louben Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Ναι ειχα τα ΧΡ τα οποια δεν χρειαζομαι πλεον(δεν ενδιαφερομαι για dual boot). Μπορω να το κανω μεσα απο τα 7 χωρις να τα επαναεγκαταστησω και αν ναι πως?
TheELF Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Έναρξη->εκτέλεση->diskmgmt.msc εκεί θα σου τον εμφανίσει σαν unallocated και θα τον κάνεις create.
louben Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Φιλε ευχαριστω για την απαντηση σου. Εκανα οτι μου ειπες.Εχει δυο οριζοντιες στηλες.Στην πρωτη τον 200αρη.Χωριζεται σε τρια μερη. Το πρωτο λεει system reserved 100 mb Healthy). To το δευτερο c: 58.50 gb ntfs healthy To trito που ειχαμε και το προβλημα στην αρχη οντως ελεγε οτι ειναι εκτος.Εκανα δεξι κλικ τωρα ειναι γραμμοσκιασμενο 127 GB ntfs healthy(primary partition) αλλα και παλι δε φαινεται πουθενα στον υπολογιστη μου. Μπορουμε να κανουμε κατι για να προστεθει ως χωρος στον 200αρη?
TheELF Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Εκανα δεξι κλικ τωρα ειναι γραμμοσκιασμενο 127 GB ntfs Έκανες δεξή κλίκ,την επιλογή create "δημιουργία" την επέλεξες;
louben Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Κανοντας δεξι κλικ μου βγαζει τις εξης δυνατες επιλογες σημανση διαμερισματος ως ενεργου αλλαγη του γραμματος η της διαδρομης της μοναδας δισκου διαμορφωση συρρικνωση τομου διαγραφη τομου ιδιοτητες βοηθεια τι επιλεγω γιατι δε βλεπω δημιουργια?
kmir Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Αλλο dvd windows 7 εχεις? Δοκιμασε με καποιο αλλο.Αν παλι δεν εχεις βαλε ενα cd εγκαταστασης windows xp και φτασε μεχρι το σημειο που διαλεγεις δισκο και partition κτλ, καντα απο εκει ολα delete, βγαλε cd windows xp, βαλε dvd windows 7, πατα το κουμπι restart και πες μας τι εγινε.
louben Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 μη μου λες τετοια..... εκανα μια μερα να το σεταρω και μου λες να το ξαναστησω. Αφου βλεπει το partition den ypaρχει τροπος να το ενργοποιησω?
TheELF Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Κανοντας δεξι κλικ μου βγαζει τις εξης δυνατες επιλογες σημανση διαμερισματος ως ενεργου αλλαγη του γραμματος η της διαδρομης της μοναδας δισκου διαμορφωση συρρικνωση τομου διαγραφη τομου ιδιοτητες βοηθεια τι επιλεγω γιατι δε βλεπω δημιουργια? διαμόρφωση τον έκανες καθόλου;Από αυτά που λες μάλλον τον έκανες,αν τον έκανες,δόστου και ένα γράμμα"αλλαγη του γραμματος η της διαδρομης της μοναδας δίσκου" και είσαι οκ.
louben Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 ΤΗΕ ΕLF και παλι εγραψες.Δημιουργησε μια νεα μοναδα δισκου(την g με την κανονικη χωρητικοτητα της οποτε ολα καλα.ΚΑι μια τελευταια ερωτηση.Γινεται να ενωσω τις 2 χωρητικοτητες του ιδιου δισκου(c+g) η να αφησω το c για τα 7 και ολα τα συνοδευτικα προγραμματα και το g για ολα τα υπολοιπα?
TheELF Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Καλλίτερα να τα αφήσεις ξεχωριστά,αφού χτύπα ξύλο,αν ξαναχρειαστεί να κάνεις φορμάτ θα μπορείς χωρίς να χάσεις και τα υπόλοιπα δεδομένα. Αφού τώρα έχεις καθαρή εγκατάσταση σε ξεχωριστό "μικρό" partition διάβασε το παρακάτω wiki Clonezilla: Δημιουργία κλώνου σκληρού δίσκου
louben Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 ευχαριστω φιλε θα το μελετησω και για οποια τυχον απορια θα επανελθω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.