Προς το περιεχόμενο

κολαει το pc

tomassongr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα,

εχω μια ερωτηση να κανω.τωρα τελευταια οταν ανοιγω καποιο game κολαει το pc και καποιες φορες βγαζει πρασινες και κοκκινες γραμμες στην οθονη.επισης να αναφερω οτι μονο με reboot απο το κεντρικο κουμπι κλεινει αφου κολλησει.το κανει εδω και 2 μερες χωρις να εχω πειραξει τιποτα στο pc τον τελευταιο χρονο.καμια ιδεα?

Δημοσ.

nvidia geforce 7600 GS

2 gb ram

200 gb HDD

και επεξεργαστη κατι σε dual core.ενα προγραμμα να βλεπω θερμοκρασιες μπορεις να μου προτινεις?

Δημοσ.

οι θερμοκρασίες είναι λίγο υψηλές για idle κατάσταση

δοκίμασε 3 πραγματάκια

1)κανε απεγκατάσταση τους drivers και βαλε τους καινούριους

2)κάνε ένα scan για ιούς

3)μπες σε safe mode και δες αν σου κάνει το ίδιο

& αν μπορείς να βρεις μια άλλη κάρτα γραφικών για να δοκιμάσεις για να βεβαιωθείς ότι σίγουρα οφείλετε το πρόβλημα στην κάρτα γραφικών

Δημοσ.

τωρα που γυρισα σπιτι ανοιξα το κουτι να το καθαρισω λιγο.μετα τον καθαρισμο ανοιγω τον υπολογιστη και τα γραμματα στην οθονη εχουν περιεργα χρωματα.μεχρι να φορτωσουν τα windows τα γραμματα ειναι κιτρινα-ασπρα και αφου φορτωσουν τα windows υπαρχουν γραμμες σε ολη την οθονη σαν χαρακιες.προσπαθησα και σε safe mode και εκει το ιδιο προβλημα...βρηκα και ενα χαρτι με τισ πληροφοριες απο τον υπολογιστη:motherboard-gigabyte GA-945P-S3

τροφοδοτικο 450W

HDD western digital wd200js

asus geforce 7600gs 256 mb

4x512 ram ddr2

core 2 duo intel e6400.

καμια ιδεα για αγορα καρτας γραφικων?το χρησιμοποιω για games κυριως τον υπολογιστη.υπαρχει περιπτωση με αυτο το hardware να σηκωσει καρτα HD?

---------- Προσθήκη στις 23:17 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:16 ----------

ξεχασα να αναφερω οτι στο safe mode η οθονη μπαινει σε power saving mode...

Δημοσ.

Φιλε ειχα την ιδια ακριβως καρτα μεχρι χτες.... Το pc το εχω κοντα 4 χρονια. Αρχισε να μου σβηνει στιγμιαια η οθονη αρχικα. Μετα αρχισε να κολαει ο κερσορας για λιγο, να μου βγαζει γραμμες η οθονη και γενικα αλλοιωμενα γραφικα. Σε games δε μου κολλαγε. Εν τελει αρχισαν τα blue screens που ανεφεραν προβλημα nv4.dis δλδ στην καρτα γραφικων. Επρεπε να κανω συνεχεια restart. Πηρα με 39 ευρω την 8400 GS και σταματησαν τα προβληματα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...