Προς το περιεχόμενο

Μετά το Xmarks τι?

leukonas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

To Xmarks είναι ένα πρόγραμμα μέσω του οποίο γίνεται συγχρονισμός των bookmarks μέσω των browsers.Το θέμα είναι πως αυτη η υπηρεσία-πρόγραμμα θα πάψει τη λειτουργία της σε λίγο καιρό.Εμένα προσωπικά με βόλευε πάρα πολύ μιας και είχε αρκετές επιλογές συγχρονισμού κλπ.Υπάρχει κάτι ανάλογο-αξιόλογο-δωρεάν?

Δημοσ.
To firefox sync που ειναι ενσωματωμενο στον firefox 4 και το google chrome sync στον chrome.

Αυτά όμως είναι ανεξάρτητα....εγώ θέλω ένα για όλα.....

Δημοσ.

Ε γιατί υπάρχει ήδη και άλλο topic.Μακάρι πάντος να προκύψει κάτι γιατί πλέον με τοσους browsers και τόσα pc-mobile συσκευές χάνετε η μπάλα.

Δημοσ.

θα φτιαξω εγώ ένα,μη φοβάστε

για Mac OS :P

πλάκα πλάκα μοιάζει εξαιρετικά γελοίο να φτιαχτεί ένα τέτοιο app,στη πράξη δε ξέρω

Δημοσ.

Φαντάζομαι αν ήταν μόνο το προγραμματιστικό κομμάτι θα χε ήδη φτιαχτεί. Αλλά όσο να ναι, η απαραίτητη ύπαρξη ενός server με ~100% uptime το δυσκολεύει λίγο.

ΟΚ δεν είναι κάτι τρομακτικό αλλά φαντάζομαι δρα ανασταλτικά για κάποιους developers. Θα πρέπει να πληρώνουν κι απ την τσέπη τους για κάτι που δίνουν free of charge...

Δημοσ.

ναι οκ,απλά η ιδέα που μου ρθε είναι το app να χρησιμοποιεί το email σου σαν αποθηκευτικό χώρο του html αρχείου (αν υποθέσουμε ότι έτσι θα κάνεις το sync),

στην τελική μ ένα periodic upload/download ενός html έχεις sync,δε μοιάζει δύσκολο,τουλάχιστον θεωρητικά

Δημοσ.
Το θέμα είναι οτι έκανε sync σε διαφορετικούς browsers και επίσης είχε profil.Γενικά ήταν πολύ καλό

Με ένα χιλιαρικάκι στο κάνω εγώ :-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...