SupaCoopa Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν ειχα ποτέ τετοιο θεμα στα Windows 7 και προεκυψε μια ωραια μερα απο το πουθενα. Διαφορα αρχεια βιντεο (avi και mkv) "κλειδωνουν" και δεν με αφηνουν να κανω μετονομασια ή διαγραφη, ενω και το move ή το copy γινονται με τα χιλια ζορια - και αν. Με το που παω να κανω καποια τετοια κινηση, βλεπω το παραθυρο της ενεργειας (preparing to delete ας πουμε) και αφου μεινει αρκετα λεπτα στο calculating, στο τελος μου λεει οτι δεν μπορει να γινει μετονομασια (ή διαγραφη κλπ) γιατι το αρχειο ειναι ηδη ανοιχτο στον Windows Explorer! Με το Unlocker καποιες φορες βγαζω ακρη, καποιες αλλες οχι, αλλα οπως καταλαβαινετε δεν ειναι κατασταση αυτη. Τα αρχεια παιζουν κανονικα με διπλο κλικ, αλλα νομιζω οτι χανω frames, κατι που δεν συνεβαινε πριν. Τα ιδια κολπα μου κανει σε δυο διαφορετικους εσωτερικους δισκους και εναν εξωτερικο και σε μικρα και σε μεγαλα αρχεια. Δεν εχω αλλαξει hardware, δεν εχω βαλει κανενα προγραμμα ή codec, δεν εχω κανει καν update τα Windows Ιος - trojan - malware? 'Η κατι αλλο που δεν μπορω να φανταστω?
antonl Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν είναι ακριβώς λύση αλλά αν κάνεις disable το preview (ή thumbnails), το πρόβλημα εξακολουθεί να υπάρχει;
SupaCoopa Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Συνηθιζω να δουλευω σε προβολη list ή details. Να δοκιμασω να απενεργοποιησω πληρως το preview? Παντως τοσο καιρο δεν ειχα ποτέ αυτο το προβλημα, ξαφνικα του τη βαρεσε και μπλεκει τα μπουτια του λογω thumbnails? Επισης δεν το κανει (ευτυχως) στις φωτο πχ, ακομα και σε προβολη thumbnails
micos000 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Νομίζω είναι αυτό που λέει ο antonl. Κάνε μια δοκιμή, πάτα μια φορά σε ένα avi και περίμενε λίγα δευτερόλεπτα να σου εμφανίσει στο κάτω μέρος του windows explorer τις πληροφορίες. Πάτα f2 για μετονομασία και δες αν τώρα στο επιτρέπει (ή delete).
SupaCoopa Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Τις τελευταιες μερες δεν εχω παλι προβλημα... Επι τρεις μερες ειχε σκαλωσει, ξαφνικα ολα καλα Αβυσσος η ψυχη των Windows
SupaCoopa Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 τα seedαρεις μεσω torrent ? Οχι... Δεν ξερω εγω απο αυτα τα πραγματα
guardianx71 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Οχι... Δεν ξερω εγω απο αυτα τα πραγματα Εννοεί μήπως τα κατεβάζεις με torrent και τα έχεις ακόμη μέσα στο πρόγραμμα που χρησιμοποιείς , γιατί τότε δεν μπορείς να τα αλλάξεις-διαγράψεις όταν τρέχει το πρόγραμμα. Αν σου ξανατύχει δες μήπως έχεις περισσότερα από 1 codec pack ή μήπως έχεις το divx πακέτο ξεχωριστά (stand-alone) . Έχει κάποια προβληματάκια η τωρινή έκδοση του media splitter (το Haali media splitter δηλαδή αλλά μετονομασμένο).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.