά μοδίστρα. Θα μπορούσε να γίνει ωραίο υπό συνθήκες πάντως.

Ναι οντως δεν ειχα σκεφτει τις παρενεργειες απο μαγνητη, και η ιδεα του velcro ειναι καλη. Εχω ακουσει οτι στο πρακτικερ εχει velcro με αυτοκολλητη επιφανεια στο πισω μερος, οποτε αν τα βρω κολλαω ενα και ενα και μαλλον θα ειμαι κομπλε. Θενξ!

καλυτερα να δωσεις κατι παραπανω και να παρεις κατι της προκοπης παρα αυτο το πραγμα...

Σαν τι θα προτεινες ας πουμε? Παντως το συγκεκριμενο δεν με χαλαει, αλλα οπως λεω προοριζω να το φοραω οταν ειμαι μονος μου.

Δημοσ.

Ναι οντως δεν ειχα σκεφτει τις παρενεργειες απο μαγνητη, και η ιδεα του velcro ειναι καλη. Εχω ακουσει οτι στο πρακτικερ εχει velcro με αυτοκολλητη επιφανεια στο πισω μερος, οποτε αν τα βρω κολλαω ενα και ενα και μαλλον θα ειμαι κομπλε. Θενξ!

Σαν τι θα προτεινες ας πουμε? Παντως το συγκεκριμενο δεν με χαλαει, αλλα οπως λεω προοριζω να το φοραω οταν ειμαι μονος μου.

στην χειροτερη βρες καμια TED BAKER ή στην ακομα χειροτερη βρες καμια tommy

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για να μη πάω για καινούργιο πλυντήριο:

Ξέρει κάποιος (περιοχή Αθήνα,κέντρο) κάποιον αξιόπιστο;

10Qguyz.

Επεξ/σία από leecherman
Δημοσ.

Τις ωρες μιας αντιβιωσης πρεπει να της τηρεις αυστηρα, ή μπορεις και στο +/- 1-2 ωρες? Μου δωσαν μια σημερα στο φαρμακειο και μου ειπαν μετα το φαγητο και ανα 12 ωρες. Αν φαω στις 2 το μεσημερι και την παρω, μπορω την επομενη να την παρω στις 12-1 τα μεσανυχτα?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...