Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

η φουσκάλα από το κάψιμο δεν χρησιμεύει σε τίποτα

Η φουσκάλα είναι σαν μαξιλαράκι που προστατεύει το καινούργιο δέρμα που βγαίνει από κάτω μέχρι να αναπτυχθεί πλήρως. Μας λέγαν τόσα χρόνια.

Δημοσ.

Πφφφ, τώρα μπερδεύτηκα. Κάπως έτσι το σκέφτηκα κι εγώ. Φαντάσου μία φουσκάλα γύρω στο 1 εκατοστό! Υπάρχει περίπτωση ποτέ αυτό το πράγμα να φύγει άμεσα;

Ειχα παντως μια φουσκάλα στην άκρη του αντίχειρα και την ειχα τρυπήσει, και σκίσει, και εκανε 1 μηνα να εξαφανιστεί η πληγη. Υποθέτω αν δεν την πειράξεις φευγει νωρίτερα.

Δημοσ.

να σας πώ..οι αγορές χέρι με χέρι είναι παράνομες..

συναντάω κάποιον,του δίνω λεφτά μου δίνει ένα ινητό πχ..είναι παράνομο??

πάντα είχα αυτή την απορία..εντάξει δεν είναι ωραίο να γίνεται η συναλλαγή αυτή μπροστά σε κόσμο!σα βαποράκι φαίνεσαι!

Δημοσ.

Για πειτε μου καμμια ιδεα....Στο νεο πλυντηριο ο σωληνας αποχετευσης δεν εφαρμοζει καλα στην υποδοχη που ειναι στον τοιχο πισω απο το πλυντηριο και χανει λιγα νερα απο το σημειο συνδεσης.Με ποιο τροπο μπορω να κλεισω 100% αυτο το σημειο για να μην εχω διαροες ?Επισης με ποιο τροπο μπορω να τον σταθεροποιησω ωστε να μην κουνιεται στο ιδιο σημειο ?

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Για πειτε μου καμμια ιδεα....Στο νεο πλυντηριο ο σωληνας αποχετευσης δεν εφαρμοζει καλα στην υποδοχη που ειναι στον τοιχο πισω απο το πλυντηριο και χανει λιγα νερα απο το σημειο συνδεσης.Με ποιο τροπο μπορω να κλεισω 100% αυτο το σημειο για να μην εχω διαροες ?Επισης με ποιο τροπο μπορω να τον σταθεροποιησω ωστε να μην κουνιεται στο ιδιο σημειο ?

Ευχαριστω.

Λίγο ταινία γυρω-γύρω και μπάσιμο με ζόρι.

Δεν υπάρχει κόντρα στη ροή του νερού,οπότε θα καθαρίσεις έτσι.

Στη χειρώτερη,λίγη σιλικόνη από πάνω και αφήνεις να στεγνώσει πρώτα,πριν τη χρήση του πλυντηρίου.

Υ.Γ.Υποθέτω ότι ο σωλήνας αποχέτευσης του πλυντηρίου πάει χωνευτά στο σωλήνα στιο τοίχο.Αλλιοιώς θα χρειαστείς είτε ταϊράπ είτε κανα σφιχτήρα...

Δημοσ.

Λίγο ταινία γυρω-γύρω και μπάσιμο με ζόρι.

Δεν υπάρχει κόντρα στη ροή του νερού,οπότε θα καθαρίσεις έτσι.

Στη χειρώτερη,λίγη σιλικόνη από πάνω και αφήνεις να στεγνώσει πρώτα,πριν τη χρήση του πλυντηρίου.

Υ.Γ.Υποθέτω ότι ο σωλήνας αποχέτευσης του πλυντηρίου πάει χωνευτά στο σωλήνα στιο τοίχο.Αλλιοιώς θα χρειαστείς είτε ταϊράπ είτε κανα σφιχτήρα...

Ευχαριστω πολυ και καλα υποθετεις.

Δημοσ.

Τωρα που εγινε Περιφερεια Αττικης ξερετε που ακριβως στεγαζονται τα κεντρικα της καθως και πληροφοριες επικοινωνιας?

Εχει δλδ αλλαξει τοποθεσια απο εκει που βρισκονταν τα κεντρικα της Νομαρχιας Αθηνων?

Δημοσ.

Έχω την εντύπωση πως τα κεντρικά είναι ακόμα στη Συγγρού.

Αλλά εξαρτάται από το τι θέλεις, υπάρχουν πάρα πολλές υπηρεσίες, και δεν είναι όλες εκεί.

Τσέκαρε αυτό

Δημοσ.

Γνωρίζει κάποιος/α πόσα είναι τα συνολικά δίδακτρα στο μεταπτυχιακό πληροφορικής στο αριστοτέλειο Θεσσαλονίκης; Μιλάω γι αυτό εδώ: Link

Δημοσ.

Ρε παιδια, απτο βιβλιο του Νιτσε "ταδε εφη Ζαρατουστρα"... ποιος ειναι ο Ζαρατουστρα; τοχα παντα απορια

http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%96%CF%89%CF%81%CE%BF%CE%AC%CF%83%CF%84%CF%81%CE%B7%CF%82

Τον Ιταλο πρωθυπουργο γιατι τον αποκαλουν Καβαλιερε ???Λογω σεξουαλικων επιδοσεων ?

Δημοσ.
Τον Ιταλο πρωθυπουργο γιατι τον αποκαλουν Καβαλιερε ???Λογω σεξουαλικων επιδοσεων ?

Ιταλικός τιμητικός τίτλος, ιπποτικό τάγμα, κάτι αντίστοιχο με το "Sir" των Άγγλων, τους δικούς μας, μπλαμπλά.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...