Nik.K Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Και αν χαλασει ? Τουλαχιστον απο Ελληνικο μαγαζι ισως εχεις καποια υποστηριξη αλλα απο Amazon ? 134ε με 155ε δεν εχει τοση μεγαλη διαφορα.....
phanispal Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Ήθελα να 'ξερα γιατί είναι λίγα τα 59.5 πραγματικά GB του 64άρη. Πόσα partitions και πόσα λειτουργικά πια να έχεις σ' ένα δίσκο; Τις δεκάδες εγκατεστημένα παιχνίδια που έχουν κάποιοι δε θα 'θελα να τις σχολιάσω :Ρ Με απενεργοποίηση του hibernate, prefetch, superfetch, system restore κ.λπ., τα 7άρια τα Ultimate 64bit πιάνουν ~10GB. Πόσα προγράμματα να περάσεις πια ώστε να φτάσεις τα 30-40GB και να μείνουν 20 ελεύθερα;
LuNaTiC Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Και αν χαλασει ? Τουλαχιστον απο Ελληνικο μαγαζι ισως εχεις καποια υποστηριξη αλλα απο Amazon ? 134ε με 155ε δεν εχει τοση μεγαλη διαφορα..... Και αν με πατήσει κανά αυτοκίνητο ??? Εντάξει δεν ειναι θέμα η διαφορά των χρημάτων..δεν είμαι καρμοίρης... Το είδα το πήρα δε θα κάτσω να το ψάξω τόσο σε βάθος... Έχω πολύ σοβαρότερα πράγματα να σκεφτώ απο το ΑΝ θα μου χαλάσει τι κάνω Εάν γίνει κάτι το κοιτάω εκείνη τι στιγμή Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον πάντως ---------- Προσθήκη στις 10:26 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 10:23 ---------- Ήθελα να 'ξερα γιατί είναι λίγα τα 59.5 πραγματικά GB του 64άρη.Πόσα partitions και πόσα λειτουργικά πια να έχεις σ' ένα δίσκο; Τις δεκάδες εγκατεστημένα παιχνίδια που έχουν κάποιοι δε θα 'θελα να τις σχολιάσω :Ρ Με απενεργοποίηση του hibernate, prefetch, superfetch, system restore κ.λπ., τα 7άρια τα Ultimate 64bit πιάνουν ~10GB. Πόσα προγράμματα να περάσεις πια ώστε να φτάσεις τα 30-40GB και να μείνουν 20 ελεύθερα; Σκοπεύω να βάλω πάνω Windows 7 Ultimate 64bit Firefox Photoshop & Starcraft2 ... Νομίζω οτι δεν θα εχω κανένα πρόβλημα χώρου... Πέρα απο αυτό αν ο SSD και γενικά η τεχνολογία αυτή θέλει κάποια ας πούμε "περιποίηση" defrag/scans κτλ δεν τα ξερω...ελπίζω να μάθω με τον καιρό (και τα Trim κόλπα μπλα μπλα) Το pagefile προτείνεται να έιναι πανω σε εναν SSD ή καλύτερα όχι?
phanispal Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Όταν τον πετάξεις πάνω, θα πας σε αυτόν τον πολύ ωραίο οδηγό του liόpyrα, θα κοιτάξεις κι εδώ εναλλακτικά και είσαι κομπλέ. To pagefile όπως θα δεις, προτείνεται να το απενεργοποιήσεις. Με αυτά που σκέφτεσαι να περάσεις στον Corsair, άντε να φτάσεις τα 30GB.
Nik.K Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Ακομα και στον P4 της δουλειας με απενεργοποιημενα τα παντα μου πιανουν 17GB τα 7 Ultimate....Τα 10 που τα ειδες ? Στου σπιτιου επειδη εχω και μεγαλα Swap λογω των SSD χτυπανε 20+ για την πλακα τους. Με την καμια δεν θεωρω 60GB υπερ αρκετα αλλα οκ ο καθενας οπως το βλεπει.
tasanton Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 http://www.amazon.co.uk/s/ref=nb_sb_noss?url=search-alias%3Dcomputers&field-keywords=Corsair+Force+60+GB+Solid+State+Drive&x=0&y=0 Item(s) Subtotal: £109.90 Postage & Packing: £5.61 Total: £115.51 Grand Total: £115.51 Μεγειά μου... Να σε ρωτήσω κάτι; Αφού δεν γίνεται να στο στείλουν από Αγγλία (δεν επιτρέπεται όπως λέει η Amazon), πως θα το φέρεις, από φίλο που είναι εκεί;
macabre_sunsets Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Να σε ρωτήσω κάτι; Αφού δεν γίνεται να στο στείλουν από Αγγλία (δεν επιτρέπεται όπως λέει η Amazon), πως θα το φέρεις, από φίλο που είναι εκεί; Πού το λέει αυτό; Το Amazon στέλνει και Ελλάδα αν δεν κάνω λάθος.
LuNaTiC Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Μου την πηρε κανονικα την παραγγελια γιατι δεν στελνει Ελλαδα που το δες εσυ?
tasanton Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Μου την πηρε κανονικα την παραγγελια γιατι δεν στελνει Ελλαδα που το δες εσυ? Ακολούθησα το Link που έδωσες, έβαλα τα στοιχεία μου (είμαι ήδη πελάτης), δήλωσα διεύθυνση αποστολής εδώ Ελλάδα και έφαγα ένα μήνυμα: Important Message ! Corsair Force 60 GB Solid State Drive cannot be shipped to the selected address. Νομίζω ότι για ηλεκτρονικά είδη (π.χ. PC parts) υπάρχει περιορισμός...
phanispal Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Ακομα και στον P4 της δουλειας με απενεργοποιημενα τα παντα μου πιανουν 17GB τα 7 Ultimate....Τα 10 που τα ειδες ? Στου σπιτιου επειδη εχω και μεγαλα Swap λογω των SSD χτυπανε 20+ για την πλακα τους. Με την καμια δεν θεωρω 60GB υπερ αρκετα αλλα οκ ο καθενας οπως το βλεπει. Αυτή τη στιγμή είμαι με: 7 Ultimate 64bit Office 2007 Firefox Silverlight VLC aMSN Winamp και έχω: used space -> 15.0GB και free space -> 44.4GB
Nik.K Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Δλδ σχεδον τπτ, μονο τα 7 και το Office που ειναι 1 CD δλδ..... Και πιανεις 15.5....Τα 10 δεν βλεπω πουθενα....
LuNaTiC Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Εμένα δε μου έβγαλε τέτοιο μύνημα... που μένεις?
phanispal Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Τα 10 δεν τα βλέπω ούτε εγώ πλέον (:Ρ), παρόλο που τα είδα χθες που τα πέρασα (used space -> 10.1GB και free space -> 49.4GB). Φαντάζομαι η διαφορά θα έγκειται σε κάποια .temp files.
LuNaTiC Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Γιατί το ψάχνετε τόσο πολύ και 50 να πιασει χώρο πειράζει σε κάτι ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.