leukonas Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 To Xmarks είναι ένα πρόγραμμα μέσω του οποίο γίνεται συγχρονισμός των bookmarks μέσω των browsers.Το θέμα είναι πως αυτη η υπηρεσία-πρόγραμμα θα πάψει τη λειτουργία της σε λίγο καιρό.Εμένα προσωπικά με βόλευε πάρα πολύ μιας και είχε αρκετές επιλογές συγχρονισμού κλπ.Υπάρχει κάτι ανάλογο-αξιόλογο-δωρεάν?
haHa Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 To firefox sync που ειναι ενσωματωμενο στον firefox 4 και το google chrome sync στον chrome.
leukonas Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 To firefox sync που ειναι ενσωματωμενο στον firefox 4 και το google chrome sync στον chrome. Αυτά όμως είναι ανεξάρτητα....εγώ θέλω ένα για όλα.....
haHa Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Θελεις να συγχρονιζεις μεταξυ chrome και firefox? Δεν ξερω κατι τετοιο..
leukonas Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Θελω να συγχρωνίζει μεταξύ όλων (firefox explorer chrome κλπ)
leukonas Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Ασ κλειδωθεί και ας διαγραφεί το topic.Sorry
antonl Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Όχι ρε συ, γιατί να διαγραφεί; Άσε μπας και προκύψει κάνα ενθαρρυντικό νέο και κάνουμε τη δουλειά μας
leukonas Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Ε γιατί υπάρχει ήδη και άλλο topic.Μακάρι πάντος να προκύψει κάτι γιατί πλέον με τοσους browsers και τόσα pc-mobile συσκευές χάνετε η μπάλα.
elven Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 θα φτιαξω εγώ ένα,μη φοβάστε για Mac OS πλάκα πλάκα μοιάζει εξαιρετικά γελοίο να φτιαχτεί ένα τέτοιο app,στη πράξη δε ξέρω
antonl Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Φαντάζομαι αν ήταν μόνο το προγραμματιστικό κομμάτι θα χε ήδη φτιαχτεί. Αλλά όσο να ναι, η απαραίτητη ύπαρξη ενός server με ~100% uptime το δυσκολεύει λίγο. ΟΚ δεν είναι κάτι τρομακτικό αλλά φαντάζομαι δρα ανασταλτικά για κάποιους developers. Θα πρέπει να πληρώνουν κι απ την τσέπη τους για κάτι που δίνουν free of charge...
elven Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 ναι οκ,απλά η ιδέα που μου ρθε είναι το app να χρησιμοποιεί το email σου σαν αποθηκευτικό χώρο του html αρχείου (αν υποθέσουμε ότι έτσι θα κάνεις το sync), στην τελική μ ένα periodic upload/download ενός html έχεις sync,δε μοιάζει δύσκολο,τουλάχιστον θεωρητικά
leukonas Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Το θέμα είναι οτι έκανε sync σε διαφορετικούς browsers και επίσης είχε profil.Γενικά ήταν πολύ καλό
atonioz Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Το θέμα είναι οτι έκανε sync σε διαφορετικούς browsers και επίσης είχε profil.Γενικά ήταν πολύ καλό Με ένα χιλιαρικάκι στο κάνω εγώ
leukonas Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Με ένα χιλιαρικάκι στο κάνω εγώ ΟΚ μόλις το κάνεις σου δίνω 3000.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.