-nick- Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Ναι μια φορα που ειχα καει στα δαχτυλα και ειχαν βγαλει φουσκαλες, σε 10+ μερες ηταν κομπλε
freedubus Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 η φουσκάλα από το κάψιμο δεν χρησιμεύει σε τίποτα Η φουσκάλα είναι σαν μαξιλαράκι που προστατεύει το καινούργιο δέρμα που βγαίνει από κάτω μέχρι να αναπτυχθεί πλήρως. Μας λέγαν τόσα χρόνια.
bnvdarklord Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Πφφφ, τώρα μπερδεύτηκα. Κάπως έτσι το σκέφτηκα κι εγώ. Φαντάσου μία φουσκάλα γύρω στο 1 εκατοστό! Υπάρχει περίπτωση ποτέ αυτό το πράγμα να φύγει άμεσα; Ειχα παντως μια φουσκάλα στην άκρη του αντίχειρα και την ειχα τρυπήσει, και σκίσει, και εκανε 1 μηνα να εξαφανιστεί η πληγη. Υποθέτω αν δεν την πειράξεις φευγει νωρίτερα.
skipperas Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 να σας πώ..οι αγορές χέρι με χέρι είναι παράνομες.. συναντάω κάποιον,του δίνω λεφτά μου δίνει ένα ινητό πχ..είναι παράνομο?? πάντα είχα αυτή την απορία..εντάξει δεν είναι ωραίο να γίνεται η συναλλαγή αυτή μπροστά σε κόσμο!σα βαποράκι φαίνεσαι!
JohnXarxas Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 απο τη στιγμή που δεν έχει απόδειξη, ναι είναι
ducatirulez Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Ξερετε που μπορω να βρω σχεδια-πατρον-βιβλια για ιδιοκατασκευη ξυλινου σκαφους?
Γιάννης Platano Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Για πειτε μου καμμια ιδεα....Στο νεο πλυντηριο ο σωληνας αποχετευσης δεν εφαρμοζει καλα στην υποδοχη που ειναι στον τοιχο πισω απο το πλυντηριο και χανει λιγα νερα απο το σημειο συνδεσης.Με ποιο τροπο μπορω να κλεισω 100% αυτο το σημειο για να μην εχω διαροες ?Επισης με ποιο τροπο μπορω να τον σταθεροποιησω ωστε να μην κουνιεται στο ιδιο σημειο ? Ευχαριστω.
35apontos Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Για πειτε μου καμμια ιδεα....Στο νεο πλυντηριο ο σωληνας αποχετευσης δεν εφαρμοζει καλα στην υποδοχη που ειναι στον τοιχο πισω απο το πλυντηριο και χανει λιγα νερα απο το σημειο συνδεσης.Με ποιο τροπο μπορω να κλεισω 100% αυτο το σημειο για να μην εχω διαροες ?Επισης με ποιο τροπο μπορω να τον σταθεροποιησω ωστε να μην κουνιεται στο ιδιο σημειο ? Ευχαριστω. Λίγο ταινία γυρω-γύρω και μπάσιμο με ζόρι. Δεν υπάρχει κόντρα στη ροή του νερού,οπότε θα καθαρίσεις έτσι. Στη χειρώτερη,λίγη σιλικόνη από πάνω και αφήνεις να στεγνώσει πρώτα,πριν τη χρήση του πλυντηρίου. Υ.Γ.Υποθέτω ότι ο σωλήνας αποχέτευσης του πλυντηρίου πάει χωνευτά στο σωλήνα στιο τοίχο.Αλλιοιώς θα χρειαστείς είτε ταϊράπ είτε κανα σφιχτήρα...
Γιάννης Platano Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Λίγο ταινία γυρω-γύρω και μπάσιμο με ζόρι. Δεν υπάρχει κόντρα στη ροή του νερού,οπότε θα καθαρίσεις έτσι. Στη χειρώτερη,λίγη σιλικόνη από πάνω και αφήνεις να στεγνώσει πρώτα,πριν τη χρήση του πλυντηρίου. Υ.Γ.Υποθέτω ότι ο σωλήνας αποχέτευσης του πλυντηρίου πάει χωνευτά στο σωλήνα στιο τοίχο.Αλλιοιώς θα χρειαστείς είτε ταϊράπ είτε κανα σφιχτήρα... Ευχαριστω πολυ και καλα υποθετεις.
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Τωρα που εγινε Περιφερεια Αττικης ξερετε που ακριβως στεγαζονται τα κεντρικα της καθως και πληροφοριες επικοινωνιας? Εχει δλδ αλλαξει τοποθεσια απο εκει που βρισκονταν τα κεντρικα της Νομαρχιας Αθηνων?
fireflies Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Έχω την εντύπωση πως τα κεντρικά είναι ακόμα στη Συγγρού. Αλλά εξαρτάται από το τι θέλεις, υπάρχουν πάρα πολλές υπηρεσίες, και δεν είναι όλες εκεί. Τσέκαρε αυτό
nicker Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Γνωρίζει κάποιος/α πόσα είναι τα συνολικά δίδακτρα στο μεταπτυχιακό πληροφορικής στο αριστοτέλειο Θεσσαλονίκης; Μιλάω γι αυτό εδώ: Link
Hamurabi Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Ρε παιδια, απτο βιβλιο του Νιτσε "ταδε εφη Ζαρατουστρα"... ποιος ειναι ο Ζαρατουστρα; τοχα παντα απορια
Γιάννης Platano Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Ρε παιδια, απτο βιβλιο του Νιτσε "ταδε εφη Ζαρατουστρα"... ποιος ειναι ο Ζαρατουστρα; τοχα παντα απορια http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%96%CF%89%CF%81%CE%BF%CE%AC%CF%83%CF%84%CF%81%CE%B7%CF%82 Τον Ιταλο πρωθυπουργο γιατι τον αποκαλουν Καβαλιερε ???Λογω σεξουαλικων επιδοσεων ?
freedubus Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Τον Ιταλο πρωθυπουργο γιατι τον αποκαλουν Καβαλιερε ???Λογω σεξουαλικων επιδοσεων ? He is also known under the nickname Il Cavaliere (literally, The Knight), due to the knighthood Order of Merit for Labour which he received in 1977. Ιταλικός τιμητικός τίτλος, ιπποτικό τάγμα, κάτι αντίστοιχο με το "Sir" των Άγγλων, τους δικούς μας, μπλαμπλά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις