Προς το περιεχόμενο

imdb theme

kage

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αντι για την κλασσικη εμφανιση http://www.imdb.com/title/tt1027718/

μια μερα αλλαξε και παντα το δειχνει ετσι. Σε ολες τις τανιες.

αλλαξα μερικες ρυθμισεις στον λογαριασμο μου αλλα τιποτα...

ξερει κανεις τι ακριβως πρεπει να αλλαξω ή ειναι σε ολους το ιδιο οταν συνδεεσε με τον λογαρισμο σου?

Δημοσ.

και σε μένα έτσι είναι... δεν ξέρω αν αλλάζει κάπως δεν το χω ψάξει. καλα το imdb πάντα είχε τους πιο αποτυχημένους προγραματιστές.. αντί να έχουν ένα forum της προκοπής έχει το άθλιο message board... και τώρα αλλάξαν και το theme το κάναν ακόμα χειρότερο.. :-(

Δημοσ.

Παιδιά εγώ έχω ένα παρόμοιο πρόβλημα. Όσοι είχατε κάνει χρήση του καινούργιου design θα είχατε παρατηρήσει ότι πχ. στις σελίδες ηθοποιών είχε ένα feature "Known for" που έδειχνε ταινίες για τι οποίες ήταν γνωστός ο αντίστοιχος ηθοποιός. Κάτι αντίστοιχο υπήρχε κ στις σελίδες των ταινιών, όπου εμφάνιζε τους ποιο γνωστούς ηθοποιούς της εκάστοτε ταινίας.

Τώρα πλέον δεν μου το εμφανίζει και αναρωτιόμουνα εάν έχει συμβεί και σε κάποιον άλλον το ίδιο πράγμα. Το έβρισκα πολύ χρήσιμο & ενδιαφέρον αυτό το feature.

Δημοσ.
Παιδιά εγώ έχω ένα παρόμοιο πρόβλημα. Όσοι είχατε κάνει χρήση του καινούργιου design θα είχατε παρατηρήσει ότι πχ. στις σελίδες ηθοποιών είχε ένα feature "Known for" που έδειχνε ταινίες για τι οποίες ήταν γνωστός ο αντίστοιχος ηθοποιός. Κάτι αντίστοιχο υπήρχε κ στις σελίδες των ταινιών, όπου εμφάνιζε τους ποιο γνωστούς ηθοποιούς της εκάστοτε ταινίας.

Τώρα πλέον δεν μου το εμφανίζει και αναρωτιόμουνα εάν έχει συμβεί και σε κάποιον άλλον το ίδιο πράγμα. Το έβρισκα πολύ χρήσιμο & ενδιαφέρον αυτό το feature.

to known for δεν το θυμαμαι.απλα πηγαινα στον ηθοποιο και βγαινει η λιστα με τις ταινιες που επαιξε και προκειτε να παιξει...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...