Προς το περιεχόμενο

plaisio θεματάκι

steliospal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Τελικά το πήγα το netbook και είχε όντως πρόβλημα η κάρτα δικτύου

το πήραν τα παιδιά και του κάνανε φορμάτ , το κοίταξαν λίγο απο εδώ και απο εκεί και το έφτιαξαν , παρ ' όλα αυτά η acer δεν στο αντικαθιστά και θα πρέπει να το έστελναν για φτιάξιμο έτσι και δεν μπορούσαν να το φτιάξουν.

Τέλος καλό όλα καλά , αλλά δε νομίζω οτι οι φόβοι μου ήταν αδικαιολόγητοι ... cheers to everybody ;)

Oπα,αλλο εχει προβλημα η καρτα δικτυου,και αλλο κανω φορματ ΞΑΝΑΕΓΚΑΘΙΣΤΩ drivers και δουλευει.

Οπως καταλαβαινεις για να το φτιαξουν οι τεχνικοι του πλαισιου,driver σε ταλαιπωρησε

Δημοσ.
Oπα,αλλο εχει προβλημα η καρτα δικτυου,και αλλο κανω φορματ ΞΑΝΑΕΓΚΑΘΙΣΤΩ drivers και δουλευει.

Οπως καταλαβαινεις για να το φτιαξουν οι τεχνικοι του πλαισιου,driver σε ταλαιπωρησε

κοίτα πιθανότατα να ήταν driver, να μην είχε "κουμπωθεί" καλά η κάρτα η 1000& 2 άλλες π@π@ριές .Aκόμα και οι drivers να μην ήταν σωστά εγκατεστημένοι υπήρχε ένα πρόβλημα με την κάρτα δικτύου στο φινάλε. Το πρόβλημα είναι δικό τους απο τη στιγμή που εγώ αγόρασα ολοκαίνουριο netbook και δεν ήταν δική μου δουλειά να το ψάξω! τέσπα το ποστ δεν έγινε γι αυτό το λόγο (δηλ. για να δω ποιό ήταν το πρόβλημα)...

cheers ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...