Προς το περιεχόμενο

Αγορά SSD

LuNaTiC

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Συμφέρει κάτι απο αυτές η να περιμένω ? Υπάρχει περίπτωση με κάποια ανανέωση να έχουμε χαμηλότερες σε κάποια απο τα κομμάτια?

Ναι και εγω για FORCE η NOVA σκεφτομαι μετα απο οτι διαβασα...

Αν μπορείς να περιμένεις αλλάζει το θέμα. Παντα θα υπάρχουν καλύτερα, το θέμα είναι ποσο καιρό θα περιμένεις για το καλύτερο.

Αν καλύπτουν της απαιτήσεις αυτοί η δυο είσαι οκ, μετά πας στο οικονομικό, αν μπορείς να δόσεις τα παραπάνω χρήματα πάρε τον force.

• Απαντ. 78
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.

το να περιμένεις Νοέμβριο-Δεκέμβριο που θα πέσουν αρκετά οι τιμές είναι εκτός συζήτησης?

Δημοσ.

Δε ξερω ρε γμτ... 1μήνας+ είναι αρκετός...

Άμα ξέραμε και τι περίπου μειώσεις θα χουμε θα ήταν ευκολότερο... για εναν SSD των 200ευρω αμα πεσει απο 10-30 ευρω δε μου λεει και τπτ να περιμενω να σας πω την αληθεια....

Καλό Μήνα btw

Δημοσ.

Πάντως παιδιά μην περιμένετε μειώσεις πριν τα Χριστούγεννα για να μην πω πριν τον Φλεβάρη μια και συνήθως η περίοδος των Χριστουγέννων είναι περίοδος ξεστοκαρίσματος. Προσωπικά θα περίμενα πάντως. Λίγη υπομονή χρειάζεται...

Δημοσ.

Χριστούγεννα και Φλεβάρης δεν έιναι 1 μήνας... έιναι παραπάνω :( μάλλον θα προχωρήσω σε αγορά σύντομα...

Ελληνικό κατάστημα vs amazon και άλλα ... Για Nova ή Force μάλλον εκέι κοντά στο 60αρι 64αρι gb

Δημοσ.

Δεν υπαρχει λογος τοτε να το καθυστερω...θα παραγγειλω σημερα κιολας τον δισκο...

Τελικα παω για τον Nova64

Να χωθω Σκρουτζ ή έχετε καμια άλλη πηγη πιο καλα? :)

Δημοσ.

Μου ήρθε χθες ο Nova 64 από VisionStudio.

Δε βρήκα χαμηλότερη τιμή. Μάλιστα τον πρόλαβα με την προηγούμενη (119.14€ :Ρ)

Πιάνει ~133ΜΒ/s και ~225ΜΒ/s (με το ΑΤΤΟ).

Αυτή είναι και η διαφορά του απ' το μοντέλο με τα 128GB, το οποίο είναι σαφώς πιο γρήγορο.

Δημοσ.

Τον 128άρη διαφημίζουν στην ουσία για περισσότερα.

Αν κοιτάξεις εδώ και πας στο tab Resources θα δεις ότι απ' τον 32άρη μέχρι τον 256άρη, όλοι έχουν διαφορές μεταξύ τους στην ταχύτητα με τον 32άρη σαφώς πιο αργό από όλους.

Δημοσ.

Ναι το χα τσεκαρει και εγω αυτο με τον force... Ουσιαστικη διαφορα ομως δε βλεπω να εχω... ειναι κριμα να δωσω καποια ευρω παραπανω για να τα δω στην ουσια στα benchmarks... και μονο

τι λετε

Δημοσ.

Διαφορες σε απλη χρηση δεν θα δεις....Απο εκει και περα και τα 64 για μενα ειναι λιγα, να πας σε 60......Δεν ξερω, παντως 32ε δεν ειναι πολλα σαν διαφορα, αυτο ειναι το μονο θετικο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...