louben Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 ΠΑιι=δια να κανω μια ερωτηση?Θελω να εγκαταστησω τα WIN 7 σε καινουργιο υπολογιστη ο οποιος εχει 2 σκληρους εναν παλιο ο οποιος ειχε και παλια προγραμματα+ το παλιο λειτουργικο) και εναν ολοκαινουργιο.Δυστυχως ομως και στους δυο μου βγαζει το εξης μηνυμα. setup was unable to use the existing system partition because it does not contain the required free space<' που φυσικα εχει χωρο.Κανω new partition τα ιδια. Η ερωτηση μου ειναι αν μπορω να κανω φορματ repartition τους δισκους απο το dos μπας και καταφερω να τα εγκαταστησω. καποιοι μου ειπαν αυτο. http://gparted.sourceforge.net/download.php Κανει δουλεια?Αν ναι πως? Τα φωτα σας γιατι εχω αγανακτησει.
TheELF Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Αυτά τα προγράμματα δεν κάνουν τίποτα παραπάνω από ότι κάνει και η εγκατάσταση,δοκίμασε να κάνεις delete σε ότι partition βρεις μέχρι να παραμένει ένας μοναδικός χώρος στον δίσκο ,μετά create για να φτιάξη καινούργιο partition,και στο τέλος format.
louben Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Πως μπορω να μπω στο σκληρο ομως απο τη στιγμη που δεν εχω λειτουργικο να κανω delete στα partition?
probe Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Εκεί που σε ρωτάει που να εγκατασταθεί το windows 7 έχει και μια επιλογή στο κάτω μέρος drive options advanced, κλίκαρε και θα σου τις βγάλει επιλογές που ανέφερε ο elf.
TheELF Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Αυτά τα προγράμματα δεν κάνουν τίποτα παραπάνω από ότι κάνει και η εγκατάσταση,δοκίμασε να κάνεις delete σε ότι partition βρεις μέχρι να παραμένει ένας μοναδικός χώρος στον δίσκο ,μετά create για να φτιάξη καινούργιο partition,και στο τέλος format. Όταν στην εγκατάσταση(με το dvd τον 7) φτάνεις στο σημείο όπου διαλέγεις τον σκληρό,κάνεις της κινήσεις αυτές που σου λέω.
louben Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Όταν στην εγκατάσταση(με το dvd τον 7) φτάνεις στο σημείο όπου διαλέγεις τον σκληρό,κάνεις της κινήσεις αυτές που σου λέω.[/quoteΠαιδια μακαρι τα πραγματα να ηταν τοσο απλα. Και στους δυο δισκους μου βγαζει μονο την επιλογη new(partition). Βαζω τιμες αλλα δυστυχως παλι τα ιδια. Και στους δυο σκληρους και τοωραιο ειναι οτι ο ενας ειναι ολοκαινουργιος. Μονο η επιλογη drives ειναι ενεργη αλλα δε βρισκει κατι ουτε στο δισκο των 7 ουτε στο δισκο της μητρικης. Υποψιαζομαι οτι Πρεπει να κανω repartition/format εκτος των 7 ή δεν ξερω πως αλλιως το ψαχνω μια εβδομαδα και δεν εχω βρει λυση
TheELF Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 http://support.microsoft.com/kb/300415 http://support.microsoft.com/kb/313348 και με το gparted που είπες στην αρχή μπορείς να κάνεις δουλειά.
veider Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Όταν στην εγκατάσταση(με το dvd τον 7) φτάνεις στο σημείο όπου διαλέγεις τον σκληρό' date='κάνεις της κινήσεις αυτές που σου λέω.[/quoteΠαιδια μακαρι τα πραγματα να ηταν τοσο απλα. Και στους δυο δισκους μου βγαζει μονο την επιλογη new(partition). Βαζω τιμες αλλα δυστυχως παλι τα ιδια. Και στους δυο σκληρους και τοωραιο ειναι οτι ο ενας ειναι ολοκαινουργιος. Μονο η επιλογη drives ειναι ενεργη αλλα δε βρισκει κατι ουτε στο δισκο των 7 ουτε στο δισκο της μητρικης. Υποψιαζομαι οτι Πρεπει να κανω repartition/format εκτος των 7 ή δεν ξερω πως αλλιως το ψαχνω μια εβδομαδα και δεν εχω βρει λυση[/quote'] δικιο εχεις,εχω και εγω το ιδιο προβλημα.θα δοκιμασω το απογευμα που θα γυρισω να bootαρω απο cd των xp.An θυμαμαι καλα πριν την εγκατασταση εχει επιλογες που μπορεις να σβησεις -τροποποιησεις partition
louben Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 o 200arhς ειναι WD kai o 500arhs seagate. Δοκιμασα μεσω των ΧΡ.Καταρχας βλεπει μονο τον 1 δισκο τον 200αρη.Προσπαθησα μεσω των ΧΡ και εκανα partition των 60 γιγα μπας και εγκατασταθουν εκει τα 7. πηγα να εγκαταστησω τα 7 οντως μου εβγαλε τα partition disk o parttion 1 7 mb system disk 0 partition 2 128gb logical disk 0 unallocated space 58 gb kai o 500αρης.Στα parttion moy bgazei tiw epilogew φορματ/delete.Κανω φορματ τιποτα κανω delete ενωνεται με τα αλλα και φτου και απο την αρχη. Κατι μου λεει οτι το προβλημα δεν ειναι τα partition αυτα καθε αυτα αλλα κατι αλλο. Παιδια καμια ιδεα εχω απογοητευτει.??
TheELF Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Αυτά τα προγράμματα δεν κάνουν τίποτα παραπάνω από ότι κάνει και η εγκατάσταση,δοκίμασε να κάνεις delete σε ότι partition βρεις μέχρι να παραμένει ένας μοναδικός χώρος στον δίσκο ,μετά create για να φτιάξη καινούργιο partition,και στο τέλος format. disk o parttion 1 7 mb system disk 0 partition 2 128gb logical disk 0 unallocated space 58 gb Αυτά τα τρία καν τα delete θα παραμένει ένα διαμέρισμα κάνεις create σε αυτόν σε έπειτα format
louben Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Να κανω delete και στο πρωτο που ειναι του συστηματος? Απο οτι ξερω αν κανω κατι τετοιο θα δημιουργηθει προβλημα.
TheELF Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Να κανω delete και στο πρωτο που ειναι του συστηματος?Απο οτι ξερω αν κανω κατι τετοιο θα δημιουργηθει προβλημα. Τότε βγάλε το παλιό εντελώς και μείνε μόνο με τον καινούργιο και κάνε της λειτουργίες εκεί,τα pc έχουν προβλήματα με πολλά partition.
louben Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Ok problem solved.Εσβησα το μικρο αρχειακι στην αρχη και εγκατασταθηκαν κανονικα.Οντως τα πολλα partition δημιουργουν προβληματα. Thanks everybody.:-):-) ---------- Προσθήκη στις 21:35 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:40 ---------- Και επανερχομαι(δυστυχως).Εγκατασταθηκαν κανονικα τα 7.Οπως σας ειπα εκανα ενα partition 60 gb στον 200αρη για τα 7.Δυστυχως απο το δισκο αυτο βλεπει μονο τα 60 και οχι τα υπολοιπα γιγα.Τι να κανω?
TheELF Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Όπως έκανες το 60gb θα κάνεις και το υπόλοιπο 140gb, καλά δεν έλεγες ότι έχεις λειτουργικό σε αυτόν;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.